Marja Putkisto Talk Show

Perjantaisin klo 16

on lupa inspiroitua 

Marjan Talk Show ajankohtaisista aiheista suorana Facebookissa.

Tykkäämällä sivusta pääset kuuntelemaan ja kommentoimaan lähetystä.

Klikkaa katsomaan >>>

Tykkää meistä!

  • Facebook

Tulossa

pe 30.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Olemmeko tilanteessa, että loppumaton hyvinvoinnin tavoittelu saakin aikaan pahoinvointia?

 

On hyvinvoinnin vallankumouksen aika! Elämme koronakriisin keskellä. Olemme tulleet yhden aikakauden loppuun. Jokaisella alalla joudutaan nyt arvioimaan tekemisen perustaa. Loppukädessä se, mitä teemme ja miten toimimme, tuntuu ja näkyy siitä, miten voimme.

 

Ihmiset luovat yhdessä kulttuurin. Minkälaista maailmaa me nyt siis omalla toiminnallamme kehitämme? 

 

Tietoa hyvinvointia edistävistä asioista on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. 

Miten hyvinvoinnin kehittymiseen muutosaallon keskellä vaikuttaa ihan yksinkertaisesti oma muutosvastarinta, mukavuuden halu tai kyvyttömyys nähdä pidemmälle. Ja vaikka halua on, mikä estää voimasta hyvin? Entä toimimasta hyvin? Onko ratkaisu loppukädessä yksinkertainen.

 

Marjan vieraana on elämän ja kehityksen trendisurffaaja, monitaituri, Suomen Lontoon-instituutin taide- ja kultuuriohjelman vetäjä ja mediataiteen tohtori Jaakko Nousiainen. Hän kuvaa, mitä on hetkessä olemisen taito, buddhalaisuus ja luontosuhde. Miten tämä liittyy suomalaisiin tai edes Method Putkistoon!

 

Marja Talk Show lupaa asioita, joilla hyvinvointimme lisääntyy. Raikkaita ajatuksia, uusia näkökulmia. 


Tule ja nauti elämänmakuisesta hetkestä yhdessä Marjan ja Jaakon kanssa. 

Katso aikaisemmat

pe 23.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Mitä tapahtuu, kun yrittäjä joutuu koronamyrskyyn eikä voi palvella asiakkaitaan? Kuinka digitalisoidutaan? Mitä on digivenyttely? 

 

Hyvinvointi perustuu kohtaamiseen. Korona rikkoi hetkessä vanhan tavan toimia. 

 

Marja on kehonhallinnan ja venyttelyn guru. Jouni venytti Marjan mielen pidemmälle kuin Marja olisi koskaan uskonut. 

 

Jouni Koistinen on tehnyt mainostyötä yli 30 vuotta ja digimarkkinointia yli 20 vuotta yrittäjänä suurissa ja pienissä yhtiöissä.  

 

Tule kuuntelemaan Jounin ja Marjan jokaista koskettavaa keskustelua siitä, kuinka pysyä digiaaltojen pinnalla ja löytää uusia tapoja kokea hyvinvointia.

pe 16.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Mitä tapahtuu, kun päätetään kohottaa koko kunta ryhtiin? 

 

Marja väittää, että hyvä ryhti on hyvinvoinnin mitta ja sillä voi energisoida niin yksilön, organisaation, kehon kuin koko elämän. 

 

Työkyvyttömyyden hintalappu on Suomelle vuosittain yli 10 miljardia. Pieni Hailuodon kunta päätti kääntää suunnan ja osoitti rohkeudellaan, että kun asenne muuttuu, hyvinvointi muuttuu. Marjan vieraana Hailuodon kunnanjohtaja Aki Heiskanen. 

 

Miten ja miksi ryhti vaikuttaa sinun arkeesi ja koko yhteiskuntaan? Miksi Hailuoto otti käyttöön Finnmotion prosessin ja minkä muutoksen se sai aikaan? 

 

Raikkaita ajatuksia, uusia näkökulmia ja hölmistyttävän yksinkertaisia vastauksia. Nauti elämänmakuisesta hetkestä Marjan seurassa. 

pe 9.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Mikä on Pilates-paratiisi ja Putkisto-unelma? 

Näyttääkö siltä, kuin se sutjakka Pilates-ohjaaja eläisi jo elämänaikaisessa paratiisissa? Ilman kipuja ja särkyjä taivuttaen niin eteen, taakse kuin sivuille ilman sen kummempia esteitä.

Monelle meistä keskivartalon hallinta on kuin kaukainen unelma. Mitä jos on kipeä selkä, pömppömassu ja tukkoiset pohkeet, jopa niin, että kengännauhojen solmiminen käy työstä? 

 

Monet meistä ovat käyneet fysioterapeutilla. Mitä tapahtuu, kun fysioterapeutti muuttaa katsantokantaa? Tanja Kaavinen on Method Putkisto Pilates kouluttaja, neurofysioterapeutti, ex-urheilija ja moninkertainen Method Putkisto -lajien erikoisohjaaja Klaukkalan Method Putkisto Studiolta. 

 

Miten kehotyöskentely muuttaa elämäsi ja sinut ihmisenä? Tule kuuntelemaan Marjan ja Tanjan mietteitä asiasta. Rakkaita ajatuksia, uusia näkökulmia. 

Kuvaaja Tiina Puputti

pe 2.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Laiminlyötkö kehoasi? Varaatko ajan mieluummin autohuoltoon kuin oman kehon huoltoon?

Tuntuuko ajatus jatkuvasta harjoittelusta uuvuttavalta? Mikä estää tarttumasta toimeen?

 

Mitä jos juttu olisikin toisin päin. Kehonhuolto olisi ketterää, luovaa, itsetuntoa rakentavaa, arjessa itsestään tapahtuvaa. Mitä jos se olisikin kaikkea muuta kuin puurtavaa?

 

Ja Marja väittää, että vartalon muotokin muuttuu tämän harjoittelun myötä. Johan on ihmeellistä puhetta. Ulla ja Marja, mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Onko pelkkää sanahelinää vai täyttä asiaa?

 

Nauti uusista ajatuksista ja raikkaista näkökulmista. Marjan vieraana Ulla Pesola, Muuramen Method Putkisto Studion omistaja. 

Kuvaaja Veikko Somerpuro

pe 25.9. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Elätkö vai suoritatko elämää? Koska elämästä tulee puurtamista?

Monelle kehoitus ’ole oman elämäsi sankari’ on enää kaukainen muisto. 

Pyrimmekö täydellisyyteen vai inspiroidummeko rosoisuudesta? 

 

Kun inspiraatio katoaa, ihminen jäykistyy, vetäytyy, käpertyy ja pidättää hengitystään. Unen laatu huononee, eikä ideoita juuri synny. Mistä voimme saada iskuvoimaa luovuuteen? Mikä on suomalaisen inspiraatio, heijastuspinta ja kasvualusta?

 

Nauti uusista ajatuksista ja raikkaista näkökulmista. Marjan vieraana  Tuomas Marjamäki, kirjailija, toimittaja ja tuottaja.

pe 17.9. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Paranna selkäsi pilateksella – mutta millä Pilateksella? 

 

Vasta pömpöttää ja lihakset roikkuvat. Ratkaisua haetaan Pilates-ohjaajan tunneilta.

 

Pilates on tänään geneerinen nimi ja niinpä se alla onkin tarjontaa maan ja taivaan väliltä. Mennään siis asian alkulähteille: Gordon Thomson laittoi pallon pyörimään ja julkaisi asiasta yli 5 miljoonaa kpl myyneen kirjan ja on yksi aikamme legendoista. Missä ollaan nyt ja mitä tapahtui? Gordon Thomson ja Marja Putkisto keskustelevat. 

 

Miksi perustalla ja tekniikalla on väliä? Ja mikä ihmeen Method Putkisto Pilates? 

 

Paranna selkäsi. Tuloksiin on monta tietä. Mikä niistä on sinulle sopivin?

Tule mukaan Talk Show`n ja inspiroidu.

pe 11.9. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Avaa aistijärjestelmä ja ala elää!

 

Oletko yli- tai alistimulaatiotilassa? Oletko huomaamattasi lukinnut itsesi pois aistillisesta elämästä? Oletko ajatellut, että väsymyksen syynä voisi olla sekaisin mennyt aistijärjestelmäsi?

 

Marja kehoittaa korjaamaan aistien tasapainoa ja neuvoo tässä talk show’ssa kuinka aivoja voi auttaa tehostamalla aistijärjestelmää. Kuinka siis käynnistää lamassa oleva aistijärjestelmä uudelleen? On siis monta syytä olla "aistillinen".

Tule kuuntelemaan elämänmakuista hetkeä. 

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2020 by Method Putkisto Finland Oy 

Merimiehenkatu 22 A 12, 
00150 Helsinki

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme