top of page
In English

Koe Lontoo Marjan matkassa

4 päivän viikonloppukurssi to 16.5. - su 19.5.2024.

Lähde elämänvoimaa lisäävälle viikonloppumatkalle Lontooseen

 • Marja Putkisto oppaanasi ja kouluttajanasi

 • Sinulle valmiiksi luotu 4 päivän monipuolinen ohjelma, joka yhdistää Lontoon parhaat palat Method Putkiston Palautumisen Fire Up -ohjelmaan.

Lue lisää kurssista tästä >

Näe itsesi ja elämäsi uudessa valossa. 

Maailman nopeissa muutoksissa keho ja mieli jumiutuvat helposti – silloin on aika tehdä jotain ihan uutta!  Lontoo virkistää ja ruokkii mieltä, hellii väreillä ja erilaisuudella. Kaupunki liikkuu ja väreilee. Tule uudistumaan ja vapauttamaan luovuutesi.

On mielenkiintoista miten stressi meihin vaikuttaa. Lontoo on kaupunki, missä elää kontrasti, traditionaalinen ja vanhoillinen rinnakkain, tapoja kunnioittava maailma yhdessä nopeasti uusiutuvan, sykkivän, muotia ja musiikkia tuottavan maailman kanssa. Tämä symbolisoi monien elämää, jossa työelämä ja oma henkilökohtainen elämä tai ristiriidat eri arvomaailmoja kanssa kohtaavat. 

Kuljemme kahden eri Lontoon läpi. Matkamme aikana koemme miten vanha kuninkaallinen Lontoo tukee kaikkea uutta. Saat kokea ja aistia miten uuden synnyttämisen tarve näkyy kaikkialla, myös kaduilla. Ei voi muuta kuin ihailla street-tanssin ja taiteen kauneutta.

 

Method Putkisto -ohjelma antaa keinoja ja ajatuksia stressin poistoon. Tutkimme uuden MP Fire Up -ohjelman tasoja sitä mukaa kun liikumme läpi Lontoon. Tutkimme liikkeen perusteita ja hiomme omaa tapaamme liikkua. Viikonlopun kuluessa ilmenee, mikä voima ajatuksilla on ja mitä Fire Up -ohjelman ydinviesti käytännössä tarkoittaa: Voimaannu stressistä!

“By seeing London, I have seen as much life as the world can show!”

- Samuel Johnson

Kenelle tämä kurssimatka sopii?

Kurssi sopii sinulle, joka kaipaat kosmopoliittista ilmapiiriä ja olet valmis seikkailuun. Sinulle, jolla on avoin mieli ja taskussa pussi huumoria. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Method Putkistosta. Marja jakaa parhaat salaisuutensa kanssasi.

Mitä varusteita tarvitaan?

Suosittelemme mukavia vaatteita, joissa on hyvä liikkua, niin ulkona kuin sisälläkin. Lenkkitossut tai kävelyyn sopivat kengät on tärkeä ottaa mukaan. Mukaan vielä kiva asuste kuvauksiin.

Kurssin hinta 468 €*

Huom: Muut matkat, majoitus ja muut ruokailut omalla kustannuksella.

 • Petersham Hotel (4 tähden hotelli). Nightingale Lane, Richmond upon Thames, TW10 6UZ

 • Ruby Hotel (4 tähden hotelli) 100-108, Lower Marsh, London SE1 7AB. Oston jälkeen saat koodin, jolla voit varata majoituksen -15%.

Hintaan sisältyy:

 • Tervetulodrinkki Rudy -hotellin tunnelmassa, Lontoon sykkivässä sydämessä

 • Viikonlopun ohjelma Marjan emännöimänä 

 • Palautumisen parhaat vinkit Fire Up -ohjelmasta

 • Lievitä stressiä ja kaunistu -hyvinvoinnin tapahtuma

 • Upea Somerset House -workshop

 • Sinä & Lontoo -kuvaustapahtuma, josta saat mukaasi neljä ammattivalokuvaajan ottamaa kuvaa

 • MP -venyttelyhetki kuninkaallisessa Petersham Royal gardens -puutarhassa

 • ​​​​​​​Kahvi tai tee x 3, Lontoon värikkäissä kahviloissa

 • ​​​​​​​Ihastuttava illallinen trendikkäässä Ivy -ravintolassa

 • ​​​​​​​Stailaus Annan putiikissa sinulle, joka haluat uusiutua

 • ​​​​​​​15% alennus Ruby -hotellin hinnasta

*Maksat ilmoittautuessasi 100 € - loput laskutetaan myöhemmin.

“Tuntui kuin mielikin olisi ollut kylvyssä. Oli ihana venytellä itseään keväässä ja Lontoon elävän historian miljöössä.”

 

- Elina

Asiakkaamme kertovat

"Lontoon keväässä on sellaista väriloistoa, että se todellakin virkistää ja uudistaa mieltä. Marjan avulla kaupunki avautuu erityisellä tavalla."

 

- Hannele 

“En edes huomannut käveleväni yli 20 km päivässä. Väsymyksestä ei ollut ollut tietoakaan, vaikka olimme liikkeessä koko ajan.”

 

- Laura

bottom of page