Ohjaaja Pia Rauhalahti

Ihanaa voida hyvin!

Tervetuloa Kuhmalahdelle keskelle kauneinta sydänhämäläistä maalaismaisemaa.

Salini sijaitsee entisessä navetassamme ja luo rauhallisen ja keskittymistä edistävän tunnelman Method Putkisto harjoittelulle. Tämän kokemuksen haluan tarjota vastauksena nykyajan stressiin. Täällä ei ole ruuhkia, parkkiongelmia eikä kiirettä.

Jo matkalla Kuhmalahdelle voit unohtaa päivän asiat ja tunnin alkaessa mieli on valmis keskittymään omaan kehoon. Ympäröivä luonto ja läheinen Längelmävesi tuovat vaihtuvat vuodenajat osaksi kokemusta. Liike lääkitsee ja hiljaisuus hoitaa, tule sellaisena kuin olet!

6 polkua, valitse omasi:

Yksityisohjaus

kun aloitat alusta tai haluat syventyä oman kehosi haasteisiin

säännöllistä tuloksia tuottavaa harjoittelua

Online

kun kotona harjoittelu sopii sinulle

Viikkotunnit

Kurssit

mahdollisuus edistyä uusien haasteiden kautta

tarpeidesi ja toiveidesi mukainen kurssi ryhmällesi sisällä tai ulkona

Kesätunnit ulkona

virittäydy kesän energialla

Tilaustunnit

”Käyn sisareni kanssa vuodesta toiseen Kuhmalahdella kaikilla Method Putkisto kesätunneilla. Korkean taivaan alla, Rauhalahden idyllisessä maisemassa saamme taitavaa, yksilöllistä ja paneutuvaa ohjausta. Sen varassa jaksaa suunnata kohti syksyä.”

Tuire

Tule sellaisena
kuin olet!

Kehosi on ainutlaatuinen, siksi ohjaan sinua yksilöllisesti. Määrän sijaan keskitymme liikkeen laatuun rauhassa rakentaen kehosta käyttökelpoisen, joustavan ja terveen. Kehon jossa on hyvä olla, joka kantaa sinua läpi elämän.

Himosuorittajasta herkistelijäksi                                                   

Olen kehonhallintaa erikoistunut fysioterapeutti. Rakastan liikettä ja ajattelen että keho on tarkoitettu liikkumaan. Olen hiihtänyt kilpaa, harjoitellut, liikkunut ja tehnyt fyysistä navettatyötä niin paljon että kehoni muuttui kireäksi ja kipeäksi. Kaikki liikkuminen tuntui sen jälkeen suoritukselta. Onneksi olen utelias uudelle ja tutustuin Method Putkistoon.

Ilmottaudu
Yhteystiedot

Method Putkisto -ohjaaja

Pia Rauhalahti

Rauhaniementie 51 Kuhmalahti/Kangasala

050 3483 648

prauhalahti@gmail.com