Anniinan varauskalenteri

Viikkotunnit

Tervetuloa mukaan viikkotunneille

Kevätkausi 11.1.-30.5

Avin määrämän sulun takia kaikki pienryhmät ovat tauolla 23.4. asti. Harjoittelu jatkuu etänä online tunneilla normaalisti! Lisäksi keskiviikossa on ULKOTUNTI Joutsenossa. Katso tunnit varauskalenterista selaamalla päiviä eteenpäin!!

Online tunnit maanantaina, tiistaina ja torstaina iltaisin sekä perjantaina aamutunti!

Ei lannistuta, jatketaan harjoittelua ja pysytään kunnossa!

Nähdään linjoilla tai ulkotunnilla!

Uusi asiakas: Kasvoklinikka ja Method Putkisto tunneille voit osallistua ilman aiempaa kokemusta, tunnit on vapaasti varattavissa kalenterista. Tutustumistuntia varatessa kirjoita lisätietoihin tutustumistunti.  

Pilates tunnille voit osallistua, jos sinulla on aiempaa kokemusta ja käsitys pilateksen perusteita. Tai voit aloittaa Pilates startilla tai yksilöohjauksessa.

Jos et tiedä mistä aloittaa niin ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä mikä tunti vastaa tällä hetkellä parhaiten tarpeisiisi.  

Viikkotuntien maksutavoista (5x, 18xkausi, kuukausijäsenyys, kausijäsenyys) ja liikuntaeduista löydät infoa nettisivuilta. 

 

 

Korona ohjeet!! Korona tilanteen takia ryhmäkokoja on entisestään pienennetty! Varaa siis paikkasi haluamallesi tunnille ajoissa! 

Tule ryhmätunnille vain terveenä! Muista pestä kädet tunnille tullessa! Käytä maskia tunnille tullessa ja tunnilta lähtiessä. Omalla alustalla ollessa maskin voi ottaa tunnin ajaksi pois. Pidetään turvavälit. ja pyritääm välttämään samanaikaista liikehdintää naulakoilla. Jos matkustat tai olet ollut kontaktissa tartunnan saaneen kanssa, pidä 2vk tauko ryhmätunneista. Online tunneille voit osallistua ilman rajoitteita. 

Jos korona tilanne vaatii, on mahdollista siirtää osa ryhmistä ulos ja osa online. 

Näin käytät varauskalenteria:  Kikkaamalla nuolista oikealle/vasemmalle pääset viikkonäkymässä eteenpäin tai taaksepäin. Klikkaamalla viikonpäivää näet kyseisen päivän tunnit. Kohdasta "varaa" avautuu mäkymä johon täytät omat tiedot. Kun varaus on valmis, saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiin. Omat varaukset näet liittymällä sivuston jäsenenksi. Sivuston jäsenenä sinulle avautuu omalla sivu, josta näet varauksesi sekä treeni historian. Samalla sivulla voit myös perua varauksia ja muuttaa tietojasi. Sivuston jäseneksi rekisteröidytään pääsivulta www.methodputkisto.fi oikeasta yläkulmasta, kohta log in. Kun ylläpito on hyväksynyt sinut sivuston jäseneksi pääset kirjautumaan sisään.

Ryhmäkoko on rajallinen, muista siis perua varauksesi esteen sattuessa mahd. ajoissa! Jos tunti on täynnä voit ilmoittautua varalle. Myös onlinessa on rajoitettu määrä paikkoja, että voin nähdä teidät kaikki yhtäaikaa ruudulla. 

HYBRIDI tunnille voi osallistua joko pienryhmässä Joutsenon hirsitorpalla tai online. Kun varaat tuntia katso lukeeko tunnin perässä online vai Joutseno.

Online tunnille voit osallistua kamera päällä tai ilman kuvaa. Jos kamerasi on päällä voin mahdollisuuksien mukaan ohjata sinua myös yksilöllisesti kameran kautta. Online tunnilla pidetään mikit tunnin aikana kiinni, mutta voit tunnin aikana myös laittaa mikin päälle ja kysyä/kommentoida kuten ryhmätunnillakin. Linkin online osallistumiseen lähetän iltatunneille saman päivän aikana ja aamutunnille edellisenä iltana. Jos ilmoittaudut viimetipassa, laita puhelimitse viestiä että huomaan lähettää siulle linkin tuntien välissä. 

Jos varauksen kanssa ilmenee ongelmia, laita viestiä 0407614344/Anniina 

Tulevat kurssit ja niiden varaukset löydät nettisivulta!