Sari Juselius, Orivesi

Saavuta toiminnallinen ja hyvinvoiva keho!

Method Putkisto on tapa ajatella liikettä ja liikkumista. Opi havainnoimaan omaa kehoasi ja tunnistamaan, mitä kehosi kaipaa. Päästä irti liiallisesta suorittamisesta ja nauti. Keskittyen linjaa, venytä ja vahvista. Opi luottamaan omaan kehoosi ja sen tuntemuksiin. Lämpimästi tervetuloa tunneille!

Ajankohtaisimman tiedon löydät osoitteesta www.sarijuselius.fi

Tule tutustumistunnille ja aloita matka kohti elämää kestävää kehoa!

Tunnit ovat pienryhmätunteja. Huolehdin myös välineiden ja alustojen puhdistuksesta tehostetusti. Tulethan tunnille vain terveenä. Pidetään huolta toisistamme.

Mp Pilates
tutustumistunti
tulossa tammikuussa klo 18-19
Hinta: 10€
orivesi-5958.jpg
Mp Original tutustumistunti

tulossa tammikuussa klo 18-19.30
Hinta 15€

TUTUSTUMISPAKETTI 75€

Sisältää molemmat tutustumistunnit ja 3 harjoituskertaa valitsemallasi viikkotunnilla. Voimassa 1kk tutustumistunnista.

Jos Sinulla on kysyttävää ole yhteydessä:

juselius.sari@gmail.com tai 040- 73 987 28

Yksityistunnit ovat myös väylä viikkotunneille

Yksityistunnilla saat  henkilökohtaista ohjausta. Voit huoleta kertoa kehosi haasteista ja omista toiveistasi harjoitteluun. Ne antavat myös mahdollisuuden harjoitella turvallisesti erityistilanteen aikana. Ota yhteyttä ajan sopimiseksi! 

Sari Juselius: juselius.sari@gmail.com tai 040- 73 987 28

Hinnat: 

1 kerta 60 min 75€

2 kertaa 60 min 143€

3 kertaa 60 min 197€

Method Putkisto Starttipaketti:

Yksityistunti 60 min + 3 kertaa viikkotunti 137€

orivesi-01054.jpg

Viikkotuntien aikataulu:

MAANANTAINA

16.30 Pilates 60 min, keskitaso

18 Kasvoklinikka 60 min / Kevytohjema 90 min

 

TORSTAINA

9.30  Original 90 min

 

PERJANTAINA

18 Original 90 min

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä:

juselius.sari@gmail.com tai 040- 73 987 28

Tutustu lajeihin 

Original

Lähde tutkimusmatkalle oman kehosi maailmaan.

Original tunneilla keskityt kehosi kireyksien vapauttamiseen lempeästi venytellen tai liikkeen kautta työstäen omaa kehoasi kuunnellen ja siihen tutustuen.

Saat lisää liikkuvuutta nivelien liikeratoihin, vetreyttä pinnallisiin lihaksiin sekä voimaa syviin, ryhtiä ylläpitäviin lihaksiin. Nivelten ja lihaskireyksien vapautumisen myötä voit myös linjata itseäsi parempaan ryhtiin. Opit myös kytkemään syvät ryhtiä ylläpitävät lihakset sekä vahvistamaan niitä. Kireyksien helpottuessa myös hengitys tehostuu ja pallea, tärkein hengityslihaksemme, saa kimmovoimaa.

Pilates

Vahvista keskivartaloasi ja kohota selkärankasi.

Method Putkiston Pilateksen klassisen kirkastuksen harjoitejatkumo perustuu Josef Pilateksen klassiseen repertuaariin. Harjoittelu etenee kuitenkin progressiiviseti kolmen vaativuustason  kautta kehittäen valmiuksia aina seuraavaa tasoa varten. Perustasolla tavoitteena on saada lihaksiin riittävästi pituutta ja joustoa, jotta selkärankasi pystyy taipumaan keskitason vaativampaan liikesarjaan. Keskitaso kehität erityisesti voimaa. Sitoutuessasi harjoitteluun alat havaita kehittymistä ja tuloksia melko nopeasti.

Kasvoklinikka

Pään asentoa vapauttamalla kohti koko kehon tasapainoa.

Kasvoklinikka-tunnilla opit linjaamaan pääsi parempaan asentoon, saat rentoutta niska-hartiaseudulle sekä kaulaan jäntevyyttä. Tunnista kuinka silmäsi virkistyvät, leukasi ja purentalihaksesi rentoutuvat sekä ilmelihaksesi alkavat aktivoitua. Harjoittelun tuloksena pään verenkierto lisääntyy ja energiatasosi kohoaa. Kasvojen kautta voit vaikuttaa koko kehoosi.

Tunnille voit tulla ilman aiempaa kokemusta Method Putkistosta.

Kevytohjelma

Aktivoi lymfakiertoasi ja käynnistä kehosi oma palautumismekanismi

Anna itsellesi hetki aikaa ja päästä irti suorittamisesta! Kevytohjelma-tunnilla  teet liikkeet erityisen kevyesti omaan kehoosi syventyen. Hellitä hetkeksi, viivähdä ja rentoudu.

Tunnille voit tulla ilman aiempaa kokemusta Method Putkistosta. Sopii myös kuntoutujille.

Tuloksia tuottavaa tekemistä 

Kärsitkö niska- ja hartiakivuista, kivistääkö selkä, tai  onko kehosi kireä ja kankea?

 

Harjoittelun vaikutuksen tunnistat jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta suurempien muutoksien saavuttamiseksi vaaditaan sitoutunutta harjoittelua.  Merkitykselliseksi harjoittelun tekevätkin tulokset. 

 

Tunneilla keskitytään tuloksia tuottavaan, hyvinvoinnin kannalta merkitykselliseen tekemiseen. Ohjaan liikkeet tarkasti mutta rentouden kautta, oman kehon tämän hetken tilaa kuunnellen. Päästetään irti liiallisesta suorittamista. Nautitaan ja opitaan kuuntelemaan oman kehon antamia viestejä!

 

Tule ja tutustu!

orivesi-00592.jpg
Hyvinvoiva ja tasapainoinen keho on jokaisen saavutettavissa!

Onko kehossasi haasteita?

Olen Sari Juselius ja ohjaajasi Oriveden Pop Up Studiolla. Omakohtainen kokemus metodin vaikutuksesta kehoni haasteiden voittamisesta ja sen toimintakykyisyyden ylläpidossa antavat koulutuksen lisäksi hyvän perustan ohjaukselleni.

Tunneilla opit tuntemaan omaa kehoasi sekä tunnistamaan sen  haasteita ja tarpeita. Autan sinua oivallamaan, miten voit itse vaikuttaa kehoosi: vapauttaa, linjata ja vahvistaa. Pystyt siirtämään opit myös arkeesi ja omatoimiseen harjoitteluun.

”Oikea reisiluunpääni linjautui lonkkamaljan keskipisteeseen. Sen seurauksena lantioni oikea puoli on laskeutunut ja palannut optimiasentoon.”

Hevoset kuuluvat elämääni ja yhteistyö hevosen kanssa kiehtoo minua. Vaikka olenkin vasta aikuisiällä aloittanut ratsastuksen, olen oman kehon tuntemisen lisääntyessä oppinut havainnoimaan, miten oma kehoni vaikuttaa hevoseen. Tuntemalla ja tunnistamalla pystyn linjaamaan kehoani ja sen painopisteitä, sekä aktivoimaan että rentouttamaan lihaksia. Olen oivaltanut, miten pienillä asioilla on suuri vaikutus istuntaan ja hevosen mahdollisuuteen liikkua. Usein joudunkin katsomaan peiliin miettiessäni, mikä estää hevosta liikkumasta. Hevosten kautta olen myös oivaltanut monta asiaa omasta kehostani ja sen toiminnasta.

 

Ohjaan mielelläni ratsastajille kehonhallintaa. Ole yhteydessä, suunnitellaan sopiva kokonaisuus!

Sari Juselius, p. 040 73 987 28

juselius.sari@gmail.com

Ota yhteyttä!

Laita rohkeasti viestiä. Kysy, kommentoi, anna palautetta tai esitä toiveesi tunnista. Kehitetään yhdessä palvelutarjontaa,

Ota yhteyttä

säköpostiin:  juselius.sari@gmail.com

tai puhelimeen:  040 - 73 987  28

Uudet nettisivut osoitteessa www.sarijuselius.fi

Method Putkisto Pop Up Studio Orivesi

Koulutie 1, Orivesi

Sari Juselius

040-73 987 28

juselius.sari@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram