top of page
In English

Mitä Method Putkisto on antanut?

Nilsiän Method Putkisto Studio on tuore tulokas studiokentässä, sillä virallisia avajaisia vietettiin torstaina 13.2.2020 leppoisissa tunnelmissa Marja Putkiston johdolla.


Studion omistaja Anna Maria Pääkkö, Anu ja hänen asiakkaansa kertovat kuukauden Method Putkisto Studioesittelyssä, mitä Method Putkisto on heille antanut.

"Metodi on avannut minulle täysin uuden maailman lähestyä liikettä ja liikkumista. Toki olen aina jollain tasolla tunnistanut liikkumisen hyvää tekevän vaikutuksen, kuten varmasti moni meistä, mutta Metodin kautta minulle on avautunut syvempi ymmärrys meidän kehollisista voimavaroista." Anu

Studio-konseptissa mukana oleminen on antanut Anulle työrauhan työskennellä tärkeäksi kokemiensa asioiden parissa ja mahdollisuuden tarjota asiakkailleen paikan, jossa harjoittelu voi tapahtua kaikkia aisteja virittäen. Studiona Anu on entistä tiiviimmin osana isompaa kokonaisuutta, jossa tavoitteenamme ei ole sen enempää eikä vähempää kuin - Suomi ryhtiin.”Virkistää kehoa ja mieltä. Harjoitusten ulottuvuus 'kiireestä kantapäähän' on ollut antoisaa. Method Putkisto -harjoittelu tukee hyvin muita liikuntamuotoja. Kehotietoisuus on lisääntynyt ja tulee mukaan arkiliikkumiseen.” Raija

Hannu kertoo: “Harjoittelu on ollut mieleistä. Rauhallista, mutta keskittymistä vaativaa. Sopii hyvin hektisen ja kroppaa kurittavan työn vastapainoksi. Tunneilla on pakko keskittyä liikkeisiin ja kuuntelemaan omaa kroppaa ja mahdollisia jumikohtia. Yllättävää on ollut valtavat puolierot ja toisaalta olen yllättänyt, että omasta jäykästä kropasta kuitenkin löytyy oikeilla liikkeillä myös joustoa. Ryhti on parantunut selkeästi. Lisäksi keskikropan tuki on ollut uutta. Tämän tuen merkitys korostuu omassa työssä. Tukeen osaa nyt myös kiinnittää ihan eri tavalla huomiota kuin ennen. Se antaa voimaa suoriutua haastavistakin asennoista ilman, että muu kroppa kärsii. Tarkoitan nyt lähinnä selkää.


Muutenkin tulee kiinnitettyä huomiota asentoihin ja ryhtiin ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Ja ohjaajan kannustavan positiivinen asenne on tietysti plussaa.”

”Koen Method Putkisto -harjoittelun päämäärätietoisena, kokonaisvaltaisena kehon ja mielen yhdistävänä harjoitteluna, joka tähtää hyvinvointiin, hyvään oloon ja fyysisen suorituskyvyn säilymiseen. Harjoittelu on vaikuttanut käsitykseeni omasta kehostani siten, että ymmärrän sitä paremmin ja opin käyttämään sitä oikealla tavalla eri tilanteissa (linjaaminen, ergonomia, ydintuki) ja saanut kiinnostumaan kehonhuollosta päivittäisessä elämässä, osana sitä.
Kiitos erityisesti Anu sinulle taidokkaasta ohjaustyöstä, jota teet meidän asiakkaiden parissa suurella sydämellä ♥️ ” Marja-Kaarina

Marja-Leenan sanoin: "Keho vahvistuu, mieli virkistyy ja päällimmäiseksi jää kokonaisvaltainen hyvä olo. Kehonhallinta mahdollistaa muissakin lajeissa tehokkaamman treenin kun ei tarvitse käyttää ”turhia” lihaksia ja voi keskittyä olennaiseen."


”Method Putkisto -harjoittelu on erittäin hyödyllistä ajankäyttöä. Siinä olevista erilaisista harjoitteista löytyy varmasti jokaiselle sopivia liikkeitä. Jokaisen pitäisi huolehtia terveydestään. Hyvä, kun korostetaan sitä, että liikkeet saa tehdä omat rajoitteet huomioiden.
MP -harjoittelu on muuttanut arkeani, esim. aamuin illoin hampaita pestessäni teen Putkisto -tasapainoharjoituksia.” Anun asiakas

Heli kuvailee: "Olen kokenut paljon onnistumisen ja liikunnan iloa. On mukava lähteä tunnille, kun sen jälkeen on hyvä olo sekä fyysisesti ja henkisesti, vaikka olisi ollut huono tai kipeä olo.


Olen saanut apua jopa kivun hallintaan!  Oppinut käyttämään kehon hallintaa työssäni esim. lannan kolauksessa, harjatessa parsia, harjatessa lehmiä, sekä eläimien siirrossa. Lisäksi kävellessä ja keinona rentoutua."


Haluaisitko kokeilla? Tule tunneille.


Kysy lisää ja ilmoittaudu:


p.0500 753 123


* osa kuvista: Iita Sillanpää

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page