MP Liiketoiminta-koulutus 2022

Hyödynnä Method Putkisto brändiä ja rakenna ohjaajuudesta liiketoimintaa.

Ohjaajuudesta liiketoimintaa

Liiketoimintakoulutus on osa Method Putkisto -ohjaajakoulutusta. Koulutus antaa sinulle valmiuden suunnitella ja toteuttaa MP liiketoimintaa joko yksin tai yhteistyönä muiden ohjaajien kanssa. Koulutus jakautuu neljään opintojaksoon.

Syksyn Method Putkisto -ohjaajakoulutusten yhteinen orientaatio on la 4.9.2021

Hae mukaan >>

Erottaudu vahvalla brändillä

Koulutuksen keskiössä on Method Putkisto -brändi, joka tarjoaa mahdollisuuden liittyä laajempaan kokonaisuuteen. Koulutus on keskustelevaa ja vuorovaikutteista, jolloin ryhmän yhteiset pohdinnat tuottavat sekä yhteistä näkymää että yksilöllisiä kehittämisideoita.

 

Monelle opiskelijalle yrittäminen on uusi vaihe elämässä. Koulutus lähtee aivan yritystoiminnan perusasioista ja opettaa jokaisen käyttämään yleisesti tunnettuja ja hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla omien ratkaisujen tekeminen selkeytyy ja helpottuu.

Ulla Pesolan tarina

Informaatikosta MP Studio yrittäjäksi.

MP Studio Muuramen omistaja Ulla Pesola kertoo, miksi hänelle oli päivänselvää rakentaa oma liiketoimintansa brändin tuella.

Uusi ammatti tuottamaan

"Tämä voi tuntua jopa yllättävältä, mutta haluamme, että jokainen voi selkeyttää omat toiveensa uuden ammatin antamista taloudellisista mahdollisuuksista sekä rakentaa konkreettisen etenemistien tavoitteensa toteuttamisen. Tätä varten aloitamme liiketoimintakoulutuksen heti ohjaajakoulutuksen alussa."

Pirjo Jokipii

Osaamisen kehittäminen kannattaa

Ei opintoja opintojen vuoksi vaan kaikki tähtää liiketoimintaan. Katso, miksi ja miten. 

 

Kouluttajamme Anna Maria Pääkkö kertoo.