top of page
In English

Mietitkö uutta uraa ohjaajana? Kiinnostaako pilates, syvävenyttely, kasvojumppa tai palautumisen valmentaminen?


Method Putkisto Instituutti ja opiskelu

Koulutus on aina luksusta, on ihanaa kehittää itseään ja oppia uutta!


Opiskelemaan pyrkivien lastina saattaa olla monenlaisia ajatuksia. Tässä niistä yleisimmät: 


Pelätään, että keho ei ole riittävässä timmissä. Vaikka näin olisikin, muutos tapahtuukin koulutuksen aikana kun keho tasapainottuu ja ryhti paranee. 


Ajatellaan, että ikä on esteenä, tai ei tulla ohjaajalle tyypillisestä taustasta. Todellisuudessa tarvitaan eri ikäisiä ohjaajia, eri taustoista tulevia ohjaajia ja eri asioihin sitoutuneita ohjaajia. Näin asiakkaat löytävät itselleen soveliaimman ohjaajan, koska he pystyvät samaistumaan juuri tähän ihmiseen.  


Pelätään, että ei hallita alan termistöä. On totta, että kehonkieli on oman kielensä ja siinä on oma termistönsä. Sitä juuri koulutuksessa harjoitetaan. Samassa tilanteessa tulee olemaan jokainen uusi asiakkaasi. Sinä opetat heille sanaston, termistöä, jonka he oman kehonsa kautta pystyvät tunnistamaan. Sanojen ja käsitteiden kautta opitaan ohjaamaan omaa itseä, itsenäisesti. Tämä on Method Putkiston arvokkain anti: itsenäisyys. 


Ollaan epävarmoja päätöksestä ja siksi opintojen aloitusta lykätään. Elämässä harvoin kaikki on rauhallista. Onkin hienoa kuinka juuri kehotyöskentelystä saa voimia stressaaviin elämänvaiheisiin. Sama tunne on asiakkaillasi. Tuntien aikaan ihmiset keskittyvät ja rauhoittuvat asian äärelle. Tällä on hieno vaikutus kokonaisvaltaiseen eheyden ja hyvinvoinnin tunteeseen.


Saatetaan pelätä omien voimavarojen riittävyyttä ja siksi lykätään päätöstä. Koulutuksessa energia lisääntyy, koska valmentajaksi oppiminen vahvistaa jokaista. Opit rentoutuneena.


Tarjontaa on liikaa ja siksi on vaikea sitoutua. Tämä on nykyajan pahin syndrooma. Mietitään ratkaisun kohdalla, että entäs se seuraava mahdollisuus, olisiko jossain jotain vieläkin parempaa? Kun tekee valintansa, siitä saa voimia. Kun pysyy päätöksessään, se rauhoittaa mielen. On kuluttavaa hyppiä valinnasta toiseen.  


Kun koulutus, uusi ura ja hyvinvointia kiinnostavat sinua, tule tapaamaan meitä ja seuraamaan koulutuspäivää. Kun seuraat opetusta, näet ja kuulet omin silmin miten asia kehittyy ja miten opetus etenee. 


Seuraa opetusta, koe kehosi kautta.  Kun omin silmin näkee ja kehollisesti kokee, opetustekniikka havainnollistuu. 


Tavataan ihan kasvotusten. Saat lisää tietoa ja pääset kyselemään ja kuulemaan koulutuksen oleellisista yksityiskohdista. Samalla tutustumme toisiimme. Tämä kaikki auttaa sinua eteenpäin tekemään päätöksiä.


‘’Olipa hyvä, että menin katsomaan. Koulutuspäivän tunnelmasta aistin kuinka miellyttävää uuden oppiminen voikaan olla. Tätät minäkin haluan.’’ Päivi

‘’Oli ihana jutella yrittäjyydestä Pirjon kanssa, innostuin ja päätin lähteä opiskelemaan!’’  Outi

‘’Nyt tiedän miten edetä ja millä aikataululla.’’ Laura

‘’Tapaaminen selkeytti ajatuksia, jäsensi suunnitelmiani ja vapautti voimia!’’ Liisa 


Valitse sinulle sopiva tapahtuma ja kaupunki. Meitä voi tulla tapaamaan seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere, Hämeenlinna (Vanajanlinna) ja Joensuu. Valitse itsellesi sopiva päivämäärä ja ilmoittaudu lomakkeen kautta, jotta osaamme odottaa sinua.Voit myös osallistua Marjan kesäkurssille. Osallistumismaksu vähennetään koulutuksen maksusta.


Stockmann, Helsinki 

  • Marjan kurssit 15.-29.8.2024. Ilmoittaudu mukaan täältä.


Stockmann, Tampere  

  • Marjan kurssit 3.-5.9.2024. Ilmoittaudu mukaan täältä.


MP Studio, Seinäjoki 

  • Marjan mestariluokka la 24.8.2024. Ilmoittaudu mukaan täältä.Voit myös lähettää meille sähköpostia. 

 

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments