Kehonhallinta on viime kädessä elämänhallintaa

"Positiivisuus laihduttaa, aistit tasapainottavat kehoa, mutta liike muuttaa ihmisen.

Miten tätä kaikkea voi sitten jumpata?

 

Vuodet omien stressijaksojeni kanssa opettivat minulle, että liike on minussa itsessäni ja että tie rauhalliseen oloon tapahtuu ymmärryksen kautta. Eiköhän heitetä mollit nurkkaan ja virittäydytä duurisointuun. Opitaan, kuinka mieltä voi tasapainottaa tietoisesti ja ryhtiä tulee korjata pitkin päivää. Keho, joka on linjassa, on toimintakykyinen ja kaunista katsottavaa. Kehonhallinta on viime kädessä elämänhallintaa."

Method Putkisto Kevytohjelma 

ohjaajakoulutus opettaa palautumisen perusteet

Olemme kehonhallintaan&-huoltoon ja sen ohjaukseen erikoistunut koulu. Method Putkiston tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen tasapaino, itsenäisyys ja liikkumisen vapaus.  Koulutuksen perustana on kehon tasapainon yhteys hyvinvointiin. Koulutus on prosessi oman kehonhallinnan kautta rakentuvaan hyvinvointiin.

Millaiset ihmiset hakevat koulutukseemme?

Opiskelijoitamme yhdistää arvostus kehon ja mielen terveyteen. He ovat valmiit työskentelemään oman kehityksensä ja myös identiteettinsä eteen.  Se, mikä tekee kaikista opiskelijoitamme ainutlaatuisia, on halu auttaa muita ja samalla he ovat valmiita tarttumaan liiketoimintaan. Emme pelkää menestyä

Ohjaajuus sopii uraksi, päätulonlähteeksi tai toisen työn oheen.

 

Koulutuksesta on hyötyä monessa ammatissa ja on aina  osaamista täydentävää ja kokemus on osoittanut, että toimii usealle sysäyksenä nykyisessä ammatissaan etenemiseen. 

Kaikki opiskelijamme ovat valmiustilassa uusiutumaan ja valmiit tekemään työtä oman kehityksensä eteen. Koulutus sopii myös sinulle, joka etsit tietä siihen, miten voit hyödyntää nykyistä elämän-/työkokemustasi uudessa muodossa.

 

Hakijoitamme yhdistää se, miten he näkevät staattisuuden elämää kaventavana ja vastaavasti liikkumisen vapauden elämänlaatua parantavana elementtinä.

Opiskelu sopii myös jo valmiille alan ohjaajille ja liikunnan/terveydenalan ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Oletko sinä yksi heistä?

Sopiiko tämä sinulle?

Meillä voit opiskella haluat sitten uuden ammatin, lisätuloja nykyisen rinnalle tai vain kehittää omaa henkistä ja fyysistä kapasiteettiasi.

Mietitkö vielä, askarruttaako jokin? Haluatko tutustua meihin, mutta haku ei juuri nyt ole ajankohtainen. Varaa aika opintoneuvojamme Lauran kanssa. Jutellaan ja pohditaan yhdessä mikä vaihtoehto olisi sinulle paras. 

Koulutuksemme uudistuu vuonna 2022

Koulutusten rakenne on uudistettu ja nyt sinulla on entistä helpompi ja joustavampi aloittaa opiskelu. Tule kuulolle Method Putkisto Instituutin avoimien ovien online-tuokioon la 21.5.2022 klo 10.00-10.30. Ilmoittaudu mukaan ja saat Zoom-linkin sähköpostiisi. Ilmoittaudu, vaikket pääsisi live-hetkeen mukaan, lähetämme sinulle tilaisuuden tallenteen. Tervetuloa!

Method Putkisto -ohjaajakoulutuksissa sinulla on vuodessa 4 eri mahdollista aloitusajankohtaa.

  • La 10. syyskuuta 2022

  • La 12. marraskuuta 2022

  • La 14. tammikuuta 2023

  • La 25. maaliskuuta 2023