Tavoite 


Estääkö kehosi kireydet ja kivut sinua liikkumasta tai tekemästä sitä mitä haluaisit tehdä? Onko kehosi jäykkä ja kankea vai yliliikkuva ja voimaton? Kaipaako kehosi siis enemmän joustavuutta vai hallintaa ja voimaa? Vai molempia? Oletko stressaantunut ja kiireinen? Tai palautumassa loukkaantumisesta tai synnytyksestä? Vai haluatko vain oppia uuden tavan käyttää kehoasi? Näiden kysymysten pohjalta löydämme sinulle sopivimman tavan aloittaa harjoittelu. Ja ehkä tiedät jo itsekin mitä kehosi kaipaa juuri nyt. Ohjaajanasi sitoudun opastamaan sinut henkilökohtaiset tavoitteesi huomioiden kohti omaa parasta kehoasi. Unohda suorittaminen ja opi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehosi viestejä. 


Muutos 


Joustava, vapaa, hyvinvoiva ja tasapainoinen keho on jokaiselle mahdollinen. Jo yhdellä harjoituskerralla teet oivalluksia omasta kehosta, opit uutta ja voit harjoituksen jälkeen paremmin. Mutta pysyvämpiä tuloksia voit saada vain säännöllisellä sitoutuneella harjoittelulla. Tapasi käyttää kehoasi muuttuu vähitellen. Muutos huonompaan suuntaan tapahtuu usein huomaamatta, pikkuhiljaa. Muutos parempaan vaatii tuntemista, tunnistamista, jotta voit muuttaa tapaasi käyttää kehoasi. Tämä syvempi oman kehon tuntemus rakentuu säännöllisen harjoittelun myötä. Harjoittelemalla kerran viikossa voit odottaa pysyvämpiä tuloksia ehkä joidenkin kuukausien jälkeen. Harjoittelemalla useamman kerran viikossa, saat tuloksia huomattavasti nopeammin. Säännöllisen harjoittelun myötä lihastasapaino paranee, kireydet alkavat helpottaa ja kehostasi tulee joustavampi ja terveempi.

Ohjaaja Anniina Ojala

Tervetuloa löytämään oman kehosi mahdollisuudet ja voimaan paremmin.

Ohjaan sinua Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Imatralla sekä online tunneilla siellä missä ikinä oletkin.

Ohjaaja Anniina Ojala

ASIAKASKOMMENTTEJA

Kiitos Anniina ❤Kyllä voi arkinen, aamusta asti ohuen päänsäryn ja v*tutuksen täyteinen päivä kääntyä ihanaksi siun tunnin myötä! Puolta tuntia aiemmin ajattelin vielä, että jos sittenkin köllähtäisi sohvalle mutta tekipä hyvää keholle ja mielelle! Kiitos ❤


Anu

Anniinan tunnit ovat antaneet aivan uudenlaista ymmärrystä omasta kehosta, sen liikkuvuudesta ja kehonhuollosta. Kuntosalin ja lenkkeilyn oheen, työn vastapainoksi Method Putkisto -tunnit ovat muodostuneet tärkeäksi osaksi omaa hyvinvointia ja jopa stressinhallintaa. Keho ja mieli kiittävät!


Suvi, luokanopettaja

Olipa hyvä tunti. Tuntuu, ettei ääni oikein ole kulkenu viimeaikoina, mutta nyt kun rupesin tunnin jälkeen lauleskelemaan tässä iltapalaa kaivaessani, niin olipa helpon ja kevyen oloista 😍.


laulaja Katri

Anniina Ojala

Method Putkisto, MP Pilates, MP Huippulikkuja, MP Kasvoklinikka, MP Kävelytaito -ohjaaja

040 761 4344

Anniina Ojala

anniina.ojala@methodputkisto.fi
Puh. 040 761 4344


JOUTSENO

Eiskolantie 89, vanha hirsitupa


LAPPEENRANTA

Ainonkatu 31, vanha panimo

Osteofysio Laappaan uusi toimitila

(Entinen Ensiaskel)


IMATRA 
Kertakaari 5

Tanssistudio Jami, 2. kerros, oranssi sali

Tule ostoksille

Tuntitarjonta

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

Ei tunteja

Aikana ennen kuin tutustuin Method Putkistoon, ohjasin liikunta- ja kuntosaliryhmiä sekä yksilöohjauksia salilla. Method Putkisto ohjaajuus muutti tapaani ajatella omaa harjoitteluani sekä asiakkaiden ohjaamista ihan uudella tavalla. Ymmärsin kuinka Method Putkisto luo perustan liikkumiselle, pohjan kaikelle muulle tekemiselle ja olemiselle. Antaen kuitenkin meidän olla juuri sellaisia kuin olemme, kaikkine vikoinemme, kuitenkin kivuttomasti ja vaivattomasti. 


Yhä edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen, opittavaa riittää ja oma keho ja mieli sekä elämä tuo aina jotain uutta eteen. Tässä ei koskaan tulla valmiiksi. Siis matka jatkuu. 


Hyppää kyytiin!

HYBRIDI tunnit ovat etätunteja joihin voi osallistua myös Joutsenon tuvassa. Etäyhteys toteutetaan Zoomin kautta. Mahdollisuus pitää kamera päällä ja saada myös yksilöllistä ohjausta. Joutsenoon hybriditunnille mahtuu max 4 osallistujaa. Method Putkisto tai Pilates tunti tarkoittaa tuntia vaihtuvalla teemalla. Vuoroviikoin tunti on Method Putkisto tunti tai Pilates tunti. Tämä vaihtuva viikkotunti Imatralla, Lappeenrannassa ja Joutsenossa. Osallistua voi vain paikanpäällä. 5x setistä saat izettlen maksulinkin tai laskun. 18xkausi sekä jäsenyydet laskutetaan kauden alussa tai jäsenyyden alkaessa. Ilmoita esim ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa minkä maksutavan haluat. Halutessasi voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla: Sähköisissä liikuntaeduissa Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred löydät toimipisteet nimellä Anniina Ojala Method Putkisto ja Pilates. Liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike), toimita setelit tunnille tullessa tai lähetä postitse os. Eiskolantie 100, 54100 Joutseno Jos maksat liikuntaedulla, lähetä kuitti maksusta esim kuvakaappauksena sähköpostitse