Selätä selkäkipu, säryt ja kolotukset. Vahvistu fiksusti ja paranna liikkuvuuttasi.

Nivelten optimi asento ja liikkuvuus sekä syvienlihasten tuki on edellytys vahvalle ja hyvinvoivalle keholle. Eihän taloakaan rakenneta ilman perustaa. Method Putkisto- tunnit opettavat sinulle tämän taidon.

Keskittyen ja asteittain edeten tutustut harjoitteiden kautta omaan kehoosi, tulet tietoiseksi kehosi erityislaatuisuudesta ja siitä mitä juuri sinä tarvitset edetäksesi harjoittelussa. Syvävenytys,- jumppa ja hengitysharjoitukset muodostavat kokonaisuuden, joihin uppoudut ohjauksen aikana.

Jumppamatolle ovat jääneet monen asiakkaan selkäkivut, olkapäävaivat ja lihaskireydet ja sen jälkeen onkin mukava tallata tuttuja lenkkipolkuja, nauttia tanssiharrastuksen pyörteissä tai esimerkiksi tuntea miten arkiset askareet sujuvat entistä vaivattomammin.


Lue lisää Method Putkisto- harjoittelusta

Method Putkisto- harjottelun yksi kulmakivi on keskittyminen. Keskittyneeseen ja lempeään kehotyöskentelyyn sinut ohjaa Johanna Österberg Lohjalta.

Ohjaaja Johanna Österberg

Method Putkisto on jokaisen liikuntaa harrastavan ihmisen MUST! Se on liikkumisen kivijalka ja perusta, jonka avulla, ja jonka päälle rakentuu vahva, vapaasti liikkuva ja hyvinvoiva keho.

Johanna Österberg 
Method Putkisto- ohjaaja, Lohja

Tervetuloa studiolleni Lohjalle Method Putkisto pienryhmätunneille.

8.11- 19.12.2021

Hybridi- tunneilla voit osallistua tunneille, joko Online tai Studiolla.

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

Klo. 18.00- 19.00 Orginal 60´

Klo. 19.15- 20.15 Orginal 60´

EI TUNTEJA

Klo. 17.15- 18.15 Kasvoklinikka 60´

Klo. 18.30- 20.00 Orginal 90´

HYBRIDI

Klo. 10.00- 11.30 Orginal 90´

EI TUNTEJA

Klo. 15.30- 17.00 Orginal 90´

HYBRIDI

Klo. 15.30- 17.00 Orginal 90´

Method Putkisto- ohjaaja Johanna Österberg on mukana ohjaajien yhteiskampanjassa Kauneuden Klassikko ABC- verkkovalmennus. Kasvoklinikka online- kurssi alkaa 22.11.2021.

AJANKOHTAISTA

Kauneuden Klassikko ABC


Kohota kasvot pikkujoulukauneuden loistoon kevyesti, helposti ja luonnollisin keinoin. Tällä ohjelmalla selätät väsyneen ilmeen ja kirkastat koko olemuksesi.

Verkkokurssi sisältää 29 klassista ja pomminvarmaa Method Putkisto -kasvoharjoittetta, kauneuden aakkosta. Ne ohjaavat sinut kasvojen hallinnan perusteisiin.

Ohjelma sopii sinulle, joka kaipaat keveää harjoittelua virkistääksesi ilmeen ja tasapainottaaksesi kasvojasi juuri nyt pimeänä aikana. Se sopii sinulle, joka haluat oppia Method Putkisto -kasvoharjoittelun perustan. Kaikille, myös sinulle ilman aikaisempaa kokemusta.

Mukana ohjaamassa Johanna.Kurssi alkaa ma 22.11.2021

Pilottihinta 97€ (ovh.139€)

Katso lisää

https://www.methodputkisto.fi/kauneuden-klassikko-verkkovalmennus

Tule Method Putkisto tunneilleni!

Venyttäen ja vahvistaen. Johanna Österberg ja Method Putkiston Jousi- harjoite.

Harjoittele kanssani Method Putkiston parissa Method Putkisto Orginal- tunneilla ja/tai Kasvoklinikka- tunneilla. 


Hinta:

5x 130€

10x 250€


Kysy lisää: johanna.osterberg@methodputkisto.fi

Sitoutuminen on tie tuloksiin.

Ohjaamisessa ehdottomasti parasta on olla mukana asiakkaiden muutoksessa, joka harjoitteluun sitoutumisella on luonnollisesti seurauksena. Kun asiakas pukee kokemuksensa sanoiksi, tuntee ja havaitsee asioita, joita ohjaajana olen jo nähnyt tapahtuvan on sanoinkuvaamattoman arvokas hetki. Juuri tämänkaltaiset hetket saavat minut suhtautumaan työhöni intohimoisesti, koska ne palkitsevat ja motivoivat myös minua ohjaajana!