Anniinan varauskalenteri

Viikkotunnit

Tervetuloa mukaan viikkotunneille

Kevätkausi 11.1.-30.5

Hiihtolomalla 28.2.-7.3. ja pääsiäisenä ei tunteja

Kasvoklinikka ja Method Putkisto tunneille voit osallistua ilman aiempaa kokemusta, tunnit on vapaasti varattavissa kalenterista. Tutustumistuntia varatessa kirjoita lisätietoihin tutustumistunti.  

Pilates tunnille voit osallistua, jos sinulla on aiempaa kokemusta ja käsitys pilateksen perusteita. Tai voit aloittaa Pilates startilla tai yksilöohjauksessa.

Jos et tiedä mistä aloittaa niin ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä mikä tunti vastaa tällä hetkellä parhaiten tarpeisiisi.  

Viikkotuntien maksutavoista (5x, 18xkausi, kuukausijäsenyys, kausijäsenyys) ja liikuntaeduista löydät infoa nettisivuilta. 

Näin käytät varauskalenteria:  Kikkaamalla nuolista oikealle/vasemmalle pääset viikkonäkymässä eteenpäin tai taaksepäin. Klikkaamalla viikonpäivää näet kyseisen päivän tunnit. Kohdasta "varaa" avautuu mäkymä johon täytät omat tiedot. Kun varaus on valmis, saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin.

Ryhmäkoko on rajallinen, muista siis perua varauksesi esteen sattuessa mahd. ajoissa! Jos tunti on täynnä voit ilmoittautua varalle. Myös onlinessa on rajoitettu määrä paikkoja, että voin nähdä teidät kaikki yhtäaikaa ruudulla. 

HYBRIDI tunnille voi osallistua joko pienryhmässä Joutsenon hirsitorpalla tai online. Kun varaat tuntia katso lukeeko tunnin perässä online vai Joutseno.

Online tunnille voit osallistua kamera päällä tai ilman kuvaa. Jos kamerasi on päällä voin mahdollisuuksien mukaan ohjata sinua myös yksilöllisesti kameran kautta. Online tunnilla pidetään mikit tunnin aikana kiinni, mutta voit tunnin aikana myös laittaa mikin päälle ja kysyä/kommentoida kuten ryhmätunnillakin. Linkin online osallistumiseen lähetän iltatunneille saman päivän aikana ja aamutunnille edellisenä iltana. Jos ilmoittaudut viimetipassa, laita puhelimitse viestiä että huomaan lähettää siulle linkin tuntien välissä. 

HUOM!! Korona tilanteen takia ryhmäkokoja on entisestään pienennetty! Varaa siis paikkasi haluamallesi tunnille ajoissa.

Tule ryhmätunnille vain terveenä! Muista pestä kädet tunnille tullessa! Jos matkustat tai olet ollut kontaktissa tartunnan saaneen kanssa, pidä 2vk tauko ryhmätunneista. Online tunneille voit osallistua ilman rajoitteita. 

Jos korona tilanne vaatii, on mahdollista siirtää osa ryhmistä ulos ja osa online. 

Jos varauksen kanssa ilmenee ongelmia, laita viestiä 0407614344/Anniina 

Tulevat kurssit ja niiden varaukset löydät nettisivulta!