Studio Klaukkala

MP-menetelmä ohjaa sinua oman kehon syvempään tuntemiseen ja liikkeen tunnistamiseen.

Method Putkisto on suoristanut ryhtiäni ja parantanut polvi- selkävaivat. Tunnit tarjoavat myös meditatiivisen hetken muuten kiireiseen viikkoon ja vahvistavat myös henkistä hyvinvointia monipuolisesti.


Tarja

MP – niin paljon ja vaikuttanut kaikkeen. kiitos kiitos <3 – ihana pilates äsken, mulla oli tosi rankka päivä henkisesti, tämä pelasti mut <3


Johanna

Keho on vapautunut ja neutralisoitunut, ryhti parantunut. Sen myötä kivut ovat kadonneet ja kehossa on hyvä olla. Nykyisin MP treenissä tulee sama olo kuin joogassa tai meditaatiossa jopa syvempi keskittyneisyys. Siihen on tullut henkinen aspekti mukaan.


Hanna

Tanja Kaavinen

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP Pilates -ohjaaja, MP Pilateslaite -ohjaaja, MP 3D Kasvoklinikka -ohjaaja, MP Huippuliikkuja -ohjaaja, MP Kävelyn taito -ohjaaja, MP Kouluttaja

050 544 2442

Viirintie 3, 01800 Klaukkala


tanja.kaavinen@gmail.com


p. 050 544 2442

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

MP-menetelmä ohjaa sinua oman kehon syvempään tuntemiseen ja liikkeen tunnistamiseen. Kokonaisvaltaisuutensa vuoksi antaa sinulle mahdollisuuden kohdata itseäsi ja elämää kehosi kautta. Menetelmä opettaa vapautumaan ja keskittyen rakentamaan uutta sisäistä tilaa. 


Työskentelemme pienryhmissä sekä yksilöohjauksessa. Harjoittelu perustuu syvävenytys- ja syväjumppatekniikoihin syvähengitystä käyttäen. 


Menetelmä sopii kaikille. Etenemme progressiivisesti jokaisella tunnilla kohti kehosi optimia – kohti keskuslinjaa. Harjoittelun avulla huomaat - optimaalinen ryhtisi on muuttuva tila, johon voit itse harjoittelun avulla vaikuttaa. Harjoittelu etenee MP elementtien kautta.