Opiskele Method Putkisto -ohjaajaksi!

Opiskele ammatti, jossa voit hyvin.

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä suomalainen, kansainvälisesti tunnettu, korkeatasoinen kehon ja mielen harjoittelumuoto. Menetelmän luovuus ja tulokset kiehtovat. Metodi tehoaa, toimii ja vaikuttaa monipuolisesti ihmisen hyvinvointiin. 

Method Putkiston ohjelmiimme sisältyvät syvävenyttely, syvähengitys, syväjumppa, pilates, laitepilates, kasvoklinikka, palautuminen, ryhtikoulu, kävelyn tekniikka, liikeanalyysi ja liikkeen rakentamisen tekniikka huippuliikkujille sekä useita erityisaiheeseen liittyviä kursseja.


Method Putkisto Instituutti on Suomen johtava kehonhallinnan ja hyvinvoinnin palvelu. Koulumme on tarjonnut koulutuksen yli 1400:lle ja tukenut näin kehonhallinnan taitoa Suomessa.

Method Putkisto -koulutus on laadun merkki, vahva, tunnettu brändi auttaa asiakkaiden hankkimisessa ja luo ammattimaisen vaikutelman. Oman yritystoiminnan perustaminen on helpompaa valmiin Method Putkisto konseptin perusteella. Method Putkisto ohjaajat muodostavat vireän työyhteisön, johon on hyvä kuulua, hyödyllistä toimia ja kehittää itseään. 


Method Putkisto -koulutus on enemmän kuin vain harjoitteiden opettelua 

Method Putkisto -ohjaajaopinnoissa keskitymme ohittamattomiin perusasioihin. Joskus ne yllättävät opiskelijan yksinkertaisuudellaan. Niiden varaan opitaan rakentamaan liikejatkumoita, jotka vaikuttavat toiminnallisuuteemme monella tasolla.

"Method Putkisto konseptina on yksinkertaisessa nerokkuudessaan loogisen kaunis." - Elina Heinisuo

Tervetuloa opiskelemaan Method Putkisto Instituuttiin, matkalle kohti elämän kestävää ryhtiä ja liikkumisen vapautta!


Method Putkisto Instituutti on Suomen johtava kehonhallinnan osaaja


Olemme Suomen kokenein ja johtava kehonhallintaan erikoistunut koulu ja palveluntuottaja. Ydinosaamistamme on ohjaajakoulutus ja siihen liittyvä yrittäjätoiminta. Kehitämme intohimolla kehonhallinnan palvelua ja tavoitteenamme on tarjota kaikille suomalaisille tie elämän kestävään liikkumisen vapauteen.

Method Putkisto ohjaajakoulutus on jatkuvasti kehittyvä, eri lajien muodostama kokonaisuus. Korkealaatuiset oppimateriaalit, ainutlaatuinen käytännössä tehokkaaksi todettu opetusmenetelmä ja koulutuksen tuki. Osaamme jakaa tietoa ja opettaa taitoa.

Panostamme vahvasti opiskelijoidemme menestyvään urakehitykseen. Parhaimmillaan yrittäjyys rakentuu samaa tahtia koulutuksen kanssa ja on hyvässä vauhdissa kun koulutus päättyy. Koulutamme  systemaattisesti ohjaajistamme menestyviä yrittäjiä. Painotamme koulutuksessa tekijöitä, jotka luovat urasta pitkäaikaisen ja liiketoiminnasta terveen ja hyvinvoivan. 

24 katselukertaa0 kommenttia

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712
+358 50 575 4776 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2021 by Method Putkisto Finland Oy 

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme