logo studio.png

Studio Lohja - Satu & Johanna

Satu Kataja-Portti &

Johanna Österberg

"Mp harjoittelu on mielenkiintoista ja haastavaa sillä kehomme ja mielemme haastaa meitä läpi elämän. Niinpä Method Putkisto on enemmän kuin tapa harjoitella, enemmän kuin vailla vertaansa oleva opetusmenetelmä.
 

Method Putkisto haastaa sinut muuttamaan tapaasi ajatella liikettä ja liikuntaa. Se opettaa ja parhaimmassa tapauksessa saa sinut oivaltamaan, mikä juuri sinun kehosi potentiaali on."

Tervetuloa tutustumaan!

“ Muokkaa kehoasi luonnollisin keinoin ja ota se takaisin haltuun. “

Johanna Österberg

“ Todellinen muutos alkaa kun opit kuuntelemaan itseäsi.”

Satu Kataja-Portti

Lohjan Studion Kesä 2020

Pilates

Mp Pilates

klo. 18- 19

Rosa

Kevytohjelma

Mp Kevytohjelma

klo. 18.00- 19.30

Satu

Kasvoklinikka 

Mp Kasvoklinikka

klo.17.30- 18.15

Johanna

Mp Original

klo. 18.30- 20.00

Johanna

Original

Mp Original

klo. 10.00- 11.30

Johanna

Online Original

Mp Original

klo. 17.00- 18.00

Johanna

Original

Mp Original

klo. 16.00- 17.30

Satu

       ONLINE Mp Original

klo. 18.00- 19.00

Satu

Kesäkortti

150€

Käy niin usein kun haluat!

Olen Johanna Österberg.

Ennen Method Putkisto- ohjaajuutta toimin liikunta- alalla liikunnanohjaus sekä yksilövalmennus tehtävissä. Method Putkisto on ollut itselleni käänteentekevä muoto harjoitella ja viedä omaa, mutta myös  asiakkaitteni harjoittelua eteenpäin aivan eri tavalla kuin olin koskaan tullut ajatelleeksi. 

Putkisto palauttaa autonomian omaan kehoon, opettaa liikkumisen perusteet ja ohjaa muutokseen juuri sinun kehon rakennetta kunnioittaen. Nykyisellään saatamme ulkoistaa oman hyvinvointimme. Tein itsekin niin.  Liikuin, mutta en nauttinut siitä. Tuntui, että liikunnasta oli tullut hyvin repivää, kuormittavaa ja tylsää sekä yksitoikkoista. Unta, liikkumista sekä syömistä piti tarkkailla jollain vempeleellä. Metodi on opettanut minulle sen, että oman kehon tuntemus on ensisijaista muutosta tavoitellessa. Erilaisilla mittareilla oman tuntemuksen voi sitten todentaa, ei toisinpäin. 

Olen Satu Kataja-Portti.

Olen ollut kiinnostunut ihmiskehosta sekä muodonmuutoksista omasta elämäntaparemontistani saakka. Pudotin 8 vuotta sitten 40 kiloa, jonka jälkeen päätin opiskella ammatin hyvinvointialalta ja auttaa muita samalla polulla olevia. Ohjaajana haluan saada ihmiset ihastumaan kehoihinsa ja arvostamaan itseään. Haluan luoda haasteita ja sitten onnistumisia. Method Putkisto - tunneilla ihminen tekee kaiken omaa kehoaan kuunnellen. Omaa kehoaan kuuntelemalla tulee helposti tutuksi myös oman mielensä kanssa. Tämän tapahtuessa ihmisestä saattaa tulla oman itsensä kaveri. Ja näin kun pääsee käymään, haluaa jatkaa harjoittelua- ei rankaistakseen itseään- vaan koska ansaitsee hyvän olon.

“Kiitos tunnista, onpa rentoutunut olo,
kuin taakka olisi hartiolta pudonnut.”

Yhteystiedot:

Method Putkisto Studio Lohja, Koulukatu 6, Lohja

Katso sijainti kartalla!

040 356 2122/Satu

045 276 8600/Johanna

studiolohja@gmail.com