Method Putkisto Pilates

Kärsitkö selkäkivuista? Onko keskivartalosta hävinnyt voima? Haluatko lisätä tietoisuutta omasta kehostasi ja sen hallinnasta? 

 

Löydä apu Pilateksesta. Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmien klassikko. Harjoittelu vahvistaa keskikehoa ja pitää selän terveenä. Saat voimaa, kestävyyttä, vahvan ja tasapainoisen vartalon sekä notkean lihaksiston. Pilates sopii niin kuntoilijoille, kuntoutujille kuin huippu-urheilijoille kaiken ikäisille naisille ja miehille. Sinulle, joka haluat eroon selkä-ja hartiakivuista.

mp pilates klaukkala-6732.jpg

Pilateksella vahvaksi!

Miksi Method Putkisto Pilates tuottaa tuloksia?

MP Pilates pohjautuu Joseph Pilateksen alkuperäistä Pilates -menetelmään sen klassista liikerepertuaaria ja Gordon Thomsonin rakentamaan asteittain etenevään mallia kunnioittaen. Ohjauksessa käytetään Metodia, Marja Putkiston kehittämää opetusmenetelmää. Tämä mahdollistaa tarkan, yksilöllisen ohjauksen ja syvemmälle vaikuttavat tulokset.

’’Pilatesliikkeiden ulkoinen suorittaminen ei ole sama kuin niiden ytimen ymmärtäminen.’’

Marja Putkisto

Jarno, asiakas Muuramen Studiolta

Parasta tunneilla on, kun sen aikana kaikki muu unohtuu - pää tyhjenee. Harjoittelu auttaa minua rentoutumaan ja tunnistan, miten se on vahvistanut syviä lihaksiani. Tunneille tulen aina uudestaan hyvän olon takia. 

Maija, Pian asiakas Kuhmalahdelta

Siirryin MP Pilates -tunneille reilut kaksi vuotta sitten ja siitä lähtien kehon avaamisen ja kehon voiman hakeminen on vuorotellen korostunut, ohjelmasta ja omasta tilanteestani riippuen. 

 

Selkein muutos on tullut siinä, että niska- ja hartiaseudun vaivoja minulla ei käytännössä ole enää laisinkaan. Osaava ohjaaja Pia näkee aina missä kroppani yrittää päästä helpommalla ja tulee oikaisemaan. Ja jos meinaan jumiin mennä, itse tehty treeni auttaa myös.

 

Teen töitä tietokoneella ja pääasiallinen liikuntaharrastukseni samba vaatii keholta liikkuvuutta ja ääriasentoja. MP Pilates on auttanut tasapainottamaan tilannetta. Etenkin pilatestunnin jälkeen tuntuu, että selkäranka lepää lantion päällä ja lantio jaksaa kantaa koko kehon. Bonuksena vatsakin on litistynyt ja ylävartaloon ja käsivarsiin tullut lisää voimaa.

Kuva: Mika Sipura

Minna-Kaisa, asiakas Klaukkalan Studiolta

Parasta on, että se auttaa minua olemaan aktiivinen, liikkuva ja vahva(ja nuorekkaan näköinen:) ). Selkäkipuni ovat vähentyneet ja ne ovat hallittavissa, keskivartaloni on pysynyt vahvana ja solakkana. Käyn tunneilla koska se vahvistaa minua ja saan siitä energiaa muuhun elämään. Ja koska Tanja on niin poikkeuksellisen hyvä ohjaaja <3

Tutustu MP Pilateksen tarinaan

Tiesitkö, että Marja Putkisto piti ensimmäisen Pilates -tyyppisen tunnin vuonna 1988? Tai, että Marja jalkautti Pilateksen ammattina Suomeen julkaisemalla alan ensimmäisen suomalaisen kirjan vuonna 2001?

Näin aloitat harjoittelun:

Lue kirja

Uppoudu lukemaan ja inspiroidu. 

Marja on kirjoittanut jokaisesta Method Putkisto -lajista kirjan tai kaksi. 

  • Method Putkisto Pilates - Pilateksella vahvaksi

  • Method Putkiston Parhaat & Pilates

MP-vahvaksi.jpg

Löydä lähin ohjaajasi

Löydä lähin Studiosi tai ohjaajasi. Harjoittele pienryhmässä tai kysy yksilöohjausta. Tarkkaa, laadukasta ja tuloksia tuottavaa harjoittelua.

Usein kysytyt kysymykset

Ystäväni suositteli Pilatesta. Miksi valitsen MP Pilateksen?

MP Pilates avaa sinulle mahdollisuuden tutustua kehosi tämän hetkiseen tilaan. Luotamme liikkeen vaikuttavaan voimaan ja kehon kykyyn ottaa vastaan. Asteittain kehittyvä harjoittelu avaa sinua kehoa puristavista kireyksistä ja jännitteistä. Harjoitamme kehoa fyysisesti ymmärtäen tunne - ja energiakehon vaikutukset fyysiseen kehoon. Harjoittelussa käytämme MP elementtejä: keskittyminen, paino, tila, hengitys ja aika. Käytämme ohjauksessa Method Putkisto -opetusmenetelmää. Tervetuloa tunneille! 

Liikkeet näyttävät akrobaattisilta. Miten ikinä pärjään tunneilla?

Aloittaessasi MP Pilates -harjoittelun tutustut menetelmään ja omaan kehoosi. Harjoittelu toteutuu ns.basic -tasolla. Tavoitteena keskuslinja orientaatio, oman kehollisen tilan syvempi hahmottaminen. Powerhouse kytkennän ymmärtäminen ja oppiminen. Harjoittelun edetessä kuljet kohti keskitason harjoitusrepertuaaria, intermediate. Tavoitteena selkärangan ja kehon tilallinen muutos, mikä näkyy mm:ssa liikkuvuuden kohentumisena, joustavuuden lisääntymisenä. Kehon kireyksien avautuessa ja selkärangan vahvistuessa olet valmis jatkotason advanced tason tunneille. Tunti mukailee Joseph Pilateksen luomaan liikerepertuaaria, jota säännöllisesti harjoittaen kehosi pysyy vapaana ja toiminnallisena. Joseph Pilateksen sanoin "olet yhtä nuori kuin selkärankasi"

 

Minulla on selkä kipeä. Voinko tulla tunneille?

Kyllä, ehdottomasti, jos selkäongelmasi ei ole aivan akuuttitilassa. MP Pilates on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä. Harjoittelemme ryhmässä ns. tuttua harjoitusrepertuaaria käyttäen. Etenemme ohjatusti omaa kehoa kuunnellen.

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2020 by Method Putkisto Finland Oy 

Merimiehenkatu 22 A 12, 
00150 Helsinki

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme