Miksi ohjaajaksi ?


Yvonne Vauhkonen (kuvassa) on Method Putkisto mestariohjaaja ja -kouluttaja Mikkelistä. Hän on työskennellyt Method Putkisto -ohjaajana 20 vuotta ja kertoo kokemuksestaan.

1. Mikä sinua NYT inspiroi Method Putkisto menetelmien erikoisohjaajana?

Minua inspiroi asiakkaan muutos. Minulla on asiakkaina vieläkin heitä, jotka tulivat aikoinaan ensimmäiselle Method Putkisto -peruskurssilleni. On ollut upeaa nähdä heidän matkansa ja muutoksensa 20 vuoden aikana. 

2. Kannat mukanasi Method Putkisto perintöä. Miten tästä eteenpäin näet asemasi suhteessa nuoriin/tuleviin ohjaajiin?

Olen ensimm√§isi√§ Method Putkisto ja MP Pilates -ohjaajia, joka l√§hti t√§ysipainoisesti ty√∂llist√§m√§√§n itse√§√§n t√§ll√§. Koen olevani esimerkkin√§ nuoremmille ‚Äď t√§t√§ ty√∂t√§ voi tehd√§ useamman vuosikymmenen, saaden siit√§ toimeentulon ja kyll√§stym√§tt√§ ty√∂ntekoon. Yh√§ edelleen innostun ja inspiroidun ty√∂st√§ni.

3. Olet usein ollut pioneeri ja myös Suomen ensimmäinen Method Putkisto mestariohjaaja, mitä tämä merkitsi sinulle ja asiakkaillesi?

Päällimmäisenä on kiitollisuus. Minulla on asiakkaita, jotka ovat siirtyneet mukanani 80 -luvulta tähän päivään asti. He ovat kiittäneet minua rohkeudesta - aikoinaan uskalsin lähteä vastavirtaan ja tuntemattomaan, täytenä aerobic villityksen aikana siirryin Method Putkisto -maailmaan. Myös he ovat rohkeita ja ovat antaneet luottamuksensa minulle, kun siirtyivät mukanani. Asiakkaat ovat iloisia, että meiltä Mikkelistä löytyy tällainen!

4. Method Putkisto on nyt matkalla kohti strategista päämäärää ja positioituu suomalaisena menetelmänä. Mitä tämä merkitsee sinulle? Mikä siinä on suomalaista?

Metodi on Marja Putkiston kehittämä, suomalaisen naisen kehittämä. Se on suuri juttu jo itsessään! Maanläheisyys ja rehellisyys. Jollain tavalla vaatimattomuus.

5. Mihin liikuntamaailma on mielestäsi menossa ja mitä meillä yhteisönä on sille antaa?

Näen, että liikuntamaailmassa oltaisiin palaamassa takaisin alkujuurille. Nyt etsitään nopeita pikaratkaisuja. Uusilla asiakkailla ei ole välttämättä samanlaista pitkäjänteisyyttä, kuin ensimmäisillä asiakkaillani. Vanha asiakaskunta luo pohjan minun liiketoiminnalleni. Method Putkiston tulevaisuuden näen positiivisena - erotumme liikunnan tarjonnasta ainutlaatuisella opetusmenetelmällämme - vaikkakin kilpailu on kovaa. Joudumme kilpailemaan asiakkaiden vapaa-ajasta.

6. Näet, että Method Putkisto yhteisö on alkanut kehittyä ohjaajien valitsemien yhteisten arvojen kautta. Mitä tämä merkitsee sinulle?

Arvot ovat perusta kaikelle ja niiden päälle on hyvä rakentaa. Se myös erottaa meidät muista

17 katselukertaa0 kommenttia

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

¬© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme