UUSI KURSSI

Leukajumista kauniiseen hymyyn

4 kertaa sunnuntaisin onlinessa klo 17.00-17.45 alkaen su 9. toukokuuta 2021.

On totta, että kauneus hiipuu, kun leukapielet jäykistyvät, toimit hammasta purren tai suun lihakset löystyvät.

Poista stressi ja leukajumit taitavasti kohdennetulla jumpalla. Marja Putkiston ohjaama neljän kerran kasvokurssi on kokonaisvaltainen ja loistava tie kohottaa kasvot kesään. Kurssi pohjautuu Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -menetelmään.

Kurssin hinta on 59 € (sis alv). Saat kustakin sessiosta myös tallenteet.

Hymy4.jpg

Uusi kurssi

59€

ilmoittaudu

Ajatella, leukajumi jäykistää niskan!

Tiesitkö, että hartiasäryt tai kasvolihasten toispuoleisuus voikin johtua  purennasta?

Aika rentouttaa jäykät leuat! Tällä rentouttavalla Kasvoklinikka -kurssilla Marjan johdolla puretaan kireyttä purentalihaksistasi ja vapautetaan kasvosi luonnolliseen hymyyn. Parasta on, kuinka harjoitteet vaikuttavat kaulan ja niskan jännityksiin sekä parantavat äänenlaatua. 

 

Usein leuan jäykkyyttä ei edes tunne. Leukanivelien linjaus rentouttaa puremalihaksia, mutta myös vahvistaa niihin liittyviä kudoksia. Tutkimusten mukaan jonkinasteisista leukajumeista kärsii meistä joka kolmas ja usein tietämättään. Tällä on vaikutus unen laatuun ja monella tavalla hyvinvointiin. Postiivista on, että kun lihaksistoa osaa oikein harjoittaa, on se myös nopea ja varma tie hyvään oloon, mutta myös kaunistumiseen.

 

pexels-kindel-media-7298846.jpg

"Oma salainen ase kauneuteen"

“Oivallus, että voin itse kohottaa kasvoni joka päivä. Nautin kasvoistani nyt enemmän ja sitä kautta myös ihmisten kohtaamisesta. Kasvojen ihon väri on myös tasoittunut. Pään asento on parantunut ja hartialinjan muoto kaunistunut. “

Laura

“Taitavasti ohjattu, ajatuksia ja kehoa herättelevä kurssi. Kosmetologina- ihonhoidon asiantuntijana 14 vuotta toimineena voin suositella lämpimästi. Sydämellinen kiitos ♡”

Anni

“Parasta oli Marjan lämmin ohjaus - tapa tehdä kaikesta ymmärrettävää ja helppoa poimien mukaan ajatuksia elämästä, meistä ihmisistä, Suomen kulttuurista ja luonnosta ym. Tunnit olivat täyttä nautintoa! Ja tuli monia oivalluksia, jotka kantavat eteenpäin jokaisena päivänä. Sain heti ensimmäisen tunnin jälkeen apua kipeisiin poskilihaksiin ja syvähengitykseen.Olen aivan ihmeessä! Samoin mm. otsan ja purentalihaksien rentouttaminen on auttanut minua muusikkona, ääniammattilaisena, erityisen paljon.“

Evi

Kurssin tarkempi sisältö

Kurssilla opit yksinkertaiset harjoitteet, joilla voit tasapainottaa kasvosi, vapautua stressipurennasta ja parantaa ulkonäköäsi. Tällä kurssilla Marja keskittyy purentalihasten rentouttamiseen.

Koe, näe ja nauti kun kasvosi kohoavat luonnollisin keinoin. Kurssiin kuuluu neljä sessiota:

1

2

Kaunis hymy

 

Syvennetään leuanjännitystä purkavia harjoitteita. Opit kaksi uutta harjoitetta, joilla rentoutat purentalihakset.

3

Huulten ja poskien kuntojumppa

 

Tässä sessiossa palautat hymylihaksiin kimmovoimaa ja huuliin pehmeyttä. Opit kolme harjoitusta, jotka vapauttavat hymyn.

4

Yhteenveto

 

Leukajumista kauniiseen hymyyn. Kun purentalihakset ovat rennot, hymy voi nousta silmiin saakka. Koe kuinka sytyttää hymyyn säihkettä.

Orientaatio

 

Opit kolme tehokasta harjoitusta stressijännitysketjun purkamiseen.

I_kasvo_fi.png

Tämän kaiken sinä saat 59 eurolla

Näistä kurssikokonaisuus koostuu:

  • Neljä harjoittelukertaa livenä, online.

  • klo 17.00 - 17.45 su 9.5. - su 30.5.2021. 

  • 10 minuuttia ennen jokaisen tunnin alkua ajatustenvaihtohetki MP Kasvoklinikka -ohjaajan johdolla.

  • Tallenteet tunneista. Videotallenteet ovat katsottavana viikon ajan (24/7).

  • Marjan Klubijäsen -sivuston, jonne kokoamme sinulle kurssia tukevaa aineistoa.

  • Ostaessasi kurssin saat sähköpostiisi etukupongin, jolla voit ostaa Kasvoklinikka-kirjan verkkokaupasta tarjoushintaan 20€.

  • Kurssin jälkeen "Kehitä tunteja kanssamme" -kyselyyn vastanneiden kesken arvomme paikan Marjan seuraavalle Kasvoklinikka -kurssille.

Tutustu digikurssin toimitusehtoihin tästä.