logo studio.png

Studio Klaukkala, 2010 lähtien

mp pilates klaukkala-0936.jpg

Lämpimästi tervetuloa

harjoittelemaan kanssani

MP-menetelmä ohjaa sinua oman kehon syvempään tuntemiseen ja liikkeen tunnistamiseen. Kokonaisvaltaisuutensa vuoksi antaa sinulle mahdollisuuden kohdata itseäsi ja elämää kehosi kautta.

 

Menetelmä opettaa vapautumaan ja keskittyen rakentamaan uutta sisäistä tilaa. Työskentelemme pienryhmissä sekä yksilöohjauksessa. Harjoittelu perustuu syvävenytys- ja syväjumppatekniikoihin syvähengitystä käyttäen. 

 

Menetelmä sopii kaikille. Etenemme progressiivisesti jokaisella tunnilla kohti kehosi optimia – kohti keskuslinjaa. Harjoittelun avulla huomaat - optimaalinen ryhtisi on muuttuva tila, johon voit itse harjoittelun avulla vaikuttaa. Harjoittelu etenee MP elementtien kautta.

 

Keskittyminen, paino, tila,
hengitys ja aika.

Tanja on sisäistänyt Method Putkisto opetusmenetelmän poikkeuksellisen monella tasolla. Hän käyttää sitä luovasti ja näin auttaa jokaista asiakasta eteenpäin - kohden tasapainoisempaa kehoa.

Tanjan ammattitaidossa näkyy fysioterapeuttinen tietämys ja osaaminen sekä urheilijan ja kehotyöskentelyn pitkä tausta. Tanja on uudelleen rakentanut oman tapansa harjoitella syvyydellä ja ymmärryksellä jota ei voi kuin ihailla - ja näin korjannut oman kehonsa haasteita.

Tanja katsoo Method Putkistoa laajakatseisesti ja kunnioittaa koko kehonhallinnan kenttää Suomessa. Hän tunnistaa missä MP voi olla apuna - kaiken muun laadukkaan tarjonnan rinnalla. Tanja on työssään rohkea visionääri ja saa asiakkaansa ponnistamaan ja sitoutumaan - tuloksista nauttivat kaikki <3

Onneksi olkoon!

Marja Putkisto 
mp pilates klaukkala-6698.jpg
mp pilates klaukkala-2228.jpg

Method Putkisto Pilates

kunnioittaa Joseph Pilateksen luomaa Contrology menetelmää. Harjoittelu on suunniteltu progressiivisesti eteneväksi, Basic, keskitaso ja jatkotaso.

 

Tavoitteena selkärangan vapautuminen ja asteittainen vahvistuminen. Jokaisella harjoitustasolla on omat harjoitettavat tavoitteensa. Säännöllinen harjoittelu antaa mahdollisuuden tilallisesti hengittävään ja joustavaan kehoon.

”Change happens through movement, and movement heals.”
Joseph Pilates
mp pilates klaukkala--4.jpg
klaukkala_2-008.jpg
Suosikkini

Minun suosikkeja lajeista ovat Kasvoklinikka ja Pilates.

klaukkala_2-019.jpg
klaukkala_2-013.jpg

Tuntivalikoima

MP Original

Marja Putkiston luoma kehonhuollon klassikko

MP Pilates

Joseph Pilateksen luoma Gontrology menetelmä. Asteittain etenevällä Gordon Thomsomin mallilla MP opetusteknistä metodia käyttäen. Kehonhallinnan klassikko haastaa sinut halutessasi.

MP luonnollinen kasvoklinikka

Marja Putkiston luoma 3 D kasvoklinikka. Vapauttaa ylävartalon jännitteitä ja opettaa linjaamaan pään selkärangan jatkoksi vapauttaen ja neutralisoiden kasvojen lihaksia.

MP Pilates laiteharjoittelu

Pilatesharjoittelua harjoitteluun suunnitelluilla laitteilla. Spine corrector, wunda chair, reformer

MP kävelyn taito

– sauvat käteen ja ulos lenkille

Kurssilla opetetaan tehostetun kävelyn tekniikkaa – kävelystä tehokas harjoittelumuoto

Varaa paikkasi

Voit varata paikkasi tutulle tunnillesi varauskalenterista.

Jos olet uusi, laita viestiä, mistä olet kiinnostunut.

mp pilates klaukkala--3.jpg
mp pilates klaukkala-2.jpg
Keskittyminen,
paino,
tila,
hengitys ja aika.

Asiakkaiden kommentteja

Method Putkisto on suoristanut ryhtiäni ja parantanut polvi- selkävaivat. Tunnit tarjoavat myös meditatiivisen hetken muuten kiireiseen viikkoon ja vahvistavat myös henkistä hyvinvointia monipuolisesti.

Tarja

MP – niin paljon ja vaikuttanut kaikkeen. kiitos kiitos <3 – ihana pilates äsken, mulla oli tosi rankka päivä henkisesti, tämä pelasti mut <3

Johanna

Sun pilatesohjaus ja ohjaus muutenkin on niin meditaatiota itsessään, että se vie mukanaan – kiitollinen

Karoliina

Keho on vapautunut ja neutralisoitunut, ryhti parantunut. Sen myötä kivut ovat kadonneet ja kehossa on hyvä olla. Nykyisin MP treenissä tulee sama olo kuin joogassa tai meditaatiossa jopa syvempi keskittyneisyys. Siihen on tullut henkinen aspekti mukaan.

Hanna

Ota yhteyttä

Osoite: Viirintie 3, 01800 Klaukkala

Puhelin: 050 544 2442

Email: tanja.kaavinen@gmail.com

Kiitos viestistäsi