Sari Juselius, Orivesi

Saavuta toiminnallinen ja hyvinvoiva keho!

Opi havainnoimaan omaa kehoasi ja tunnistamaan, mitä kehosi kaipaa. Päästä irti liiallisesta suorittamisesta ja nauti. Keskittyen linjaa, venytä ja vahvista. Opi luottamaan omaan kehoosi ja sen tuntemuksiin. Lämpimästi tervetuloa tunneille!

Haluatko tutustua lajiin tai aloittaa harjoittelun?
Helppo tapa päästä kokeilemaan eri lajeja ovat tutustumistunnit. Ne toimivat myös väylänä viikkotuntiharjoittelun aloittamiselle. Tunnin voit maksaa studiolla kortilla.  Ilmoittadu tunnille varauskalenterista!
Mp Pilates
tutustumistunti
ma 17.8. klo 18-19
Hinta: 10€
orivesi-5958.jpg
Yhteishintaan 20€
Mp Original tutustumistunti

 

ti 18.8.klo 18-19.30
Hinta 15€
Viikkotunnit käynnissä

Tunnit ovat pienryhmätunteja. Huolehdin myös välineiden ja alustojen puhdistuksesta tehostetusti. Tulethan tunnille vain terveenä. Pidetään huolta toisistamme.

orivesi-01054.jpg

Viikkotuntien aikataulu:

MA 16.30 Pilates 60’

MA 18 Kasvoklinikka 60’ / Kevytohjema 90’ / Tutustumistunti

 

TO 9.30  Original 90’

TO 17.30 Online 60’ / 90’ laji vaihtuu (aloitus syyskuussa)

 

PE 18 Original 90’

3 TAPAA HARJOITELLA VIIKKOTUNNEILLA

Maksut:

- 2x viikoilla 33 ja 43

- kk-maksu 33, 37, 41, 46, ja 50 (50 vkon maksu joko 1/2 hinnasta tai maksaessasi koko summan 2vkoa kevätkaudella)

Maksut voit suorittaa joko kortilla tunnin alussa tai lopussa tai voin lähettää sinulle kertakäyttöisen maksulinkin. Liikuntaedut käyvät entiseen tapaan.

Tuntien pituudet:

Pilates ja Kasvoklinikka 60 minuuttia

Original ja Kevytohjelma 90 minuuttia

orivesi-00859.jpg

5x

Inspiroidu omasta kehostasi!

 • sisältää osallistumisen 5 viikkotunnille studiolla tai online

 • varaa tunnit varauskalenterista

 • voimassa 2kk ensimmäisestä tunnista

 

Hinnat:

60 minuuttia 105€

90 minuuttia 145€

.

IIHZ9370.jpeg

Helmi-kausi

Tunnista säännöllisen harjoittelun vaikutus!

 • sisältää osallistumisen 18 viikkotunnille studiolla tai online

 • varaa tunnit varauskalenterista

 • voimassa 10.8.-20.12.2020

 

Hinnat:

60 minuuttia

Kaksi tapaa maksaa

 • 2x 163€ 

 • 75€/kk

 

90 minuuttia

Kaksi tapaa maksaa

 • 2x 225€ 

 • 105€/kk

orivesi-01049.jpg

Timantti-kausi

Kirkasta paras versio itsestäsi!

 • sisältää mahdollisuuden osallistua kaikille viikkotunneille sekä studiolla että online

 • varaa tunnit varauskalenterista

 • voimassa 10.8.-20.12.2020

Hinnat:

Kaksi tapaa maksaa

 • 2x 375€

 • 175€/kk

Tutustu lajeihin

Original

Lähde tutkimusmatkalle oman kehosi maailmaan.

Original tunneilla keskityt kehosi kireyksien vapauttamiseen lempeästi venytellen tai liikkeen kautta työstäen omaa kehoasi kuunnellen ja siihen tutustuen.

Saat lisää liikkuvuutta nivelien liikeratoihin, vetreyttä pinnallisiin lihaksiin sekä voimaa syviin, ryhtiä ylläpitäviin lihaksiin. Nivelten ja lihaskireyksien vapautumisen myötä voit myös linjata itseäsi parempaan ryhtiin. Opit myös kytkemään syvät ryhtiä ylläpitävät lihakset sekä vahvistamaan niitä. Kireyksien helpottuessa myös hengitys tehostuu ja pallea, tärkein hengityslihaksemme, saa kimmovoimaa.

Pilates

Vahvista keskivartaloasi ja kohota selkärankasi.

Method Putkiston Pilateksen klassisen kirkastuksen harjoitejatkumo perustuu Josef Pilateksen klassiseen repertuaariin. Harjoittelu etenee kuitenkin progressiiviseti kolmen vaativuustason  kautta kehittäen valmiuksia aina seuraavaa tasoa varten. Perustasolla tavoitteena on saada lihaksiin riittävästi pituutta ja joustoa, jotta selkärankasi pystyy taipumaan keskitason vaativampaan liikesarjaan. Keskitaso kehität erityisesti voimaa. Sitoutuessasi harjoitteluun alat havaita kehittymistä ja tuloksia melko nopeasti.

Kasvoklinikka

Pään asentoa vapauttamalla kohti koko kehon tasapainoa.

Kasvoklinikka-tunnilla opit linjaamaan pääsi parempaan asentoon, saat rentoutta niska-hartiaseudulle sekä kaulaan jäntevyyttä. Tunnista kuinka silmäsi virkistyvät, leukasi ja purentalihaksesi rentoutuvat sekä ilmelihaksesi alkavat aktivoitua. Harjoittelun tuloksena pään verenkierto lisääntyy ja energiatasosi kohoaa. Kasvojen kautta voit vaikuttaa koko kehoosi.

Tunnille voit tulla ilman aiempaa kokemusta Method Putkistosta.

Kevytohjelma

Aktivoi lymfakiertoasi ja käynnistä kehosi oma palautumismekanismi

Anna itsellesi hetki aikaa ja päästä irti suorittamisesta! Kevytohjelma-tunnilla  teet liikkeet erityisen kevyesti omaan kehoosi syventyen. Hellitä hetkeksi, viivähdä ja rentoudu.

Tunnille voit tulla ilman aiempaa kokemusta Method Putkistosta. Sopii myös kuntoutujille.

Tuloksia tuottavaa tekemistä 

Kärsitkö niska- ja hartiakivuista, kivistääkö selkä, tai  onko kehosi kireä ja kankea?

 

Harjoittelun vaikutuksen tunnistat jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta suurempien muutoksien saavuttamiseksi vaaditaan sitoutunutta harjoittelua.  Merkitykselliseksi harjoittelun tekevätkin tulokset. 

 

Tunneilla keskitytään tuloksia tuottavaan, hyvinvoinnin kannalta merkitykselliseen tekemiseen. Ohjaan liikkeet tarkasti mutta rentouden kautta, oman kehon tämän hetken tilaa kuunnellen. Päästetään irti liiallisesta suorittamista. Nautitaan ja opitaan kuuntelemaan oman kehon antamia viestejä!

 

Tule ja tutustu!

orivesi-00592.jpg
Hyvinvoiva ja tasapainoinen keho on jokaisen saavutettavissa!

Onko kehossasi haasteita?

Olen Sari Juselius ja ohjaajasi Oriveden Pop Up Studiolla. Omakohtainen kokemus metodin vaikutuksesta kehoni haasteiden voittamisesta ja sen toimintakykyisyyden ylläpidossa antavat koulutuksen lisäksi hyvän perustan ohjaukselleni.

Tunneilla opit tuntemaan omaa kehoasi sekä tunnistamaan sen  haasteita ja tarpeita. Autan sinua oivallamaan, miten voit itse vaikuttaa kehoosi: vapauttaa, linjata ja vahvistaa. Pystyt siirtämään opit myös arkeesi ja omatoimiseen harjoitteluun.

”Oikea reisiluunpääni linjautui lonkkamaljan keskipisteeseen. Sen seurauksena lantioni oikea puoli on laskeutunut ja palannut optimiasentoon.”

Hevoset kuuluvat elämääni ja yhteistyö hevosen kanssa kiehtoo minua. Vaikka olenkin vasta aikuisiällä aloittanut ratsastuksen, olen oman kehon tuntemisen lisääntyessä oppinut havainnoimaan, miten oma kehoni vaikuttaa hevoseen. Tuntemalla ja tunnistamalla pystyn linjaamaan kehoani ja sen painopisteitä, sekä aktivoimaan että rentouttamaan lihaksia. Olen oivaltanut, miten pienillä asioilla on suuri vaikutus istuntaan ja hevosen mahdollisuuteen liikkua. Usein joudunkin katsomaan peiliin miettiessäni, mikä estää hevosta liikkumasta. Hevosten kautta olen myös oivaltanut monta asiaa omasta kehostani ja sen toiminnasta.

 

Mielelläni ohjaan ratsastajille kehonhallintaa. Ole yhteydessä, suunnitellaan sopiva kokonaisuus!

Sari Juselius, p. 040 73 987 28

orivesi@methodputkisto.fi

Ota yhteyttä!

Laita rohkeasti viestiä. Kysy, kommentoi tai esitä toivomuksia. Kehitetään yhdessä palvelutarjontaa, anna palautetta tai esitä toiveesi tunnista. 

Halutessasi tietoa tunneista, kursseista ja tapahtumista hyväksy myös markkinointiviestintä laittamalla rasti ruutuun. :-)

 • Facebook
 • Instagram

Method Putkisto Pop Up Studio Orivesi

Koulutie 1, Orivesi

Sari Juselius

040-73 987 28

orivesi@methodputkisto.fi