Lumo&Voima -kurssi Helsingissä elokuussa

Tule ja koe suosittu Lumo&Voima -ohjelma.


"Liike lievittää kehoa ja mieltä" -kurssi ke 12.08.2020 klo 19.15-21.15 Helsingin Kaapelitehtaalla.


Kun joka paikkaan sattuu, särkee ja kolottaa, olo on vetämätön. Tukala olo puristaa mieltä ja vie voimia. Mieti kuinka päästä tästä kierteestä eroon. Tähän meillä on ratkaisuksi Lumo & Voima -ohjelma.


Lumo & Voima -kurssi koostuu kolmesta osasta:

  • Liike lievittää:  Opi harjoitteet arjen vahvistajiksi, keventäjiksi ja lievittäjiksi. Marja kertoo mihin selkäkipu ja päänsäryt liittyvät mielen tasolla. Mitä fyysisiä oireita ahdistus aiheuttaa tai miten elämän kiire todellisuudessa meihin vaikuttaa? Onko niin, että aikaa on yhä vähemmän vai onko se vain tunne? Käymme läpi Method Putkisto –liikkeitä, jotka antavat välittömän avun, lievittävät tukalaa oloa ja helpottavat


  • Lumoudu:  Tässä osuudessa Marja ohjaa kuinka voit virittää aistijärjestelmää ja miksi se vaikuttaa motoriikaan. Opit energisoitumaan läpi kaikkien vuodenaikojen ( ja mielialojen).


  • Voimistu:  Marja ohjaa kuinka voit välittömästi nostaa fyysistä ja henkistä valmiustilaasi. Opit sarjan Method Putkisto -harjotteita, joilla voit välittömästi virittää kehosi ja mielesi tilaan, jossa toimit parhaimmillasi.


Ilmoittaudu nyt.


Lämpimästi tervetuloa!

30 katselukertaa

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2020 by Method Putkisto Finland Oy 

Merimiehenkatu 22 A 12, 
00150 Helsinki

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme