Body Up - dynamisoi ryhtisi

Päivitetty: 4. touko 2020

Marja Putkiston kehittämä Body Up  on ’mindfulness’- harjoitusmuoto, jolla voit kohottaa ryhtisi, parantaa tapasi kantaa itseäsi ja uusia kehon kielesi. Se lähestyy harjoittelua estetiikan kautta.


Mitä tehdä, jos harjoittelusta huolimatta tulokset ovat heikot?


Tunnistatko, kuinka mieliala näkyy ryhdistä ja vaikuttaa hyvinvointiin? Elämän nopeat muutokset vaativat psyykkistä energiaa ja stressi tuntuu selkärangassa. Staattisuus ja digiaika rappeuttavat asento- ja liikeaisteja. ’Ryhtieroosio’ on huomaamaton ja syö myös ihmisyyttämme; taitoa olla aidossa vuorovaikutuksessa itseemme ja kanssaihmisiin.


Asenne muuttaa asennon

Ryhtiin vaikuttaa tapa suhtautua elämään. Aivot ja selkäydin kulkevat läpi selkärangan ja ovat siten aina yhteydessä mieleen.


"Onnellisuus ja itsevarmuus näkyvät ryhdissä." Marja

Miten se toimii?


Body UP -harjoittelumuoto lähestyy ryhtiä mielen vastuksia ymmärtämällä.

Harjoitteet ovat fyysisiä, joiden aikana voit tietoisuuden kautta purkaa vanhoja tottumuksia kunnes olemuksesi vapautuu ja liikkuminen helpottuu. Harjoitteluohjelman positiiviset vaikutukset tunnistaa olossaan välittömästi. Osan liikkeistä voi siirtää arkeen joka päivä toistettaviksi rutiineiksi.


Harjoittelun edetessä saat uudet hyvinvoinnin käsitteet, jotka auttavat sinua itsenäisesti havainnoimaan kehoasi ja tapaa kantaa itseäsi. Body UP harjoittelussa sekä ketteryys ja tasapaino paranevat. Harjoitteilla voit korjata ja uudelleen rakentaa selkärangan hermotusta tavalla, joka syventää oman kehon tuntemusta. Tämä lisää tietoisuutta siitä, miten ’olen’. Harjoittelulla rakennat kehoasi tukemaan omaa persoonaasi. Tästä syntyy tyyli ja karisma, mikä näkyy ulospäin helppoutena.


Millaista harjoittelua se on?


Body UP -harjoittelu etenee kuuden tason kautta - Look UP, Mind UP, Line UP, Pull UP, Double UP ja Fire UP & Dance. Kaikki ne ankkuroidaan selkärankaa aktivoiviin harjoitteisiin, joilla kehon syvien lihasten aktivaatioketjut syttyvät. Näin jokainen jäsen, nivel ja jänne alkavat toimia yhdessä parantaen niin mielen kuin kehon ketteryyttä ja tasapainoa.


"Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta hämmästyttävän tehokkaita." Elina

Lajin ohjausta voivat tarjota vain Method Putkisto Instituutin käyneet lisensoidut ohjaajat. Näin tiedät olevasi erinomaisessa ohjauksessa.


"Tämän mielenkiintoisemmaksi harjoittelu tuskin voi enää muuttua." Elina
"Tämä on hyvinvointia parhaimmillaan." Liisa

Ilmoittaudu tunneille.

Copyright Method Putkisto

215 katselukertaa0 kommenttia

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme