Method Putkisto Kävelyn taito koulutus 2021

Opi ohjaamaan kävelystä taitolaji, joka korjaa kehoa.

Jälleen keväällä 2022

Kävelyn taito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. Liikkumisen taidon perusteet puuttuvat monilta tietokoneen kanssa työskenteleviltä ihmisiltä. Sama pätee jopa urheilijoihin. Urheilu ei välttämättä kehitä liikkeellisiä perusvalmiuksia.

Jalosta kävelystä taitolaji, jolla korjaat kehoa syvältä. Voimaannu ja vahvista ydintukea jokaisella askeleella. Varmista oma hyvinvointisi ja lähde ulos luontoon!

Koulutuksen kuvaus

Kävely kuuluu elämän perusvalmiuksiin, kuten hengitys. Tekniikkana kävelystä löytyy perusta kaikille liikuntalajeille. Kävely on turvallista ja oikein suoritettuna tehokas koko kehon harjoittelumuoto. Se tuottaa yhtä hyvät tulokset kuin hölkkä, mutta vähemmillä riskeillä.

Sauvoja käytetään apuvälineinä, joilla kevennetään niveliin kohdistuvaa rasitetta ja kasvatetaan energian kulutusta sekä lisätään selkärangan kiertoliikettä.

MP Kävelyn taito tunteja tarjoamme kaikille käyttäjille tapana harjoituttaa liikkumisen perusteita ja keskikehon toiminnallisuutta, joko omana lajinaan tai MP-tuntien rinnalla normaali viikkotunteina ja kurssimuodossa.

Sisältää

Opintomateriaali, Pulpetin käyttö ja todistustenjakotilaisuus.

  • Askel askeleelta etenevä kävelyn ohjauksen progressio.

  • Liikerepertuaarit, jotka integroivat harjoittelun liikkeenhallintaan.

  • Kävelyn anatomian ja biomekaniikan perusteet.

  • Kävelyn videointi edistymisen todentamiseksi. 

  • Fyysinen ja käytännön ohjausnäyttö.

  • MP Kävelyklinikoiden järjestämisen ja myynnin perusteet. 

Opi uusi ammatti

Kävelyn taito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. Liikkumisen taidon perusteet puuttuvat monilta tietokoneen kanssa työskenteleviltä ihmisiltä. Sama pätee jopa urheilijoihin. Urheilu ei välttämättä kehitä liikkeellisiä perusvalmiuksia.

Jalosta kävelystä taitolaji, jolla korjaat kehoa syvältä. Voimaannu ja vahvista ydintukea jokaisella askeleella. Varmista oma hyvinvointisi ja lähde ulos luontoon

Aina voit kävellä hieman taidokkaammin.

Mitä koulutus antaa?

Koulutus opettaa sinua ohjaamaan kävelyn tekniikan perusteet. Opit progressoimaan asiakasta harjoittelussaan. Opit, kuinka tuloksia saavutetaan ja kuinka ne mitataan. Koulutuksen käyt oman kehon kautta. Käytämme harjoittelussa kävelysauvoja, mutta tavoitteenamme on päästää sauvoista irti ja vapautua liikkumaan. 

Kävelyn perusteita vuodesta 2000 - lue lisää. >>

Marja Putkisto

”Asiakkaistani voi todeta, että he todellakin ovat 'vapaita liikkumaan' ja tekevät sen vieläpä kauniisti!” 

Anna-Maria Pietiläinen

"Mää voin niin hyvin. Oon nimittäin kivuton. Mun ranka ihan onnellisena kiittelee, kun oon ohjannut muita  ja itse miettinyt ja kävellyt ja kokeillut. Ehdottomasti suosittelen koulutusta."

Merja Pyhälä

"Lämpimästi suosittelen jokaiselle. Hyvä koulutus ja avaa silmät MP:n mahdollisuuksiin ihan uudella tavalla.

Mikseivät kaikki ole jo käyneet tätä koulutusta?"

Kesto

2,5 pv

pv 1 la 9.4.2021 Muurame 

pv 2 su 10.4.2021​ Muurame

pv 3 vahvistetaan myöhemmin

yht. 20 h

Hinta

435 €

sis. alv 24%

Imoittaudu mukaan >>

Tärkeimpiä taitoja elämässä on osata kävellä.

Francis Mitchell

MP Walking Skills and Nordic Walking Teacher

Elina Heinisuo

MP Original, MP Pilates, MP Laitepilates, MP Huippuliikkuja, MP 3D Kasvoklinikka, MP Kevytohjelma, MP Body UP, MP Itr, MP Kävelyntaito ja MP Lumo&Voima -ohjaaja ja arkkitehti

Ulla Pesola

MP Original, MP Pilates, MP Laitepilates, MP Kevytohjelma, MP Body UP, MP Itr, MP Kävelyntaito -ohjaaja ja FM

Kävelyn perustaa

Marja on tutkinut kävelyn perusteita vuodesta 2000 suhteessa kehon kokonaisvaltaiseen tasapainoon ja liikkumisen hallintaan ja siitä saakka tarjonnut säännöllisiä Method Putkisto -ulkotunteja MP-asiakkaille.

 

Brittein saarille kävelykonseptin Marja lanseerasi aviomiehensä Francisin kanssa vuonna 2000. Francis Mitchell johti saarivaltion 500 ensimmäisen Nordic Walking ohjaajien koulutuksen ja näky onkin nyt tuttu Lontoon puistoissa. 

 

Vuonna 2004 Marja yhdisti virallisesti MP-kehonhallinnan tunnit ”sisältä – ulospäin” -konseptiin ja liitti ulkotunnit osaksi Method Putkisto Huippuliikkuja -konseptia.