MP Instituutti logo.png

ONLINE-ESIINTYMISEN

TAITOKOULUTUS

Tuliko videolla esiintyminen osaksi arkeasi? Haluatko oppia esiintymisen online-taidon? Löytää luontevan tavan olla kameran edessä?

 

Osallistu koulutukseemme, ota uusi areena haltuun ja nauti kameran edessä olemisesta.

DSC_7650-2.jpg

Tanja

Koulutus oli erittäin hyvä. Opin kuulemaan ja näkemään eri tavalla niitä asioita, joita tulee huomioida online-esiintymisessä.

stidiot_600px--7.jpg

Liisa

Koulutus ravisteli, miten yksinkertaisuus ja selkeys on kaiken ydin. Sain tästä paljon oppia online-esiintymiseen, mutta mikä hienoa - nämä samat asiat pätevät myös kasvotusten kohtaamisessa. 

_DSC8312.jpg

Helka

Koulutus oli mahtava ja monipuolinen! Laski videolla esiintymisen rimakauhua ja nyt minulla on luontevampi olo kameran edessä. Marja avasi ymmärrystäni pienistä yksityiskohdista, käytännön harjoituksista aina suureen kokonaisuuteen asti. Suosittelen.

Viestintä on pienestä kiinni. Kameran edessä jokainen ele on merkittävä. Esiinnyt, mutta et voi esittää tai piilottaa. Päinvastoin. Tämä on se asia, joka minua kiehtoo ja haluan jakaa 30 vuoden kokemuksen kanssasi.

Marja Putkisto

NOSTA OSAAMISESI UUDELLE TASOLLE

Onlinessa nousevat eri tekijät tärkeiksi kuin kasvotusten tapahtuvassa kohtaamisessa. Nyt on oikea aika, ellei jopa välttämätöntä ottaa uusi areena haltuun. Siis harjoittella, hioa ja terävöittää esiintymistä.

 

Tässä koulutuksessa opit videolla olemisen perusteet. Opit säännöt, joilla tilanne on sinun hallinnassasi ja tavoitat kuulijan täyden huomion. Tule kehonkielen huippuosaajan, Marja Putkiston oppiin.

Saat mukaasi 10 askelta, joilla voit vaikuttaa, luoda kontaktin ruudun takana olevaan ihmiseen ja avata mahdollisuuksia vuorovaikutukseen. Älä arvaa, yli- tai aliarvioi, sillä vastaanottaja tekee päätelmiä alle sekunnin murto-osan aikana. Opi mikä siis puhuttelee ja mitä tulee välttää.

OPIT NÄMÄ:
  • Mikä on luonteva tapa työskennellä kameran edessä?

  • Mitkä ovat viisi ydintekijää online-esiintymisessä?

  • Mitkä ovat kehonkielen säännöt? Oman liikekielen analysointi onlinekuvassa.

  • Millainen on toimiva ja vaikuttava tapa olla onlinessa? 

  • Millaista puhekieltä tulisi käyttää? 

  • Mitä edustan? 

  • Online-faktat: mikä vaikuttaa vastaanottajaan? Mikä vesittää viestiä?

  • Tilan, paikan, valon ja ympäristön merkitys. Niiden käyttö ja viesti?

  • Sana realiteeteista: vaatetus, hiukset, meikit

  • Yhteenveto 

HINTA:

350€ sis. alv 24%.

250€ sis. alv 24% - lisensoiduille Method Putkisto -ohjaajille

PAIKKA:

Online. Saat linkit koulutuspäivien livelähetyksiin sähköpostiisi.

ENNAKKOTEHTÄVÄ:

Lähetä omasta ohjauksestasi tai puheestasi 5min näytevideo Marjalle (marja.putkisto@methodputkisto.com) WeTransferin kautta, jos haluat videosi analysoitavaksi. Samalla annat oikeudet katsoa videota koulutuksessa.

KENELLE?

Ohjaajille, opettajille, valmentajille, johtajille , neuvojille, liikkujille, pohtijoille ja sinulle, joka haluat kehittyä taidoissasi ja siirtyä uuteen aikaan selkeällä olemuksella.

AIKA:

Osa 1: la   5.12. klo 11.00 - 14.30

Osa 2: la 12.12. klo 11.00 - 13.00

Osa 3: la 19.12. klo 11.00 - 13.00

"Otin Online esiintymisen taidon koulutuksen opit käyttöön heti ja sain asiakkaaltani Annelilta palautteen MP Kevytohjelma tunnista:

 

Eilen oli aika jännä, kun makasin tuossa olohuoneen lattialla silmät kiinni ja kuuntelin ääntäsi ja tein niin kuin ohjasit. Mutta koko ajan kuuntelin, kuinka elävästi sen kaiken teit, kerroit jostain ihmeellisestä salaisuudesta, matkasta johonkin arvaamaattomaan ja upeaan. Äänen painot ja asioiden kuvailu ilmeikkäästi  veivät matkaa yhä lähemmäs sitä jotain. Se oli aika hienoa. Tällainen ei tule esiin normitunneilla.

Olitko sä harjoitellut sitä vai tuliko se ihan luonnostaan? "

Elina, Method Putkisto -ohjaaja

Copyrights Method Putkisto Finland Oy