Vapaa ja vaivaton ryhti - kun kivut ja kolotukset eivät estä sinua tekemästä sitä mitä haluat tehdä


Olet lämpimästi tervetullut ryhmiin tai yksityisohjaukseen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Olitpa minkä ikäinen tai missä kunnossa tahansa. Method Putkisto on tarkoitettu kaikille - lähtökohdistasi riippumatta.


Tavoite 


Estääkö kehosi kireydet ja kivut sinua liikkumasta tai tekemästä sitä mitä haluaisit tehdä? Onko kehosi jäykkä ja kankea tai yliliikkuva ja voimaton? Kaipaako kehosi siis enemmän joustavuutta vai hallintaa ja voimaa? Vai molempia? Oletko stressaantunut ja kiireinen? Tai palautumassa loukkaantumisesta tai synnytyksestä? Vai haluatko vain oppia uuden tavan käyttää kehoasi? Näiden kysymysten pohjalta löydämme sinulle sopivimman tavan aloittaa harjoittelu. Ja ehkä tiedät jo itsekin mitä kehosi kaipaa juuri nyt. Ohjaajanasi sitoudun opastamaan sinut henkilökohtaiset tavoitteesi huomioiden kohti omaa parasta kehoasi. Unohda suorittaminen ja opi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehosi viestejä. 


Muutos 


Joustava, vapaa, hyvinvoiva ja tasapainoinen keho on jokaiselle mahdollinen. Jo yhdellä harjoituskerralla teet oivalluksia omasta kehosta, opit uutta ja voit harjoituksen jälkeen paremmin. Pysyvämpiä tuloksia saat säännöllisellä sitoutuneella harjoittelulla. Tapasi käyttää kehoasi muuttuu vähitellen. Muutos vaatii tuntemista ja tunnistamista, jotta voit muuttaa tapaasi käyttää kehoasi. Tämä syvempi oman kehon tuntemus rakentuu säännöllisen harjoittelun myötä. Lihastasapaino paranee, kireydet alkavat helpottaa ja kehostasi tulee joustavampi ja terveempi.


Method Putkisto, Pilates ja Kasvoklinikka tunnit Joutsenossa, Lappeerannassa ja Imatralla sekä etänä / online. Ohjaajana Anniina Ojala. Hyvinvointi, terveys, kehonhuolto, kehonhallinta, omankehontuntemus.

Ohjaaja Anniina Ojala

Tervetuloa löytämään oman kehosi mahdollisuudet ja voimaan paremmin. Jokaisen keho on ainutlaatuinen, siksi ohjaan sinua yksilöllisesti. Määrän sijaan keskitymme liikkeen laatuun rauhassa rakentaen kehosta tarkoituksenmukaisen, joustavan ja terveen. Kehon joka on vapaa liikkumaan – käyttökelpoinen keho elämää varten.

Asiakkaiden sanomaa

Anniinalla on pitkä kokemus ohjaamisesta, tarkka silmä huomaamaan mitä liikettä, aktivointia tai tilaa keho tarvitsee ja taitava tyyli ohjata kehonhallintaa eteenpäin.”


Erja

Anniinan tunnit ovat antaneet aivan uudenlaista ymmärrystä omasta kehosta, sen liikkuvuudesta ja kehonhuollosta. Kuntosalin ja lenkkeilyn oheen, työn vastapainoksi Method Putkisto -tunnit ovat muodostuneet tärkeäksi osaksi omaa hyvinvointia ja jopa stressinhallintaa. Keho ja mieli kiittävät!


Suvi, luokanopettaja

Olipa hyvä tunti. Tuntuu, ettei ääni oikein ole kulkenu viimeaikoina, mutta nyt kun rupesin tunnin jälkeen lauleskelemaan tässä iltapalaa kaivaessani, niin olipa helpon ja kevyen oloista 😍.


laulaja Katri

Method Putkisto, Pilates, Huippuliikkuja, Kasvoklinikka ja kävelyn taito -ohjaaja Anniina Ojala Joutsenosta. Tunnit myös Imatralla ja Lappeenrannassa sekä etänä /online tunteina.

Anniina Ojala

Ohjaan sinua yksilölliset tarpeesi huomioiden kohti omaa parasta kehoasi. 


Aikana ennen kuin tutustuin Method Putkistoon, ohjasin liikunta- ja kuntosaliryhmiä sekä yksilöohjauksia salilla. Method Putkisto ohjaajuus muutti tapaani ajatella omaa harjoitteluani sekä asiakkaiden ohjaamista ihan uudella tavalla. Ymmärsin kuinka Method Putkisto luo perustan liikkumiselle, pohjan kaikelle muulle tekemiselle ja olemiselle. Antaen kuitenkin meidän olla juuri sellaisia kuin olemme, kaikkine vikoinemme, kuitenkin kivuttomasti ja vaivattomasti. 


Yhä edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen, opittavaa riittää ja oma keho ja mieli sekä elämä tuo aina jotain uutta eteen. Tässä ei koskaan tulla valmiiksi. Siis matka jatkuu. 


Hyppää kyytiin!

040 761 4344/Anniina

Anniina Ojala

anniina.ojala@methodputkisto.fi
Puh. 040 761 4344


JOUTSENO

Eiskolantie 89, vanha hirsitupa


LAPPEENRANTA

Ainonkatu 31, vanha panimo

Osteofysio Laappaan uusi toimitila

(Entinen Ensiaskel)


IMATRA 
Kertakaari 5

Tanssistudio Jami, 2. kerros, oranssi sali

KIINNOSTUITKO?

Haluatko tietää lisää?

Tarjousta vailla?


Ota yhteyttä anniina.ojala@methodputkisto.fi 

Viikkotunnit

16.8. - 19.12. 2021

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

Method Putkisto ONLINE ja Joutseno

klo 17.15-18.15


Pilates ONLINE ja Joutseno

klo 18.30-19.30


Kasvoklinikka ONLINE ja Joutseno

klo 19.45-20.30

Method Putkisto Huippis ONLINE ja Joutseno

klo 16.15-17.15


Method Putkisto TAI Pilates LAPPEENRANTA

klo 18.30-19.30

Kasvoklinikka ONLINE ja Joutseno

klo 17.15-18.00


Method Putkisto TAI Pilates JOUTSENO

klo 18.15-19.15


Method Putkisto ONLINE ja Joutseno

klo 19.30-20.30

Pilates ONLINE ja Joutseno

klo 16.30-17.30


Method Putkisto TAI Pilates IMATRA

klo 18.30-19.30
Varaa tunti klikkaamalla alleviivattua osaa tunnista. Varaukset voit tehdä myös wixin sovelluksen kautta. Syysloma ei viikkotunteja 25.-31.10.


Anniina Ojala Method Putkisto, pilates ja kasvoklinikka ohjaaja Joutseno Lappeenranta

AJANKOHTAISTA: 


  • Syysloma 25.-31.10. Viikkotunnit siis tauolla lokakuun viimeisen viikon.


  • Ilta oman kehon äärellä Joutsenossa 7.11. klo 17 alkaen Method Putkiston ja kasvoklinikan parissa. Lisää infoa tästä. (täynnä, ilmoittaudu varalle)

  • Pilates ilta Joutsenossa 21.11. klo 17 alkaen, perusteet. Lisää infoa tästä.

  • Pilates ilta Joutsenossa 28.11. klo 17 alkaen, jatko. Lisää infoa tästä.


  • Viikkotunneille voit hypätä mukaan myös kesken kauden.


  • Tämän syksyn hitti työyhteisöille!! Kasvoklinikkatunti etänä päätetyöstä palautumiseen ja virkistymiseen. Päiväaikoja ja iltapäiviä vielä vapaana, ota yhteyttä niin sovitaan teille sopiva paketti. 


  • Pikkujoulukausi lähestyy..NYT on viimeiset hetket aikaa varata esim kasvoklinikkaa pikkujouluihin! Esim kasvoklinikka tunti pienelle ryhmälle Imatran suolahuoneella tai Joutsenon tuvassa. Onnistuu hyvin myös etänä. Laita viestiä anniina.ojala@methodputkisto.fi 

5x - inspiroidu omasta kehosta

Valitse tuntitarjonnasta 5 haluamaasi tuntia.

Käytä tunnit 2kk:n aikana

93 €

5x vain online 83 €


17x - kun haluat harjoitella kerran viikossa

Sisältää 17 viikkotuntia kauden aikana ajalla 16.8.-19.12.

Valitse haluamasi tunnit viikottain tai itsellesi sopivalla rytmillä.

280€ 


Kertakortit 5x tai 17x

Kun haluat harjoitella  enemmän kuin kerran viikossa.


Sisältää etätuntien rajattoman käytön sekä 3 osallistumista lähitunneille viikottain ja lisäksi 4 uutta tallennetta viikkotunneilta / kk. Käytössäsi on koko ajan 6 eri tuntitallennetta viikkotunneilta. Tallenteet käytössäsi myös syys- ja joululoman ajalla.

Voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika 1kk. Päättyy 19.12.


95 €/kk


Kuukausijäsenyys

Helppo ja huoleton. Kaikki käytössäsi koko syyskauden.


Sisältää etätuntien rajattoman käytön sekä 3 osallistumista lähitunneille viikottain. Lisäksi saat 4 uutta tallenetta viikkotunneilta / kk. Käytössäsi on koko ajan 6 eri tuntitallennetta viikkotunneilta. Kaikki koko syyskaudelle 16.8.-19.12.

Tallenteet käytössäsi myös syys- ja joululoman ajalla.


359 €


Kausijäsenyys

Koko illan intensiiviset lyhytkurssit Joutsenon tuvassa

Hyvinvointia, terveyttä, kehonhuoltoa, kehonhallintaa Method Putkiston, Pilateksen ja Kasvoharjoitteiden avulla Joutsenossa vanhassa hirsituvassa. Ohjaajana Anniina Ojala


Lyhytkurssit tunnelmallisessa hirsituvassa Joutsenossa maalla n. 2,5km keskustasta


Ilta oman kehon äärellä - koko kehon huolto päästä varpaisiin sunnuntaina 7.11. klo 17.00-20.35

Lajeina:

Method Putkisto - koko kehoa avaavat ja aktivoivat harjoitteet

Kasvoklinikka - kasvojen kautta koko kehoon, virkisty, rentoudu ja rauhoitu

Sopii niin konkareille kuin ensikertalaisille, sekä myös ensikertalaisille startiksi viikkotunneille. 

Katso aikataulu ja sisältö sekä ilmoittaudu tästä (täynnä, ilmoittaudu varalle laittamalla sähköpostia)Pilates ilta 21.11. sunnuntaina klo 17-20.35 alkaen, PERUSTEET. 

Käydään rauhassa läpi perusteet, alkuasennot, mitä liikkeissä tulisi tapahtua. Mitä, miksi ja miten. 

Sopii aloitteleville ja kertaukseen. Katso aikataulu, sisältö ja ilmoittaudu tästä.Pilates ilta 28.11. sunnuntaina klo 17-20.30 alkaen, JATKO. 

Sopii sinulle jolla harjoittelu on jo tuttua ja perus asiat hallussa. Treenataan koko ilta pilatesta pitkän kaavan mukaan. Alkuun pidempi lämmittely ja loppuun kevyt rentouttava osuus. Välissä tehdään kahta eri liikesarjaa pilateskaarilla sekä wobbeleilla ja isoilla palloilla. Katso aikataulu, sisältö ja ilmoittaudu tästä.Osallistumismaksu 51€/ilta

Maksaa voi myös liikuntaedulla.


Joustavana ja virkeänä syksyyn - hyppää mukaan syyskauden tunneille

Luvassa oivaltavaa harjoittelua yksilöllisessä ohjauksessa sekä pienryhmissä että etänä. Pienryhmätunneilla on valmiina kaikki tarvittavat välineet ja alustat - riittää että saavut paikalle. Online tunneille hyppäät näppärästi kotoa, mökiltä, reissunpäältä - mistä vaan. 


ONLINE -tunnit ovat HYBRIDI-tunteja joihin voi osallistua etänä tai Joutsenon tuvassa. Ilmoittautuessa klikkaa online kohtaa kun osallistut etänä tai Joutseno kohtaa jos tulet paikanpäälle. Etäyhteys toteutetaan Zoomin kautta. Mahdollisuus pitää kamera päällä ja saada myös yksilöllistä ohjausta. Joutsenoon hybridi tunnille mahtuu max 4 osallistujaa. 


Method Putkisto tai Pilates -tunti tarkoittaa pienryhmätuntia vaihtuvalla teemalla. Vuoroviikoin tunti on Method Putkisto tunti tai Pilates tunti. Tämä vaihtuva viikkotunti Imatralla, Lappeenrannassa ja Joutsenossa. Osallistua voi vain paikanpäällä. 


Uusi asiakas jos metodi ei ole sinulle ennestään tuttu, olet tervetullut aloittamaan joko aloituskurssilla (aikataulut tulossa) tai yksityistunnilla. Myös tutustumistunti (15€/kerta) on mahdollinen. Ota yteyttä niin katsotaan sopiva tunti. 


Yksilöohjaus

Yksityistunnilla keskitymme juuri sinun kehosi haasteisiin ja samalla rakennamme perustaa paremmalle oman kehon tuntemukselle ja kehon käytölle. Tunnin lähtökohtana ovat juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Voidaan toteuttaa myös etänä. Ota yhteyttä niin sovitaan aika. 

70 €/75min


Tilaustunnit

Virkistys- ja tyhypaketit myös Joutsenon tuvalla maalais maisemassa. Kerää ystäväporukka tai työyhteisö koolle ja räätälöidään teille sopiva paketti Method Putkisto -lajeista toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Esim toimistotyöläisten paketti koko kehoa huoltavia Method Putkisto harjoitteita sekä kasvojen ja pään alueen jännityksiä purkavat kasvoklinikka harjoitteet päätetyöstä palautumiseen.

Halutessasi voit maksaa 17xkortin ja kausijäsenyyden kahdessa erässä. 


Jos haluat maksaa liikuntaedulla ota yhteyttä. 

Sähköisissä liikuntaeduissa Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred löydät toimipisteet nimellä Anniina Ojala Method Putkisto ja Pilates. Liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike), toimita setelit tunnille tullessa tai lähetä postitse os. Eiskolantie 100, 54100 Joutseno. Jos maksat liikuntaedulla, lähetä kuitti maksusta esim kuvakaappauksena sähköpostitse.

Seuraa somessa


Klikkaa ja seuraa Instagramissa >>


Klikkaa ja seuraa Facebookissa >>