Method Putkisto -ohjaajakoulutusopinnot


Method Putkisto -ohjaajakoulutus muodostuu lähipäivistä, omasta harjoittelusta, ohjaajien tuntien seuraamisesta ja avustamisesta, kirjallisista tehtävistä sekä käytännön ohjaustyön näytöstä.

Opetusmenetelmä: Opit ohjaamaan progressiivisesti ainutlaatuisen opetusmenetelmän avulla, aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta. Koulutuksessa käydään läpi asiakaslähtökohtien analyysi, yksilöohjaus, ryhmät ja myös erikoisryhmien tarpeet.

Fysiologinen teoria: Saat vahvan tietopohjan Method Putkisto -menetelmien periaatteisiin ja harjoiterepertuaareihin. Opit käytännönläheisesti anatomian, biomekaniikan ja fysiologian lainalaisuuksia ja niiden soveltamista harjoitteluun.

Käytännön harjoittelu: Oman kehon harjoittelun lisäksi sovellat teoriaa käytäntöön henkilökohtaisessa ohjauksessa. Koulutukseen kuuluu myös koulutettujen ohjaajien tuntien observointi ja avustaminen.

Menestyvän liiketoiminnan kehittäminen: Saat kattavan tietopaketin siitä, miten voit muuttaa koulutuksesi rahallisesti kannattavaksi työksi. Koulutuksessa käydään läpi ohjaajapalvelun rakentaminen, asiakaspalvelu, Method Putkisto -brändin hyödyntäminen ja liiketoiminnan rakentaminen.

Pääkouluttajana toimii metodin kehittäjä Marja Putkisto ja alan johtavat suomalaiset ja kansainväliset ammattilaiset. Koulutukseen sisältyy mahdollisuus omaan harjoitteluun Marjan kursseilla. Saat koulutuksen aikana henkilökohtaista tutorointia ja kannustajiasi ovat Method Putkisto -ohjaajat läpi Suomen.

Koulutusta järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla, Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa, Oulussa/Hailuodossa sekä Lontoossa. Pääset myös tutustumaan Method Putkisto Studioihimme eripuolille Suomea. 

Hae nyt koulutuksiin ja hanki itsellesi ammatti, jossa voit hyvin!

13 katselukertaa0 kommenttia

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

¬© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme