Pop Up Studio Orivesi

Hevoset kuuluvat elämääni. Vaikka olenkin vasta aikuisiällä aloittanut ratsastuksen, olen oman kehon tuntemisen lisääntyessä oppinut havainnoimaan, miten oma kehoni vaikuttaa hevoseen ja sen mahdollisuuteen liikkua. Tuntemalla, tunnistamalla  ja havainnoimalla pystyn linjaamaan kehoani ja sen painopisteitä, sekä aktivoimaan ja rentouttamaan lihaksia. Olen oivaltanut, miten pienillä asioilla on suuri vaikutus hevosen mahdollisuuteen liikkua. Usein joudunkin katsomaan peiliin miettiessäni, mikä estää hevosta liikkumasta.

Hevosten kautta olen myös oivaltanut monta asiaa omasta kehostani ja sen toiminnasta.

Sari Juselius, Puh. 040 73 987 28

Oriveden Pop Up Studio palvelee poikkeustilan aikana

Tule matalalla kynnyksellä mukaan testaamaan online-harjoittelua. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille samalla kertaa. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Jokaiselle tunnille tulee oma linkki. Tervetuloa myös uudet asiakkaat!

online

keskiviikkoisin

klo 18.30 - 20

22,50€/krt

->  10.6 asti

studiolla

tiistaina 2.6. ja 9.6.

klo 18-19.30

30€/1krt tai kevään kortilla

Original

Rentoudu ryhtiin ja ole vapaa liikkumaan!

Tuntuuko kehosi jumittavan, kivistääkö selkä tai kiristävätkö lonkat?

Opi tuntemaan ja tunnistamaan kehoasi. Saat keinoja, joilla voit itsenäisesti huoltaa, hoitaa ja linjata kehoasi. Hyvinvoiva ja tasapainoinen keho on jokaisen saavutettavissa!

”Suosittelen, ettet ulkoista oman kehon tuntemistasi” 

- Marja Putkisto

online

keskiviikkoisin

klo 17-18

15€/krt

> 10.6. asti

studiolla

tiistaina 2.6. ja 9.6.

klo16.30-17.30

22€/1krt tai kevään kortilla

Mp Pilates

Tunnista, miltä tuntuu vahva ja tuettu ryhti. 

Liikkumattomuuden heikentämä keskivartalo ja nukkuvat syvät lihakset vetävät kehon ja mielen kasaan. Method Putkisto Pilateksen klassisen kirkastuksen harjoitejatkumolla sytytät selkärangan liikkeeseen ja luot vahvan toiminnallisen keskivartalon. 

”Luota liikkeeseen, liike muuttaa sinut.” 

- Tanja Kaavinen, Method Putkisto Pilates -kouluttaja

Online-kurssi

sunnuntaisin 17.5.-14.6. 

klo 18.-19.30

yhteensä 5 krt, 135€

perustuu Syvävenytyksellä solakaksi kirjaan, sisältää kotiharjoittelua

30 päivän teho-ohjelma 

Lisää liikkuvuutta, joustavammat lihakset!

Kärsitkö joustamattomien ja kireiden lihasten aiheuttamasta särystä? 30 päivän teho-ohjema on Marja Putkiston kehittämä dynaaminen syvävenyttely -ohjelma. Neljän viikon aikana teet tapaamiskertojen lisäksi kotiharjotteita ohjelman mukaan. Intensiivisen harjoittelujakson jälkeen kireyksien helpottuessa liikkuvuutesi lisääntyy, ryhtisi ja aineenvaihduntasi paranee sekä hengityksesi virtaa helpommin. Hyvinvointisi lisääntyy ja kehosi on toimivampi ja vapaampi liikkumaan.

”Lihasten pituudella on ratkaiseva merkitys kehon asentoon ja sen liikkeisiin.” 

- Marja Putkisto

online

to 21.5.

klo 18-19.30

29 €

studiolla

pe 12.6.

klo 18-19.30

35€

Kevytohjelma

Nosta energiatasosi, virkisty ja palaudu!

Tuntuuko että, kiire ja hektisyys hallitsevat elämääsi, etkä enää ole yhteydessä kehoosi? Koe, miten kevyt voi olla tehokkaampaa kuin voimalla tehty. Ole empaattinen itseäsi kohtaan, viivähdä hetki, hengitä ja hellitä. 

”Palautuminen on hyvinvoinnin perusta.”  

- Marja Putkisto

maastossa

2 krt

to 4.6. ja 11.6.

klo 18 -19.30

67€/2krt

Kävelyntaito

Koe miltä tuntuu, kun askel on kepeä ja vetävä.

Kävely kuuluu ihmisen perusvalmiuksiin. Harva kuitenkaan taitaa oikean tekniikan, jolla koko keho linjautuu ja vahvistuu askel askeleelta kohti liikkumisen vapautta.

”Liikunko vai vaapunko?”  

- Marja Putkisto

Ilmoittaudu mukaan

Tule matalalla kynnyksellä mukaan testaamaan online-harjoittelua. Alustana tunneilla käytetään Zoom -ohjelmaa ja jokaiselle tunnille tulee oma linkki. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille/kurssille samalla kertaa. Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu täyttämällä lomake. Tervetuloa myös uudet asiakkaat!

Method Putkisto Pop Up Studio Orivesi

Koulutie 1, Orivesi

Sari Juselius

040-73 987 28

juselius.sari@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Hyvinvoiva ja tasapainoinen keho on jokaisen saavutettavissa!

Onko kehossasi haasteita?

Olen Sari Juselius ja ohjaajasi Oriveden Pop Up Studiolla. Omakohtainen kokemus metodin vaikutuksesta kehoni haasteiden voittamisesta ja sen toimintakykyisyyden ylläpidossa antavat koulutuksen lisäksi hyvän perustan ohjaukselleni.

Tunneilla opit tuntemaan omaa kehoasi sekä tunnistamaan sen  haasteita ja tarpeita. Autan sinua oivallamaan, miten voit itse vaikuttaa kehoosi: vapauttaa, linjata ja vahvistaa. Pystyt siirtämään opit myös arkeesi ja omatoimiseen harjoitteluun.

”Oikea reisiluunpääni linjautui lonkkamaljan keskipisteeseen. Sen seurauksena lantioni oikea puoli on laskeutunut ja palannut optimiasentoon.”

Tuloksia tuottavaa tekemistä 

Kärsitkö niska- ja hartiakivuista, kivistääkö selkä, tai  onko kehosi kireä ja kankea?

 

Harjoittelun vaikutuksen tunnistat jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta suurempien muutoksien saavuttamiseksi vaaditaan sitoutunutta harjoittelua.  Merkitykselliseksi harjoittelun tekevätkin tulokset. 

 

Tunneilla keskitytään tuloksia tuottavaan, hyvinvoinnin kannalta merkitykselliseen tekemiseen. Ohjaan liikkeet tarkasti mutta rentouden kautta, oman kehon tämän hetken tilaa kuunnellen. Päästetään irti liiallisesta suorittamista. Nautitaan ja opitaan kuuntelemaan oman kehon antamia viestejä!

 

Tule ja tutustu!

Ajankohtaista blogissa