top of page
In English

Kansainvälinen kesäkurssi 2024


Vielä ehdit! Kohtaa syksy elämäsi kunnossa: Projektina Sinä! - Keho & mieli -kesäretriitti hyvinvoinnille


Nauti Marja Putkiston 35 vuoden kokemuksella kehitetystä “saavuta vähemmällä enemmän” -tekniikasta. Antaudu menetelmään, joka upottaa syvälle ja kohottaa korkealle.


Elämän muuttava menetelmä!  - Newby Hand, Harper’s Bazaar


Su 21.7 - pe 26.7.2024 Vanajanlinna


Miksi Kansainvälinen kesäkurssi on vuodesta toiseen (27 vuotta) hitti, kesän kohokohta ja parasta hyvinvointia mitä sinulle voimme antaa? Miksi kurssi on aina  yhtä raikas, ihmeellinen ja energisoiva? Mitä sinä saat?


Haasta hyvinvointiasi ja astu kohti syksyä paremmassa kunnossa kuin koskaan! Terveen selän eteen kannattaa jokaisen nähdä vaivaa. Kesäkurssilla lonkat ojentuvat, kehon liikkuvuus ja notkeus lisääntyvät ja samalla lisääntyy voimantuotto. Koet miltä tuntuu, kun ojennat kehosi sen täyteen pituuteen,  lihakset supistuvat ja rentoutuvat pumpaten verta ja happea lihaksistoon. Näet kuinka jopa ihonvärisi kirkastuu. 


Kasvoharjotteilla kasvot rentoutuvat, ilme kohoaa ja kaunistut, mutta samalla myös hienomotoriikka paranee. Tällä on vaikutus keskittymiseen ja kykyyn oppia uutta. Kun aivosumu poistuu, virkistyt. Face Up alkaa näkyä ja tuntua. Kävellessäsi kotia kohden, ulos Linnan kauniista maisemista, tiedät mihin oma kehosi pystyy. Kun itsetuntemus syvenee, itsevarmuus ja luottamus omaan kehoon, ja elämään, vahvistuvat.


Toivotamme uudet ystävät tervetulleeksi. Vaikka vakavan aiheen äärellä olemmekin, iloa ja huumoria se ei vähennä. Tälle kurssille voit tulla yksin tai ystävän kanssa. Marja johdattaa sinut oman kehosi äärelle ja ennen kuin huomaatkaan, olet uponnut työskentelyyn, joka avaa sinulle uuden maailman. Kurssin alussa teemme mittaukset ja näin voit seurata tuloksiasi ja kehittymistäsi kurssin päätyttyä, ja jatkaa myös kotona. 


Tämän kurssin hyvää tekevä vaikutus kantaa pitkälle syksyyn.


 Aamut alkavat kävelyn taitoa haastaen Francisin taitavassa ohjauksessa. Viikon aikana keho kohoaa ryhtiin, liikkuminen vapautuu ja lihakset rentoutuvat. Sisä- ja ulkoharjoitteiden yhdistäminen vaikuttaa tasapainottavasti koko kehoon. Epätasainen maasto harjoittaa jalkojen pieniä lihaksia, jokainen askel resonoi läpi selkärangan ja hengitys vauhdittaa lymfakiertoa. Kun jokainen askel aktivoi, parantaa ja vahvistaa, alkaa avautua uusi maailma. Kävely ei siis enään olekaan pelkkää kävelyä vaan koko kehoa huoltavaa jumppaa. (Kävellessä oikein käytämme kehomme lihaksista 85%, johon edes juoksu ei yllä!) 


Method Putkisto -syvävenytys, -syväjumppa ja -syvähengitysharjoitteilla nostamme kehon sen optimaaliseen tasapainoon, liikkumisen vapauteen. Kokonaisvaltaisuus alkaa olla totta. Osa harjoitteista on suunniteltu ongelmakohtiin ja niiden avulla voi poistaa vaikeitakin jännitystiloja. Liikkeet on suunniteltu päivästä toiseen toistettaviksi rutiineiksi, jotka on helppo ottaa tavaksi.


Kokoonnumme yhdessä illalliselle. Ruoka on suunniteltu ravitsemaan niin ‘’sielua kuin ruumista’’. On hyvä syödä kun tietää, että ravinto imeytyy ja keho saa juuri sitä mitä se tarvitsee. Puheensorina täyttää huoneen. Jaamme yhteisen päätöksen: Oman kehon hyvinvoinnin sytemaattiseen harjoitteluun tulee paneutua. Yhteisellä päätöksellä on voimaa!

Me olemme täällä sinua varten - ja haluamme antaa sinulle elämäsi loman!


  • Kävelyn taito -kurssia vauhdittaa aviomieheni Francis, jonka britti-/ irlantilainen huumori ilmaantuu esiin yllättävissä käänteissä, yleensä aamukävelyillä. Britti näkee meille normaalit asiat uudessa valossa. Eipä ihme, että se osuu suomalaiseen.

  • Avustajat - ohjaajat ja opiskelijat – tarjoavat sinulle lumoavat aamutunnit. Niihin on panostettu kaikki luovuus ja osaaminen mitä sielusta lähtee! 

  • Face & Body -harjoitteluyhdistelmä tuottaa ainutlaatuiset tulokset.


Palautetta

  • ”Tämä on kurssi, joka jokaisen tulisi kokea!” - Elina

  • ”Kurssi on kokemus huolenpidosta, henkilökohtaisesta välittämisestä ja sydämellisyydestä.”  - Maija

  • “Hyvä olo jatkuu pitkään, tänne tulen joka vuonna.” - Linda

  • “Tämä kurssi vahvisti ja paransi selkäni.” - Markus

Mikä parasta: Sinulla on lisäksi mukanasi iso kasa muistoja ja uusia ystäviä. (Kurssilaisia saapuu sekä Suomesta että ulkomailta.) Toivomme jokaisen kävelevän kurssilta pois vahvempana, ryhdikkäämpänä, ketterämpänä, notkeampana ja jopa hoikempana.Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä!


Huom! Ennakkovaraajan hinta päättyy 31.5.


Katso muut ajankohtaiset tapahtumat täältä.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page