Tästä tulee kaikkien aikojen kesä!

Kesäkuu tuntuu luvalta: saa rentoutua ja nauttia. Keskittyä voimaan hyvin. Päätimmekin tehdä tästä kesästä kaikkien aikojen kesän. Nyt on aika luopua kevään kerryttämistä turhista taakoista. Pois jännitteistä ja kireyksistä. Tilalle liikkumisen helppoutta ja kehon keveyttä. Tarjoamme sinulle loistavan kattauksen kehoa ja mieltä kohottavia tunteja Marjan ohjauksessa. Kun ilmoittaudut nyt, hyödynnät kesäetumme.


Valitse sinun tavoitteille, ajalle ja tilanteeseen sopiva tapa harjoitella. Voit valita viikon intensiivisestä kurssista lyhyisiin lounasajan kohottajiin tai illan tasapainottajiin. Kaikki tuntimme pidetään online. Voit osallistua tunneille suoraan kotoasi tai mökiltä käsin. Osa tunneistamme on suunniteltu tehtäväksi työpäivän ohessa. Jotain juuri sinun tarpeillesi!


Valitse kahdesta kokonaisuudesta sopivin.


KESÄTUNNIT


Koe ensimmäisen kerran Marjan viikkotunnit suomeksi. Nauti ja ihastu tuloksiin!

  • Kesäkurssi nro. 1 - Alkaen ti 9.6.2020. Tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 18.50. Sisältää kuuden viikon ajan kaksi Marjan iltatuntia. Ilmoittaudu.

  • Kesäkurssi nro. 2 - Alkaen ma 8.6.2020. Maanantaisin ja perjantaisin klo 12.00 - 12.30. Sisältää kuuden viikon ajan kaksi Marjan lounasajan tuntia. Tule mukaan.

  • Osallistu molemmille. Kuuden viikon ajan, 4 kertaa viikossa, yhteensä 24 sessiota. Todellinen tehohuolto keholle ja mielelle. Ilmoittaudu.

Ilmoittaudu 1.6.2020 mennessä - saat Lumo&Voima -kirjan itsellesi.


INTENSIIVINEN KESÄKURSSI


Legendaarinen kansainvälinen kesäkurssi on jo pitkään ollut monelle meistä kesän kohokohta. Viikko intensiivistä harjoittelua vaikuttaa syvältä ja pitkään.

  • Mind & Body Week - Light, Lean & Lifted pidetään su 26.7. - la 1.8.2020. Yhteensä 27,5 tuntia harjoittelua ja 5 suosittua Method Putkisto -lajia. Varaa paikkasi.

Ilmoittaudu 8.6.2020 mennessä - hyödynnät ennakkohinnan.


Tule mukaamme nyt ja varmista hyvän olon kesä itsellesi!

274 katselukertaa0 kommenttia