top of page
In English

Lääkkeeksi liike? Koe, testaa ja ihastu. Nyt uusi tapa lievittää kipuja ja väsymystä ja voimaantua.


Mitä tehdä ja miten selviytyä, kun niskaan sattuu, väsyttää, selkää särkee, vatsa pömpöttää tai ihan vain kiukuttaa ja kiire ahdistaa?


Method Putkisto -ohjaajat jakavat sinulle maistiaisia, joita testaamalla tunnistat, miten pienellä hyvinvointiin voi jo vaikuttaa. Tämä on oiva tapa kokea, mistä kehonhallinnassa on kysymys. Videot ovat lyhyitä ja 20 videon sarjasta löydät itsellesi juuri sen, mitä tarvitset.
Tapa, jolla käytämme kehoamme, vaikuttaa koko elämäämme. Vuodet omien kipujeni kanssa opettivat minulle, että liike on minussa itsessäni ja että tie kivuttomuuteen tapahtuu ymmärryksen kautta. Nykyään voin paljon paremmin.


Nyt tarjoan liikettä lääkkeen korvikkeeksi ihan kaikille! Haluan osoittaa, että jo yksittäiselläkin liikkeellä voi lievittää, hoitaa, palauttaa, vahvistaa, keventää, vapauttaa, tasapainottaa, rauhoittaa ja kohottaa oloa. Inspiraatiovideoiden harjoitteilla poistat kipuja, kireyksiä ja kankeutta. Huomaat, kuinka voimia voi lisätä muillakin tavoilla kuin perinteisillä kuntosali- ja jumppaharjoitteilla - ja ihan pienellä ja välittömästi.


Videoidut harjoitteet pohjautuvat Method Putkisto -menetelmän liikkeisiin ja niiden variaatioihin ja mikä parasta, ne ovat kestoltaan lyhyitä ja niitä voi tehdä missä vain. Juuri nämä liikkeet olen oman kehoni kautta todennut suureksi avuksi elämän kiireen keskellä erilaisten tilanteiden ja oireiden helpottajina. Liikettä pitää osata käyttää oikeassa kohdassa, oikeaan suuntaa ja arvioida voimien sopiva kohdennus. Kaikki tämä vaikuttaa ratkaisevasti tuloksellisuuteen. Tässä ohjaajani tulevat apuun. Niiden vaikutukset ovat ohjaajamme sisäistäneet. Jokainen heistä on opiskellut harjoitteet omia ”luitaan ja ytimiään” myöten. Uutta on se tapa, millä kukin ohjaajista niitä tulkitsee.


Ota hyvinvointiasi lisäävät vinkkivideot osaksi elämääsi ja aseta niiden tarjonta kodin lääkekaapin viereen pillerin vaihtoehdoksi tai ainakin vauhdittamaan paranemista. On paljon, mitä voit tehdä päänsäryn ja monen muunkin kivun ehkäisemiseksi.


Liikkeet eivät ole kaikenkattavia ”ihmeen tuottajia” vaan yksinkertaisia perusliikkeitä. Liikkeet eivät myöskään ratkaise syvempiä mielen ja tunteiden asioita – niitä, jotka vaativat jokaiselta elämäntaitojen akrobatiaa – mutta tunteita voi varmasti helpottaa niiden avulla.


Inspiraatiovideot sopivat aivan kaikille ja kaikenikäisille, sinulle, jolle kehonhallinta on uusi asia ja sinulle, joka olet jo konkari. Sinulle, joka olet akrobaatti, urheilija tai tanssija ja sinulle, joka onnut tai olet käpertynyt kipuja puhaltamaan, mutta tiedät, että kehoa olisi hyvä oikoa. Ne sopivat sinulle, joka arvostat luonnollista liikettä ja haluat tuntea ja tunnistaa kehon ja mielen yhteyden.


Näistä voit helposti jatkaa sitten säännölliseen harjoitteluun joko kehonhallinnan perusteisiin uppoamalla Putkisto Online Studiossa tai rohkeasti asettumalla Marjan valmennettavaksi Marjan Klubiin.


Kun arki sujuu, töihinkin voi rauhallisin mielin upota ja usein inspiraatio yllättää työn touhussa.

Ilolla kutsun sinut mukamme, eiköhän heitetä väsymys nurkkaan ja inspiroiduta!


Lämpimin terveisin,


Marja


Lue myös seuraavat blogit:
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page