top of page
In English

Miksi kehitin 30 päivän teho-ohjelman?

Olen hoikistunut, solakoitunut ja voisiko sanoa - jopa kaunistunut juuri tällä ohjelmalla. Tämä ei kuitenkaan ollut motivaationi sille kymmenelle vuodelle, jonka perusteella tunnistin välähdyksen tavoin: tässä on SE kombinaatio, joka toimii!


Tähän kului yli kymmenen vuotta, tuhansia harjoitustunteja ja kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Lihasten pidennys oli tuntematon asia ja siksi minulla ei ollut vertailukohtaa. Jooga tänä aikana uinui Intiassa. Koko ajatus siitä, että vartalon voi venyttää kuosiinsa oli kertakaikkiaan tuntematon.


Kun tuloksia alkoi näkyä ja Suomen Kansallisoopperassa toimiessani myös kuulua laulajien äänestä, tiesin pomminvarmasti, että nyt ollaan oikealla tiellä. Tunteja lisättiin ja harjoituksiin liitettiin se kuuluisa VIIVE uloshengityksen loppuun. Muu maailma ravasi bittien perässä ja aerobic-huuma sen kuin kiihtyi. Tiesin kulkevani vastavirtaan.


Jokaisen liikkeen, hengitystekniikan ja venytyksen olen mennyt kymmeniä tuhansia kertoja kehoni läpi. Tiedän jokaisen viivähdyksen mahdollisuudet ja sen, mitä on upota pinnallisista lihaksista syvempiin.


Nyt digitaaliseksi uusimani ohjelma antaa kaikille mahdollisuuden osallistua siihen. Olen innoissani klassikon uusitusta rakenteesta ja odotan jännittyneenä tuloksia. En olisi koskaan voinut kuvitella, kuinka kymmenet tuhannet ihmiset (ellei jo yli sata tuhatta) läpi maailman ovat sitoutuneet ohjelmaan, kokeneet sen vaikutukset ja nauttineet sen tuloksista.


Ohjelman kautta olen pystynyt auttamaan heitä, jotka tunnistavat saman ongelman. Kun lihakset kiristyvät, ne vetävät sinua alaspäin ja kasaan. Syvien tukilihasten heiketessä liikkumisesta tulee raskasta ja ryhdin huonontuessa hengitys ja sen myötä aineenvaihdunta hidastuu. Tuloksena on väsymys. Luulitko, ettei joustava, helposti liikkuva, kivuton keho ole sinulle mahdollinen?


Ohjelman neljä viikkoa on supertärkeä ‘kevätsiivous’ keholle ja mielelle. Harjoittelun dynamiikkaa täytyy aika ajoin muuttaa rajusti, jos haluaa todellisia tuloksia ja kehon uusiutuvan näkyvästi ja tuntuvasti.


Keho tottuu normaaliin rasitteeseen mutta jos sitä ‘ravistelee’ ja pyörittelee ja herättelee kudoksia, tulos on yllättävä. Voimia tulee lisää, aikaa tuntuu olevan enemmän ja unikin syvenee. Ihminen poikkeuksetta muuttuu rohkeammaksi ja on oma persoonallinen itsensä.

30 pv ohjelma sopii erinomaisesti normaalien viikkotuntien rinnalle. Se todellakin virkistää ja sillä voit vahvistaa itsetuntoa suomalaisen keinoin YHDESSÄ. Tule mukaamme ja ota ystäväsikin.


Mikä tekee ohjelmasta niin toimivan?


Ohjelma koostuu ainutlaatuisesta kombinaatiosta syvävenyttelyä, ryhtiä parantavaa syväjumppaa ja syvähengitysharjoittelua. Tämän yhdistelmän tekee ainutlaatuiseksi harjoitteiden luoma dynamiikka, mikä solakoittaa kehosi, kohottaa ryhtisi ja tekee liikkumisestasi kevyttä.


Monipuonipuolisen digikurssin rinnalle saat useita kertoja viikossa etäharjoittelutunnit livenä lisensoidun ohjaajan ohjauksessa. Tämä on upeaa! Niiden kautta voit upota ohjelmaan ilman aikaisempaa kokemusta.


Ah! Käytänkö ohjelmaa itse? Ihan päivittäin, mutta nyt eri syistä!


Marja

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page