• methodputkisto

Kasvoklinikka -ohjaajakoulutus 2021-2022

Päivitetty: 6. loka 2020

Kouluttaudu digiajan ihmistä koskettavan ohjelman ohjaajaksi.


Seuraava koulutus alkaa: La 10.4.2021 - opetuspäivä nro 1

Opiskelijoista kehittyy ohjaajia, joiden erikoisosaamista on kasvolihasten tasapainottaminen ja kasvojen kohotus luonnollisin keinoin sekä pään ja ylävartalon linjaus ja kannatuksen hallinta.


Koulutus antaa valmiudet Method Putkisto 3D Luonnollisen Kasvoklinikka -konseptin ohjaukseen eri taustasta tuleville ihmisille ja ryhmille.


MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka on ajanhermolla oleva ohjelma. Ohjelman harjoituttaminen nostaa itsetuntoa ylävartalon kannatuksen kohotessa, lievittää niska-hartiasärkyjä ja purennan ongelmia sekä parantaa äänenkäyttöä sekä tasapainottaa koko kehoa. Koulutus selkeyttää syitä ohjelman vaikutuksista.


Method Putkisto 3D Kasvoklinikka -koulutus muuttaa ajatusta kasvojen hallinnasta ja niiden lihaksiston tasapainon tervehdyttävästä vaikutuksesta koko kehon hyvinvointiin sekä ulkonäköön vaikuttavista tekijöistä. Koulutus parantaa myös ohjaajantyössä oleellista äänenkäyttöä ja lausuntaa.


Kenelle koulutus sopii?


Koulutus sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille ja ilmaisusta inspiroituville. Se sopii sinulle, joka työskentelet kauneuden alalla tai purennan ongelmien kanssa työskenteleville. Se sopii sinulle, joka haluat tarjota itsenäisyyden avaimet koko kehonhallintaan.


Lisätyökaluja ohjaamiseen – uusi ammatti – palveluntarjonnan laajentamiseen


Koulutuksen kuvaus


Koulutus tarjoaa perusteet kasvoja ja ylävartaloa kohottavaan, pään, niskan ja kaulan kannatusta korjaavaan ja kehon kokonaisvaltaista tasapainoa rakentavan harjoittelun ohjaukseen.


Koulutus opettaa harjoitteiden teknistä ja turvallista suorittamista eri kudostasojen vaatimalla tavalla.


Ohjaamisen taitoa harjoitellaan koko koulutuksen ajan. Tulokselliseksi ohjauksen tekee MP-opetuspedagogiikan hallinta. Methodin repertuaarien kautta omien kasvojen tuntemus lisääntyy. Koulutus keskittyy ohjaamaan kasvojen lihasten käyttöä ja sitä, miten harjoittelulla voidaan parantaa niiden voimatasapainoa sekä korjata ylävartalon kannatusta.


Koulutuksen perustana on tiede, taito ja vuosien kokemuksen tuomat tulokset. Seuraamme tutkimuksia kasvojen toimintaan vaikuttavista tekijöistä ja sovellamme tietoa koulutukseen.  


Koulutus tarjoaa työkalut, joiden avulla saavutetaan pysyviä positiivisia tuloksia.  Ohjauksen ytimessä on mielen kautta tapahtuva tarkka kasvojen ja ylävartalon hermotusta uusiva harjoittelu. Se ohjaa asiakasta itsenäisesti parantamaan ja korjaamaan kasvolihastensa käyttöä.


Tärkeä osa koulutusta on se, miten kasvojen toiminnallisuuden parantumista todennetaan. Tekemisen vaikutuksia jäsennetään omissa kasvoissa tapahtuvien muutosten kautta. 


Koulutus alkaa orientaatio-osuudella. Koulutus on jaettu kahteen osaan.


Osa 1 - Method Putkisto Klassinen Repertuaari -ohjaaja


Tämä osa koulutusta tarjoaa Method Putkisto Klassisen Repertuaarin ohjaustaitoon vaadittavan tietotaidon perustan.  Se tarjoaa peruslähtökohdan, jolla voit aloittaa asiakasharjoittelutunnit ja ohjata kasvojen Method Putkisto Klassista Repertuaaria.  Erityisesti keskitymme siihen miten ja miksi poistetaan kasvoilta rasituksen ja stressin merkit ja siihen, miten keskittyminen harjoittelun avulla paranee.


Koulutuksen aikana jäsennetään menetelmän osat ja opitaan käyttämään Methodia ohjauksen työkaluna.


Koulutukseen kuuluu

Opintomateriaali, opintojen tukiverkko, henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS), opiskelijasivuston käyttö ja todistustenjakotilaisuus.

 • Lähiopetus ja henkilökohtaiset tuutorointitunnit.

 • Oma harjoittelu asiakkaana Marja Putkiston ja kouluttajien tunneilla.

 • On-line työnohjaus/tuutorointi.

 • Observointi- ja avustustunnit Method Putkisto Studioilla,  koulutettujen ohjaajien tunneilla läpi Suomen.

 • Harjoitustehtäviä, käytännön ohjausta, joilla käynnistetään omat ohjaustunnit.

 • Käytännön ohjausnäytöt.


Osa 1 sisältää

Ohjaamisen taidon perusteet.

 • Method Putkisto Kasvoklinikka Klassinen Repertuaari; vahvistaa kasvolihaksiston luonnollisin keinoin.

 • Method Putkisto Kasvoklinikka -mielikuva- ja rentoutusharjoitteet kehon tasapainottamiseen.

 • Method Putkisto Kasvoklinikka -täsmäharjoitteita erikoistarpeisiin.

 • Method Putkisto Kasvoklinikka –ääniharjoitteet.

 • Pään alueen, kasvojen ja ylävartalon toiminnallinen anatomia: pään ja ylävartalon luusto ja lihaksisto.

Osa 2 - Method Putkisto 3D Kasvoklinikka -ohjaaja


Tämä jakso syventää Method Putkisto 3D -menetelmän erikoisosaamista. Se syventää kasvojen hermotusta ja hallintaa. Tässä vaiheessa harjoittelu integroituu suhteessa koko kehon tasapainoon. Tulemme harjoittamaan mm. rintarangan liikkuvuutta, hartiakaaren stabiloinnin merkitystä ryhtiin ja tutkimaan kaularangan tukisysteemiä. Lisäksi harjoittelemme äänenkäyttöä ja ilmaisua. Ja opimme todentamaan tuloksia estetiikan avulla.


 • Method Putkisto 3D Kasvoklinikka -harjoitteiden laajennettu repertuaari.

 • MP3DKK-syvävenytys- ja hengitysharjoitteet, parantavat pään verenkiertoa ja lievittävät ja poistavat ylävartalon kipuja ja jännityksiä. 

 • Tarkennetut MP3DKK-täsmäharjoitteet – ongelmakohtiin; purulihaksia rentouttavat, silmänlihaksia vahvistavat, tai MP Beauty Box -pikavinkit - harjoitteet auttavat arjessa.

 • Ylävartalon MP3DKK-ryhtiharjoitteet – lievittävät niskan ja hartiaseudun jännityksiä kuormitusta, parantavat pään verenkiertoa, vahvistavat kaulaa ja lisäävät rintarangan liikkuvuutta.

 • Purentaa tasapainottava MP3DKK-erikoisharjoittelu stressipurennasta kärsiville.

 • MP3DKK-ilmaisu- ja ääniharjoitteet; äänenmuodostuksen ohjaus, teknistä osaamista liikkeiden oikeaan suorittamiseen, harjoiterepertuaaritasot, taitoa siihen, kuinka yksittäisiä liikkeitä ohjataan tarkasti ja progressiivisesti yksilöllisiin tarpeisiin sekä turvalliseen ja laadukkaaseen ohjaukseen vaadittavia erikoistaitoja.

 • Pään alueen, kasvojen ja ylävartalon toiminnallinen anatomia: purenta ja hengitys. Anatomian ja biomekaniikan lainalaisuuksien ymmärrys ankkuroidaan kaikkeen tekemiseen.

 • MP3DKK-ohjaajaidentiteetin ammatillinen selkeyttäminen.


Tämän koulutus muutti minut. Puhun ja kohtaan ihmiset eri tavalla ja minulla on nyt ääni. Ei ihme, että nyt on niin kiva ohjata ja ihmiset haluavat tunnilleni.

Hinnat

Moduuli 1: 4450€ sis. alv 24% Moduuli 2: 2250€ sis. alv 24%

Yhteishinta 6450€ - säästä 250€!


Lue lisää kaksoiskoulutuksesta, jolla saat kaksi pätevyyttä. Samalla lisäät yrittäjyyden valmiuksia, saat sparrausta oman henkilökohtaisen yritystoimintasi rakentamiseen ja laajennat tarjontaasi. Säästät 3960€.


Koulutuspaikka

Kisakallion Urheiluopisto, Vanajanlinna/Sportness ja Method Putkisto Studiot ympäri Suomen


Kouluttajat

 • Marja Putkisto - Method Putkisto menetelmän kehittäjä ja pääkouluttaja.

 • Elina Heinisuo - arkkitehti, MP, MPP, MPHL, MPKK, MPKO, Body Up, MP ITR -ohjaaja, kouluttaja

 • Ulla Pesola - FM, KK, MP, MPP, MPKO -ohjaaja

 • Satu Suominen - fysioterapeutti, MP, MPHL, MPKK, MPP, MPKO -ohjaaja, anatomian asiantuntija

 • Johanna Österberg - PT, MP -ohjaaja, MPKK, Body Up -ohjaaja

Kysy lisää

Soita Laura Helisten p. 050 5209712 tai sähköpostitse toimisto@methodputkisto.com


Hae mukaan

Hae mukaa koulutukseen täyttämällä lomake täällä.

Otamme sinuun yhteyttä.


Copyright Method Putkisto

488 katselukertaa0 kommenttia

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black LinkedIn Icon

© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme