top of page
In English

Säteilevää energiaa arkeenIstut laitteesi ääressä, ehkä se on aamulla keittiön pöytä. Toinen käsi hamuaa kahvikuppia, toinen liikuttaa hiirtä, silmät tutkivat vimmatusti sähköposteja, joita on paljon. Puhelimeenkin vastaat ja muistat onneksi jossain vaiheessa laittaa kuulokkeet korviin. Välillä täytyy oikein kumartua, että näet mitä ruudulla näkyy, aurinko näet pilkahti.

Pian alkaisi kokous, jossa naamakin on näytettävä.

Jospa ottaisi toisen kupin kahvia.

Huh, on vähän huono olo ja niska on ollut jumissa aamusta asti. Ikävä niin tuttu tunne on hiipinyt taas päästä ja silmistä hartiaseutuun asti. Kasvotkin ovat turvonneet.

Kokouksessa hymyilet leveästi ja koitat istua ryhdikkäästi, antaahan se paremman vaikutelman.

Kyllähän jokainen osaa hetkellisesti ottaa niin kutsutun hyvän ryhdin.

Kun kameran saa taas sulkea romahdat taas etukumaraan, enää ei tarvitse tsempata.

Huh, pitäisikö ottaa burana. Väsyttääkin ihan jäätävästi. Sormet ovat kylmät ja tuntuu, että hengitys on pinnallista, ihan kuin ei saisi edes hengittää vapaasti. Aina tätä samaa.


Kuulostiko tutulle?

Mistä tämä voisi johtua?

On helppo syyttää vain laitteita, tokikaan meitä ei ole niitä käyttämään luotu.


Oletko miettinyt millaisessa asennossa olet laitteillasi päivän aikana ja minkälaisia haasteita sillä aiheutat esimerkiksi päänverenkierrolle, silmien lihaksille tai mahdollisuudelle hengittää luonnollisesti?


Istuminen ei tiettävästi ole terveellistä, mutta senkin voi tehdä vähän enemmän kehoasi kunnioittaen.


On aivan uskomatonta, miten pään ja rintarangan paremman asennon löytäminen ja silmien rentouttaminen vaikuttaa kokonaisvaltaiseen oloon.


Mikä valtava määrä iloa ja energiaa voi löytyä, kun kamerapalaverissa voitkin jonain kertana aidosti hymyillä, kannatella itseäsi ja tunnistaa miten voit oloosi ryhdin kautta vaikuttaa.


Tämä säteily kyllä huomataan! -Jonna Kaunistavat ryhtiliikkeet -verkkovalmennus ma 13.5. - 27.5.2024. Liity mukaan hyvinvoinnin kurssille, jossa opit 12 klassista ja tehokasta Method Putkisto -kasvoharjoitetta. Näillä harjoitteilla autat ylävartaloasi ryhdistymään ja mieltäsi virkistymään. Lue lisää ja tutustu verkkovalmennukseen täältä. Nyt äitienpäivätarjouksena 69€, ovh. 99€. Etuhinta voimassa 12.5.2024 klo 21 asti.Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page