Oman kehon tuntemus luo pohjaa hyvinvoivalle keholle. Tunneillani voit unohtaa päivän suorituspaineet sekä arkikiireet ja keskittyä kuuntelemaan omaa kehoasi. Ohjaus on yksilöllistä.

Ohjaaja Tarja Rissanen

Oman kehon tuntemus luo pohjaa hyvinvoivalle keholle. Tunneillani voit unohtaa päivän suorituspaineet sekä arkikiireet ja keskittyä kuuntelemaan omaa kehoasi. Ohjaus on yksilöllistä.

Ohjaaja Tarja Rissanen

ASIAKASKOMMENTTEJA

Olen ollut todella tyytyväinen ja motivoitunut näistä pitämistäsi tunneista. Tekninen puoli toimii oikein hyvin. Tahti on sopiva ja osaat upeasti ottaa huomioon kumppanien mahdolliset ongelmat tai rajoitteet ja opastat silloin tekemään liikkeitä eri tavoin. Juttutuokio tunnin jälkeen on kiva.


Kirsi

Ydinoivallus oli, että MP ei ole suorittamista vaan kehon kuuntelemista. Merkityksellistä oli rauhoittuminen, luottamus ja ehjä olo treenin jälkeen. Sanat ja käsitteet kuulostivat luontevilta ja selkeiltä ja käsin avustettu ohjaus tuntui hyvältä, osaavalta. Tarja on ihanan levollinen ja varmaotteinen. Suosittelen yksityistunteja muillekin.


Anne

Minusta tunnit ovat olleet erinomaisia, sinulla on selkeästi tosi vahva osaaminen ja osaat ohjata yksilöllisesti (myös tällaista rautakankea).


Paula

Tarja Rissanen

Method Putkisto -ohjaaja MP Kasvoklinikka -ohjaaja MP Kävelyn Taito -ohjaaja MP Body Up -ohjaaja MP Individual Trainer

040 526 3911

Tule ostoksille

Tuntitarjonta

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

Tiedän kolmen vuosikymmenen kokemuksella, miten kiire, stressi, istuminen ja pitkät työpäivät näkyvät ja tuntuvat kehossa, myös minun kehossani ja erityisesti selässäni. Se tuntuu väsymyksenä ja energianpuutteena, kipuna, jopa kyvyttömyytenä tehdä töitä. Keho painuu alaspäin, silmät lukkiutuvat tietokoneruutuun. 


Pitkäjänteisen harjoittelun tuloksena kehoni on muuttunut, tunnen ja tunnistan kehoni rakenteen, osaan käyttää ja suunnata voimiani paremmin, osaan korjata kehoni kannatusta, muistan hengittää. Olen saanut käyttökelpoisemman kehon. Menetelmä antaa hyvän pohjan kaikelle liikkumiselle - liikkumisen vapaudelle. Tule sinäkin mukaan kokemaan tämä, sellaisena kuin olet.

Miten voin auttaa sinua? Online-tunnit jatkuvat elokuussa vk33 Säännöllistä harjoittelua sinulle, yhdessä ryhmän kanssa, Zoom:in välityksellä. Tunnit sopivat kaikille. Tule rohkeasti mukaan!