top of page
In English

Lykkäätkö päätöksentekoa”parempaan ajankohtaan”?

Asioiden lykkääminen vaatii voimia ja toteutumattomat lupaukset selityksiä.


Suunnitteletko uusia asioita elämääsi siivittämään? Haluatko oppia uusia taitoja ja kehittyä fyysisesti ja/tai henkisesti? Haaveiletko uudesta ammatista?


Loistavaa!


Ei hätää jos rohkeasti liikut eteenpäin. Jos taas lykkäät päätöksiä, tiedämme että” kun asiat pitkittyvät ne mutkistuvat”.


Näin sanoivat viisaat suomalaiset. Taisivat olla oikeassa. On helpompi elää asioiden kanssa, joiden eteen on ainakin yrittänyt kuin niiden lupausten kanssa, joiden antoi valua pois - eikä saanut tilaisuutta edes yrittää.


Mietipä elämäsi parasta hetkeä? Sen toteutuminen oli vaatinut päätöksiä ja rohkeutta tarttua asioihin. Ihmeet ovat aina seuraus tapahtumaketjusta, johon kuuluvat päätökset, jotka mahdollistavat asioiden tapahtumisen. Harvoinpa niitä voi ostaa!


Ovatko ajatuksemme enemmän stressin hallinnassa kuin elämäntaidon harjoittelussa? Moni vaipuu päättämättömyyden suohon ja haluaa epävarmuuden poistuvan.


Elämä on ja pysyy ihmeellisenä ja vaikka sitä kuinka suunnittelee, siihen liittyy yllätyksiä. Niistä huolimatta tai juuri siksi onkin tärkeää elää rohkeasti, mihin kuuluu rauhallisuus ja oikeus tehdä päätöksiä.


Jos päämäärä puuttuu, voimia hupenee ja aikaa kuluu väsymyksen tai vaikkapa kiireen kuvaamiseen. Mitäs jos kaikesta ”uuden ajan mylläkästä” huolimatta astut rauhallisin mielin uusien mahdollisuuksien äärelle ja muutosten aallon harjalle?


Sinä ja minä rakennamme valinnoillamme uutta kulttuuria. Siksi jokaisen jaksaminen ja hyvinvointi on nyt erityisen tärkeää.

Lontoosta toivottaen lovea sisulla,

Marja


Faktaa

  • Voiman ja vastavoiman Newtonin laki pätee aina. Jos sinulla on painetta, aseta rinnalle yhtä vaativa mutta täysin erilainen vastus ja huomaat, että ihme toteutuu.

  • Viimeisen vuoden ajan tapahtumat horjuttivat yhteiskunnan perusrakenteita. Kyllä, covid kausi koskettaa koko maailmaa ja meitä jokaista.

Syksyssä on energiaa. Oletko sinä iskussa syksyn starttiin vai nakertaako voimiasi kiire ja oletettu ajan puute?

Väittämiä

  • Päättämättömyys on nykyajan epidemia.

  • Jos emme tee päätöksiä, väsymme.

  • Muutosten keskellä voi kaikesta huolimatta rauhallisesti astua sinulle tärkeiden asioiden äärelle.

  • Saamme aina energian kohdistettua oikein, kun rakennamme omaa kehitystämme.

Method Putkisto -ohjaajakoulutusten haku on nyt käynnissä. Tee päätös ja hae ohjaajaksi tästä.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page