Original -kurssi Nilsiässä

Päivitetty: tammi 24

Koe miksi Method Putkisto Original on suosittu suomalainen klassikko jo vuodelta 1990! Opi nyt elämyksellisellä tavalla kehittäjän ohjauksessa.


" Lantion tasapainottaminen syvävenyttelyllä ja -jumpalla" -kurssi to 13.2.2020 Nilsiän Method Putkisto Studiolla.

" Methodin ytimenä on oppi omasta kehosta. Kun oma kehoni laittoi minut polvilleni, Method Putkisto oli tie jaloilleni ja vapauteen. Siksi tiedän, että vain oman kehon tuntemusta syventämällä ihmisellä on mahdollisuus ottaa vastuu omasta kehosta. Haluan tarjota jokaiselle mahdollisuuden nauttia liikkumisen vapaudesta."
Tästä kaikki alkoi. Tällä ohjelmalla korjasin oman lantioni asennon ja samalla muutuin ihmisenä. Nyt jo tuhannet Methodin käyttäjät voivat todistaa, miten jokainen voi kehittyä taitavaksi, oman kehonsa tuntevaksi ja liikkeestä nauttivaksi liikkujaksi.

Metodin tulokset perustuvat yksinkertaisiin harjoitteisiin ja painon, hengityksen käyttämisen taitoon, jotka jokainen voi oppia.


Marja avaa sinulle näkymän Methodin perusteisiin. Samalla saat kokea tasapainon mukana tuomaa ketteryyttä ja notkeutta, jotka rakentavat voimaa ja liikkumisen taitoa. Näistä rakentuu elämän kestävä ryhti. Opit, miten omaa kehotuntemusta voi syventää ja kuinka se antaa avaimet liikkumisen vapauteen.


Tämä kurssi keskittyy Method Putkisto klassikkoharjoitteisiin ja niiden variaatioihin. Marja ohjaa, kuinka säädellä voimaa ja liikkuvuutta juuri sopivassa suhteessa.

  • dynaamisella syvävenyttelyllä ja -jumpalla lantio ja lanneranka tapapainoon.

  • Nousevan auringon hengitys kokoaa ja kohottaa ryhdin.


Tule ja koe kanssamme ikimuistettava kurssi.


Ilmoittaudu mukaan nyt.


Lämpimästi tervetuloa!

67 katselukertaa

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2020 by Method Putkisto Finland Oy 

Merimiehenkatu 22 A 12, 
00150 Helsinki

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme