Marja Putkisto Talk Show

Marja Talk Show starttaa taas perjantaina 19.2.2021 klo 16.

Tervetuloa mukaan uuteen kauteen!

Marjan Talk Show ajankohtaisista aiheista suorana Facebookissa.

Tykkäämällä sivusta pääset kuuntelemaan ja kommentoimaan lähetystä.

Klikkaa katsomaan >>>

Tykkää meistä!

  • Facebook

Tulossa

Tunnetko epävarmuutta uuden ajan keskellä?

pe 26.2.2021 klo 16-16.20

Miksi ihminen tarvitsee taidetta voidakseen hyvin? Vai tarvitseeko?

Marja katsoo hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä Lontoosta, missä maailmaa inspiroivat teatterit, konsertti- ja oopperatalot, musiikkibaarit ja taidegalleriat ovat koronapandemian vuoksi yhä kiinni.  

Mitä kuuluu taiteelle? Tämän viikon Talk Show´ssa Jonna ja Marja paneutuvat käsillä olevaan historialliseen aikaan. Marja haluaa kuulla eri näkemyksiä siitä, miten taide ja erityisesti teatteri vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin? Tarvitaanko teatteria ja jos se poistuu, mitä tapahtuu ihmiselle/ihmisyydelle? Riittääkö digitaalinen tarjonta? Onko tällä kaikella vaikutusta hyvinvoinnillemme?

Marjan kanssa asiaa pohtimassa ensi perjantaina Jonna Järnefelt. Jonna on kuulunut Suomen tunnetuimpiin näyttelijöihin jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänet tunnetaan myös laulajana ja lauluntekijänä.

Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia ajatuksia ja nauti hetkestä yhdessä Jonnan ja Marjan kanssa. Suorana Facebook -sivuillamme.

Katso aikaisemmat

Tunnetko epävarmuutta uuden ajan keskellä?

pe 19.2.2021 klo 16-16.20

Voiko maailmaa parantaa venyttelemällä? Tässä Show`ssa vieraana asiakas 30 päivän teho-ohjelman verkkokurssilta.

Marja lupasi solakoitumista ja kaikkea sitä ihanaa mikä parantaa lähes kaiken. Mitä siis tapahtui kun sitouduttiin 30:n päivän ajaksi venyttelemään ja ravistelemaan mielen ja kehon kireydet pois? Laajentuiko ajatus ja hoikentuiko uuma? Entä, mitä minäkuvalle tapahtui? 

Method Putkiston 30 päivän teho-ohjelman pilottikurssi diginä aloitti ”Aika koskettaa” -teemavuoden ja se todella kosketti. Niin ohjaajat kuin osallistujat heittäytyivät täysillä mukaan saaden aikaan ihmeitä.

Kokemastaan kertomassa Marjan vieraana teho-ohjelmaan osallistunut, kauneudesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista niin työnsä puolesta kuin elämänkokemuksensa myötä laaja-alaisesti kiinnostunut Mari Helena Juntunen.

Mari 48v. työskentelee kosmetiikan maahantuonnin parissa. Työn ohella hän opiskelee ravintoterapeutiksi. Kiinnostus kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on vuosi vuodelta kasvanut. Hän on kahden upean aikuisen pojan äiti ja eläinrakas islanninhevosen ja kahden kissan omistaja.

Hoitovirheen jälkeen hän joutui jättämään urheilun pois pariksi vuodeksi ja Method Putkisto on ollut upea tapa päästä lempeästi takaisin liikkumisen pariin. Tulokset ja voinnin paraneminen ovat olleet hämmästyttäviä tehostartin aikana!

Tule kuuntelemaan vuoden 2021 ensimmäinen Talk Show ja nauti elämänmakuisesta hetkestä yhdesä Marin ja Marjan kanssa. Lupa inspiroitua annettu.

Lämpimästi tervetuloa!

Tunnetko epävarmuutta uuden ajan keskellä?

su 3.1.2021 klo 18-18.20

KUTSU HYVINVOINNIN UUTEEN AIKAAN!

Kutistutko, rypistytkö, painutko ihmisenä kasaan? Etkö tiedä mistä valita kun online-tarjonta on kuin runsas seisova pöytä?

Miten aika vaikuttaa sinuun? Tuntuuko, ettei mikään riitä?

Tule yhteiseen live-hetkeen kanssamme uuden, toivorikkaan vuoden kynnyksellä! Kuule, miten Method Putkisto kulkee ajassa niin mielen kuin kehon tasolla. Keskustelemme Marja Putkiston kanssa muun muassa siitä, kuinka uudistunut 30 päivän teho-ohjelma voi tarjota sinulle tien ulos tahmeasta olosta, unettomista öistä ja turvonneesta kehosta. Miten koskettaa, kun ei saa koskettaa? Mikä on hyvinvoinnin uusi normaali?

Kuule, koe, pohdi ja toimi. Nauti voimaannuttavasta hetkestä yhdessä Marjan ja Body Up -tiimin kanssa. Lähetys tulee suorana Method Putkiston FB -sivuilta.

Tervetuloa! Nähdään linjoilla,

Marja, Veronica, Helka, Maria, Merja, Laura ja Päivi

Tunnetko epävarmuutta uuden ajan keskellä?

pe 27.11. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Uusiutuminen ei ole sama kuin poisleikkaaminen. 

Pelko pienentää ihmistä. Rohkea rokan syö. Onkin hyvä kysyä, käytätkö sinä elämääsi hyvin? Mitä se tarkoittaa? 

Mitä opimme ekonomista, joka syö aamiaisen karhujen kanssa ja venyttelee elämänsä (ja vartalonsa) ihan eri mittoihin?

Kuule tarina lumilingosta ja kuinka Anusta kehkeytyi Joutsen Venytyksen nuorallatanssija, ja kuinka hän  nuoraan tarttuessaan palautui vapaaksi. Mitä kertoo maatalon tyttö, joka nuorena juoksi paljain jaloin. Tarina jatkui vakaaseen ammattiin:  Ekonomi päätti palautua ytimeen, vapautua staattisesta palkkatyöstä ja uusia elämänsä yrittäjänä. 

Tänään Anu vastaa kansainvälisen työhyvinvointiprojektin myynnistä, Method Putkisto Instituutin liiketoimintakoulutuksen kehityksestä ja on Method Putkisto Studio Nilsiän omistaja ja pääohjaaja. 

Uusiutuminen parhaimmillaan ei olekaan luopumista, vaan asioiden uudelleen järjestelyä, oivallusta uusista mahdollisuuksista ja omien kykyjen oivaltamista uusien haasteiden myötä.

“Nyt kun käytän itseäni 100% voin paremmin ja koen, että se mitä teen tuottaa ihmisille samaa iloa kuin itselleni. Näin yhdessä suuntaamme voimavaroja.” Anu

Tule kuuntelemaan vuoden 2020 viimeinen Talk Show Nauti elämänmakuisesta hetkestä Anun ja Marjan seurassa. Lupa inspiroitua annettu!

Tunnetko epävarmuutta uuden ajan keskellä?

pe 20.11. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Vuorovaikutustaidot vaativat herkkyyttä. Mitä ihminen kertoo kehonsa hallinnalla?

 

Kertoipa mitä vain - niin hevonen sen paljastaa. Hevonen ei valehtele ja vaistoaa jo paljon ennekuin ihminen edes liikahtaa. Mitä nyt, kun vuorovaikutustaidot ovat vaarassa. Heikkeneekö ihmisen herkkyys, kyky kuunnella ja loppukädessä hallita omaa kehoaan?

 

Asiaa tarkastelee ihan uudesta perspekiivistä holistinen visionääri Sanna Siekkinen; alansa huippuammattilainen, pioneeri ajattelija ja myös toteuttaja. Sanna vei Method Putkiston aivan uudelle tasolle. Hän on ensimmäisen Method Putkisto lajistudion omistaja ja opettaa nyt ratsastuskoulussaan Method Putkisto -opetusmenetelmän kautta.  

Mitä tapahtui! Mitä meillä taviksilla on oppia hevosilta?

Raikkaita ajatuksia, uusia näkökulmia! Tule ja nauti elämänmakuisesta hetkestä yhdessä Marjan ja Sannan kanssa.

pe 13.11. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Onko päätöksentekokyky huonontunut? Hukummeko valintoihin? Uskallanko pitää kiinni itselleni tärkeistä asioista?

 

Päättämättömyys vie voimia ja herättää epävarmuutta.

 

Marjan vieraana Elina Heinisuo. Elämäntapamuutoksen esimerkki, arkkitehti, graafinen taituri, 10 kertainen Method Putkisto -ohjaaja, kouluttaja ja nyt Method Putkisto Instituutin koulutusosastosta vastaava. 

 

Elinan tapa suhtautua asioihin ja nähdä uusia mahdollisuuksia on avannut uudenlaisen elämäntavan. Hän on tehnyt isoja päätöksiä, valintoja ja on tänään inspiroiva esimerkki hyvinvoinnista, jaksamisesta ja muiden tukemisesta. 

Tule kuuntelemaan inspiroivia esimerkkejä, raikkaita ajatuksia. Nauti elämänmakuisesta hetkestä yhdessä Marjan ja Elinan kanssa. 

pe 6.11. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

APUA! Katson kasvojani. Mitä teen, jos suupieleni roikkuvat ja ilmeeni on väsähtänyt?

