Ohjaajakoulutuksen info

Päivitetty: 30. maalis 2020

Ajattele, jos hyvä olo olisi ammattisi? Voisiko toinen tulonlähteesi tulla hyvinvoinnista?


Tule tutustumaan Method Putkisto Instituutin ohjaajakoulutuksiin ja tapaamaan itse menetelmän kehittäjä Marja Putkisto!


Tapaaminen järjestetään verkossa Zoomin kautta.


Koulutuksen infotilaisuudessa tapaat Marjan ja opintoneuvojamme. Istutaan hetkeksi alas ja jutellaan. Saat tietoa menetelmistä, koulutuksen sisällöstä ja kulusta. Olemme paikalla vastaamassa kysymyksiisi.


Tutkitaan yhdessä mitä ohjaajaura voi sinulle tarjota, mitä taitoja koulutus ja ura sinulle/sinussa kehittää? Minkälaisia tulonlähdemahdollisuuksia ammatti avaa? Mitä kaikki tämä voisi merkitä sinun elämällesi?


Tilaisuus on avoin kaikille. Maksuton.

Kuva: Jimi Österbeg

"Sain koulutuksesta paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Pitkään liikunnan alalla työskennelleenä en osannut ajatellakaan siitä millaisen mullistuksen Method Putkisto- ohjaajakoulutus elämässäni saisi aikaan, niin ammatillisesti, kuin muillakin osa-alueilla!
Method Putkisto toi ohjaukseeni siitä puuttuvaa rakennetta ja käsitteitä, joita jokaisella ohjaajuudesta haaveilevalla tulisi olla käytössään. Paluu perusasioiden äärelle on merkityksellistä ja oman kehon kautta työskentely on Method Putkisto -ohjaajakoulutuksen suola. Vasta kun alat tunnistamaan liikettä, vahvuutta, heikkoutta, liikkuvuutta, jäykkyttä tai vaikkapa muutoksia omassa kehossasi tulee sinusta oman kehosi paras asiantuntija. Tämän jälkeen voit olla apuna muille ja auttaa heitä voimaan paremmin. Tässä Method Putkisto -ohjaajakoulutus poikkeaa kaikista lukuisista alan koulutuksista joita olen käynyt.
Method Putkisto -koulutus on opettanut minut ymmärtämään liikettä. Vasta tässä kohtaa uraani tiedän, mitä on liike. Nyt myös ymmärrän, mitä on liiketoiminta. Olin aina ajatellut, että minusta ei ole yrittäjäksi. Nyt tiedän, että on. Pitkän kypsyttelyn jälkeen uskalsin, ja tällä hetkellä Method Putkisto Pop Up Studio on totta ja suunta kohti Studiota on selvä.
Lisäksi saan olla osa huikeaa ohjaajayhteisöä ja tiimiä, jota itse Marja Putkisto luotsaa." Johanna Österberg
71 katselukertaa0 kommenttia

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme