top of page
In English

Tapaa Marja Nilsiässä helmikuussa

Vuosi 2020 on Method Putkiston juhlavuosi. Juhlimme Method Putkisto Studio Nilsiän avajaisia, vuoden ohjaajaa ja nautimme Marjan lyhytkursseista. Tule, tapaa, osallistu ja inspiroidu.


Ke 12.2.2020

To 13.2.2020

  • klo 12.00-13.00 Ohjaajakoulutuksen info, vapaa pääsy

  • klo 16.00 - 17.00 Nilsiän Studion avoimet ovet ja Lumo & Voima -kirjan signeerausta, kaikille vapaa pääsy

  • klo 17:30 -19:30 Original -kurssi

  • klo 20:00 Studion viralliset avajaiset; pientä tarjoilua ja musiikkiesitys, ensisijaisesti Studion asiakkaille. Ilmoittautuminen pakollinen.

Pe 14.2.2020

Lämpimästi tervetuloa!


Kurssit yhdessä tai erikseen rakentavat sinulle koko kehoa ja mieltä tasapainottavan kokemuksen. Suosittelemme kokonaisuutta.


Huomaa loistava tarjous ilmoittautuessasi useammalle kurssille. Laita silloin viestiä Anne-Marielle toimisto@methodputkisto.com


1 kurssi - 129€ 2 kurssia - yhteensä 209€ (-49€) 3 kursssi - yhteensä 270€ 8 (-117€)


Nilsiän Studion omistaja Anna Maria Pääkkö on vuoden 2020 Method Putkisto -ohjaaja.

Anna Maria, meidän kesken Anu on ohjaaja, jonka käsien taitoon voit antautua täydellä luottamuksella. Anu on pitkänlinjan liikunnan ohjauksen ammattilainen. Method Putkisto -opintojen myötä hänen uusi työskentelynsä on pohjautunut ja syventynyt ennen kaikkea Method Putkiston opetuspedagogiikkaan.
Anun oma muutos on inspiraationa meille kaikille. ”Kuin olisi tullut kotiin” hän sanoi kuvatessaan kehossa tapahtunutta tasapainottumista. Tämä muutos on vaatinut varmasti satoja tunteja tarkkaa työtä, mutta jokainen niistä on palkinnut Anun sekä fyysisesti että ohjaustaidollisesti.
Anu on pitkäjänteisyyden lisäksi hersyvän huumorintajuinen ja lämmin ihminen. Tekninen taito ja aito kiinnostuminen ihmisestä on lyömätön yhdistelmä. Suosittelemme sydämestämme Anun tunteja.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page