top of page
In English

Miten selviytyä marraskuusta?

Marraskuu puristaa – entäs jos kevennetään ja lisätään jaksamista!

Nyt on aika omin voimin tehostaa aineenvaihduntaa ja parantaa immuniteettiä. Käännä mieli uusille raiteille ja pian huomaat, kuinka oikein kohdennettu harjoittelu vahvistaa ja lisää jaksamista. Mitä siis tehdä, kun pimeys laskeutuu, ilma viilenee ja stressi hidastaa juoksuvauhtia?

Uutta on kaipuu, kun ympäriltä puuttuvat työkaverit eikä päivää kohottavaa kahvihetkeä ole. Tietoisuus koko maailman terveysuhasta ja huoli taloudesta painavat jokaisen hartioita. Eipä ihme, että aivan uusia tunteitakin hiipii mieleen ja kehoa särkee omituisella tavalla.

Varmaa on, että nyt jos koskaan tunnistetaan, kuinka ihminen tarvitsee kosketusta ollakseen ihminen: kosketusta kehoonsa, kosketusta toiseen ihmiseen, kosketusta tunteisiinsa ja kosketusta luontoon. Kun kosketus on nyt rajattu minimiin, sen arvo tunnistetaan uudella tavalla.

Sama pätee harjoitteluun. Kun halutaan todellisia muutoksia, harjoittelunkin tulee koskettaa meitä niin fyysisellä kuin tunteenkin tasolla. Nyt on aika siirtyä ”mindfullness”- tapaan harjoitella. Merkityksellistä ei ole se, kuinka paljon suoritetaan vaan se, miten harjoittelua tehdään. Kun tekemiseen ankkuroidaan tunne, kytkeytyy keho automaattisesti toimimaan oikein ja muukin elämä eheytyy. Kun tunne vihdoin yltää selkärankaan, siis ytimeen saakka – on se luxusta. Hengitys syvenee, mieli kirkastuu ja olo helpottuu.

Tule siis mukaan ja hyppää viikkotunneilleni. Tämä on parasta, mitä voit itsellesi antaa tähän pimenevään marraskuuhun. Harjoittelussa tunne ja keho kulkevat erottamattomasti yhdessä.

Loppuun vielä yksi vinkki: mietipäs niin yksinkertaista asiaa kuin hengitys. Kuvittele, että pehmeästi puhallat kipua kohden sitä lievittäen, väsymystä keventäen ja kaipuun tunnistaen. Tämä ei tarkoita, että puhaltelemalla vahvistumme vaan, että arvostat myös sitä, miltä sinusta tuntuu.

Energiaa päivään!

Sisua with Love,

Marja


 

Tule mukaan Marjan viikkotunneille. Tartu erikoishintaan NYT, ilmoittaudu tästä.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page