top of page
In English

Kehonhallinnan koulutus on tie energiaan ja elämänhallintaan

Erikoistu hyvinvointiin ja keho/mielen- tasapainon ohjaukseen
Kun omassa kehossa on helpompi olla, elämänlaatu paranee. Haluatko sinä kehittää ymmärrystäsi kehon ja mielen tasapainon vaikutuksesta hyvinvointiisi?


Meiltä saat koulutuksen kehon- ja liikkeenhallintaan, sen ohjelmien ja harjoittelun ohjaamiseen sekä liiketoimintasi kehittämiseen.


Opit pedagogisia taitoja, joista on hyötyä kaikkialla elämässäsi.

Ohjaajakoulutuksessa saat 4 taitoa


1. Kehotuntemuksen ja kehonhallinnan taito

Kehotyöskentely on tehokas tapa ylläpitää kehon/mieli -hyvinvointia ja työkykyisyyttä. Koulutus on tie oman kehon tuntemuksen syventämiseen. Tämä lisää itseluottamusta ja motivoi asiaan perehtymistä. Tieto alkaa elää oman kehon kautta ja ymmärrys syvenee sitä mukaan kun keskivartalosi hallinta parantuu.


2. Ohjauksen taito

Koulutuksessa tapasi kayttää kehoasi parantuu pysyvästi. Samalla opit, kuinka parhaiten ohjaat asiakkaasi kokemaan saman. Opit varioimaan harjoiterepertuaareja monipuolisesti ja soveltamaan harjoittelua asiakkaittesi yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.


Ohjaajuuden taitoon liittyy myös rytmiikan käyttö, ohjauskielen hallinta, äänenkäyttö ja sanattoman kehonkielen taito. Nämä ainekset kehittävät ohjaajuudesta yhä mielenkiintoisempaa.


3. Asiakassuhteen rakentamisen taito

Kannustamme sinua asiakassuhteiden rakentamiseen jo koulutuksen aikana. Tutkimme tekijöitä, joilla asiakassuhteistasi kehittyy antoisia ja pitkäaikaisia. Asiakaspalvelu onkin Method Putkisto brändin keskiössä jatkuvasti kehittyvä työ, josta saat ideoita, voimaa ja inspiraatiota.


4. Liiketoiminnan kehittämisen taito

Ohjaajuus on palveluammatti, jossa valmennat asiakastasi harjoittelemaan ja liikkumaan oikein. Voit halutessasi käynnistää ohjauspalvelusi tarjonnan jo koulutuksen aikana ja räätälöidä tarjontasi muotoa ja laajuutta sinulle sopivaksi.


Method Putkisto on hyvinvoinnin lifestyle-konsepti. Se on laadukas, tunnettu ja ajan hermolla kehittyvä brändi. Olemme alan edelläkävijä.


Meillä on systemaattinen palvelukehitys, joka tuottaa jatkuvasti uusia palvelukonsepteja.


Kukin ohjelmamme on vuosien työnä, testattu ja kehitetty edelleen nyt myös digitaaliseen muotoon. Tämä mahdollistaa ohjelmien jakelun laajemmalle käyttäjäkunnalle.NYT - LÄPIMURTO UUTEEN AIKAAN!


Uutta on kasvava joukko ihmisiä, jotka nauttivat koulutuksessa ensisijaisesti omasta kehityksestään. Tätä tuemme yhtä lailla kuin sinua, joka haluat jatkaa opintoja ohjaajaksi.


Voit liittyä digiohjaukseen, toimia kasvotusten tai nauttia molemmista. Kaikissa tapauksissa toimintamme hyödyttää sinua liiketoiminnallisesti.


Ohjaajan palvelutarjonnan käynnistäminen ja kasvu on nyt helpompaa:

Saat käyttöösi valmiiksi palvelumuotoillut Method Putkisto -tuotepaketit. Ne ovat online harjoitusohjelmia, jotka innostavat, selkeyttävät ja helpottavat prosessia. Asiakkaat saavat niistä tuen kotiharjoitteluunsa. Niitä on helppo myydä/ostaa. Tätä ovat sekä ohjaajamme että asiakkaamme erityisesti arvostaneet. Tarjontamme perustana ovat ikisuositut klassikkot, Esimerkkinä 30 päivän teho-ohjelman asiakkaiden kokemuksia ja tarinoita, lue lisää täältä >>


Tässä ohjaajakuntamme kanssa tapahtuvaa toimintaamme:

  • systemaattinen uusasiakashankinta.

  • keskitetty asiakaspalvelumme, joka takaa palvelumme laadun ja säästää kuluja.

  • kehittyvät palveluiden myyntikanavat, mitkä helpottaa ostamista.

  • yhdessä tarjottavat palvelupaketit

  • ohjaajapalveluiden myynti, markkinointi, siihen liittyvät kampanjat“Parasta on, että minulla on käytössäni valmiit logot, kuvat, tekstit, sloganit, nettisivupohjat, tuotteet ja oheistuotteet, markkinointistrategiat, myyntikanavat, kattomarkkinointi ja kampanjat yhdessä kivojen kollegojen kanssa.” Elina

“En ole löytänyt toista brändiä, joka tarjoaisi itselleni kaiken kattavan tarjonnan liiketoimintaan ja asiakkailleni lajit & menetelmän järkevään harjoitteluun.” Anu.


Rakennetaan jaksamista ja parempaa tulevaisuutta yhdessä!Tule ja kuule lisää


Instituutin avoimet ovet tule kuulemaan mitä koulutus voi sinulle tarjota. Ilmoittaudu mukaan >>
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page