 

Marja sanoi jo vuosia sitten, että jatkuva tietokoneen ruudun tuijottaminen vanhentaa kasvojamme enemmän kuin mikään muu.  

 

Parhaatkaan kasvovoiteet tai hoidot eivät aina riitä uusimaan kasvojemme perusilmettä. Jos haluat yltää syvemmälle ja saada aikaan pysyviä muutoksia, kuuntele tämä show. 

 

Method Putkiston kasvo-ohjelma on kohottanut kasvoja jo vuodesta 2004 lähtien. Sitä arvostavat maailman kauneustoimittajat ja sen nimeen vannovat ohjelman ikikäyttäjät. 

 

Miksi se toimii? Miten sitä käytetään ja mitä minä voin tehdä?

 

Marjan vieraana on Method Putkisto 3D Luonnollista Kasvoklinikkaa 15 vuotta käyttänyt Salme Ruski. Mitä sanottavaa Salmella on itsevarmuudesta, hyvinvoinnista ja kasvojen käytöstä?

Luonnollista hehkuja, loistetta ja iloa. Tule ja nauti elämänmakuisesta hetkessä yhdessä Marjan ja Salmen kanssa. 

pe 30.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Olemmeko tilanteessa, että loppumaton hyvinvoinnin tavoittelu saakin aikaan pahoinvointia?

 

On hyvinvoinnin vallankumouksen aika! Elämme koronakriisin keskellä. Olemme tulleet yhden aikakauden loppuun. Jokaisella alalla joudutaan nyt arvioimaan tekemisen perustaa. Loppukädessä se, mitä teemme ja miten toimimme, tuntuu ja näkyy siitä, miten voimme.

 

Ihmiset luovat yhdessä kulttuurin. Minkälaista maailmaa me nyt siis omalla toiminnallamme kehitämme? 

 

Tietoa hyvinvointia edistävistä asioista on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. 

Miten hyvinvoinnin kehittymiseen muutosaallon keskellä vaikuttaa ihan yksinkertaisesti oma muutosvastarinta, mukavuuden halu tai kyvyttömyys nähdä pidemmälle. Ja vaikka halua on, mikä estää voimasta hyvin? Entä toimimasta hyvin? Onko ratkaisu loppukädessä yksinkertainen.

 

Marjan vieraana on elämän ja kehityksen trendisurffaaja, monitaituri, Suomen Lontoon-instituutin taide- ja kultuuriohjelman vetäjä ja mediataiteen tohtori Jaakko Nousiainen. Hän kuvaa, mitä on hetkessä olemisen taito, buddhalaisuus ja luontosuhde. Miten tämä liittyy suomalaisiin tai edes Method Putkistoon!

 

Marja Talk Show lupaa asioita, joilla hyvinvointimme lisääntyy. Raikkaita ajatuksia, uusia näkökulmia. 


Tule ja nauti elämänmakuisesta hetkestä yhdessä Marjan ja Jaakon kanssa. 

pe 23.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Mitä tapahtuu, kun yrittäjä joutuu koronamyrskyyn eikä voi palvella asiakkaitaan? Kuinka digitalisoidutaan? Mitä on digivenyttely? 

 

Hyvinvointi perustuu kohtaamiseen. Korona rikkoi hetkessä vanhan tavan toimia. 

 

Marja on kehonhallinnan ja venyttelyn guru. Jouni venytti Marjan mielen pidemmälle kuin Marja olisi koskaan uskonut. 

 

Jouni Koistinen on tehnyt mainostyötä yli 30 vuotta ja digimarkkinointia yli 20 vuotta yrittäjänä suurissa ja pienissä yhtiöissä.  

 

Tule kuuntelemaan Jounin ja Marjan jokaista koskettavaa keskustelua siitä, kuinka pysyä digiaaltojen pinnalla ja löytää uusia tapoja kokea hyvinvointia.

pe 16.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Mitä tapahtuu, kun päätetään kohottaa koko kunta ryhtiin? 

 

Marja väittää, että hyvä ryhti on hyvinvoinnin mitta ja sillä voi energisoida niin yksilön, organisaation, kehon kuin koko elämän. 

 

Työkyvyttömyyden hintalappu on Suomelle vuosittain yli 10 miljardia. Pieni Hailuodon kunta päätti kääntää suunnan ja osoitti rohkeudellaan, että kun asenne muuttuu, hyvinvointi muuttuu. Marjan vieraana Hailuodon kunnanjohtaja Aki Heiskanen. 

 

Miten ja miksi ryhti vaikuttaa sinun arkeesi ja koko yhteiskuntaan? Miksi Hailuoto otti käyttöön Finnmotion prosessin ja minkä muutoksen se sai aikaan? 

 

Raikkaita ajatuksia, uusia näkökulmia ja hölmistyttävän yksinkertaisia vastauksia. Nauti elämänmakuisesta hetkestä Marjan seurassa. 

pe 9.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Mikä on Pilates-paratiisi ja Putkisto-unelma? 

Näyttääkö siltä, kuin se sutjakka Pilates-ohjaaja eläisi jo elämänaikaisessa paratiisissa? Ilman kipuja ja särkyjä taivuttaen niin eteen, taakse kuin sivuille ilman sen kummempia esteitä.

Monelle meistä keskivartalon hallinta on kuin kaukainen unelma. Mitä jos on kipeä selkä, pömppömassu ja tukkoiset pohkeet, jopa niin, että kengännauhojen solmiminen käy työstä? 

 

Monet meistä ovat käyneet fysioterapeutilla. Mitä tapahtuu, kun fysioterapeutti muuttaa katsantokantaa? Tanja Kaavinen on Method Putkisto Pilates kouluttaja, neurofysioterapeutti, ex-urheilija ja moninkertainen Method Putkisto -lajien erikoisohjaaja Klaukkalan Method Putkisto Studiolta. 

 

Miten kehotyöskentely muuttaa elämäsi ja sinut ihmisenä? Tule kuuntelemaan Marjan ja Tanjan mietteitä asiasta. Rakkaita ajatuksia, uusia näkökulmia. 

Kuvaaja Tiina Puputti

pe 2.10. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Laiminlyötkö kehoasi? Varaatko ajan mieluummin autohuoltoon kuin oman kehon huoltoon?

Tuntuuko ajatus jatkuvasta harjoittelusta uuvuttavalta? Mikä estää tarttumasta toimeen?

 

Mitä jos juttu olisikin toisin päin. Kehonhuolto olisi ketterää, luovaa, itsetuntoa rakentavaa, arjessa itsestään tapahtuvaa. Mitä jos se olisikin kaikkea muuta kuin puurtavaa?

 

Ja Marja väittää, että vartalon muotokin muuttuu tämän harjoittelun myötä. Johan on ihmeellistä puhetta. Ulla ja Marja, mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Onko pelkkää sanahelinää vai täyttä asiaa?

 

Nauti uusista ajatuksista ja raikkaista näkökulmista. Marjan vieraana Ulla Pesola, Muuramen Method Putkisto Studion omistaja. 

Kuvaaja Veikko Somerpuro

pe 25.9. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Elätkö vai suoritatko elämää? Koska elämästä tulee puurtamista?

Monelle kehoitus ’ole oman elämäsi sankari’ on enää kaukainen muisto. 

Pyrimmekö täydellisyyteen vai inspiroidummeko rosoisuudesta? 

 

Kun inspiraatio katoaa, ihminen jäykistyy, vetäytyy, käpertyy ja pidättää hengitystään. Unen laatu huononee, eikä ideoita juuri synny. Mistä voimme saada iskuvoimaa luovuuteen? Mikä on suomalaisen inspiraatio, heijastuspinta ja kasvualusta?

 

Nauti uusista ajatuksista ja raikkaista näkökulmista. Marjan vieraana  Tuomas Marjamäki, kirjailija, toimittaja ja tuottaja.

pe 17.9. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Paranna selkäsi pilateksella – mutta millä Pilateksella? 

 

Vasta pömpöttää ja lihakset roikkuvat. Ratkaisua haetaan Pilates-ohjaajan tunneilta.

 

Pilates on tänään geneerinen nimi ja niinpä se alla onkin tarjontaa maan ja taivaan väliltä. Mennään siis asian alkulähteille: Gordon Thomson laittoi pallon pyörimään ja julkaisi asiasta yli 5 miljoonaa kpl myyneen kirjan ja on yksi aikamme legendoista. Missä ollaan nyt ja mitä tapahtui? Gordon Thomson ja Marja Putkisto keskustelevat. 

 

Miksi perustalla ja tekniikalla on väliä? Ja mikä ihmeen Method Putkisto Pilates? 

 

Paranna selkäsi. Tuloksiin on monta tietä. Mikä niistä on sinulle sopivin?

Tule mukaan Talk Show`n ja inspiroidu.

pe 11.9. klo 16-16.20 "PUT a KISS on the TOE"

Avaa aistijärjestelmä ja ala elää!

 

Oletko yli- tai alistimulaatiotilassa? Oletko huomaamattasi lukinnut itsesi pois aistillisesta elämästä? Oletko ajatellut, että väsymyksen syynä voisi olla sekaisin mennyt aistijärjestelmäsi?

 

Marja kehoittaa korjaamaan aistien tasapainoa ja neuvoo tässä talk show’ssa kuinka aivoja voi auttaa tehostamalla aistijärjestelmää. Kuinka siis käynnistää lamassa oleva aistijärjestelmä uudelleen? On siis monta syytä olla "aistillinen".

Tule kuuntelemaan elämänmakuista hetkeä. 

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme