Tämä on myyntitekstin paikka

I'm a paragraph. I'm connected to your collection through a dataset. To update me, go to the Data Manager. The Data Manager is where you store data to use in your site pages, or collect data from site visitors when they submit a form.    This collection in the Data Manager is already set up with some fields and content. To customize it with your own content, you can import a CSV file or simply edit the placeholder text. You can also add more fields which you can connect to other page elements so the content displays on your published site. Remember to sync the collection so your content is live! You can add as many new collections as you need to store or collect data.    With Presets, we’ve handled the page set up for you, but you can create the exact same functionality in your other site pages. To connect page elements to data, the first step is to add a dataset to the page and choose the collection you want to use. From the dataset Settings panel, you can filter or sort the available items, decide how your users can interact with the page (read/write), and more. Next, select the element you want to connect to the data, and choose the field you want to connect it to. So simple! If you want to add even more capabilities, enable Developer Tools to use JavaScript and APIs to add custom interactions and functionality to your site. To see what’s possible and get answers to your questions, check out the Wix Code Forum.

Studio Ratsastus

Miksi olen valinnut Method Putkiston, tietenkin hevosten takia?

Studio Ratsastus

ASIAKASKOMMENTTEJA

Anna-Kaisa Pitkänen kertoo:

Minulla on jo vuosia ollut tunne, että iän karttumisen, kehon muuttumisen ja vuosikymmeniä jatkuneen istumatyön myötä sen kaksikymppisen, reippaan ratsastajan kehosta ikään kuin puuttuu palasia.

Lue Anna-Kaisan muutostarina, tästä

Sanna Siekkinen

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP Pilates -ohjaaja, MP 3D Kasvoklinikka -ohjaaja, MP Huippuliikkuja -ohjaaja, MP Kävelyn taito -ohjaaja, MP Individual Trainer, Mp Body UP -ohjaaja, MP Lumo ja Voima -ohjaajaharjoittelija

040 515 6809

Leppälammentie 307, 05100 Röykkä


sanna@equstom.fi


p. 040 515 6809 / Sanna

Tule ostoksille

Tuntitarjonta

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

Miksi olen valinnut Method Putkiston, tietenkin hevosten takia? 


Paremmin kehonsa tunnistava ratsastaja on aina miellyttävämpi ja taitavampi suhteessa hevoseen? Herkkyys omaan kehoon on myös herkkyyttä hevoseen.

 

Voisiko ratsastus ja ratsastuksenopetus olla tunnetta, taidetta ja pitkälle jalostunutta taitoa, herkkyyttä aistia hevosen liike ihmisen kehossa sen sijaan että se on vain tekniikkaa ja suorittamista. 


Intohimona ratsastajan kehon- ja liikkeenhallinta. 

Asiat joihin elämässä sitoudumme täydellä sydämellä lähtevät usein omakohtaisista kokemuksista. Minulle hyvä istunta ja rento mukautuminen hevosen liikkeeseen ovat aina olleet haastavia. Ratsastusoppaiden neuvot istunnasta eivät tuntuneet omilta ja oikeilta, ne lisäsivät jännitystä ja epämukavaa oloa. Sitkeys ja harjoittelukaan ei auttanut, ei kuntosali eikä vatsarutistukset. 


Kun tutustuin Marja Putkistoon ja aloitin opiskeluni Method Putkisto -ohjaajaksi, opin vähitellen ymmärtämään oman kehoni liikettä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Mitä tarkoittaa liikkumisen vapaus oman kehon kautta hevosen selässä? Vain minä itse pystyn määrittelemään milloin kehoni voi toimia oikein hevosen selässä? Tämän luottamuksen oman kehonsa viesteihin haluaisin jakaa myös muille ratsastajille. 


Olemme niin erilaisia, että emme voi ratsastaa täysin samalla tavalla, vaikka yllätyksekseni lopputulos näyttää lähes samalta. Ymmärsin vihdoin miksi oma kehoni ei mukautunut ratsastusoppaiden neuvoihin ja miten tärkeää on huomioida jokaisen ratsastajan oma yksilöllinen rakenne, erot lihasvoimassa ja liikkuvuudessa, jotta pääsemme lähemmäs parempaa kehon- ja liikkeenhallintaa hevosen selässä. 


Kehoni muuttuu päivittäin, raskas fyysinen työ ja ikä tuovat omat haasteensa. Hevoset, satulat ja tilanteet muuttuvat. Mikä oli eilen halittua ja harmonista voi olla taas hukassa seuraavana päivänä. Method Putkiston avulla olen oppinut ehkäisemään fyysisen työn ja lajin aiheuttamia muutoksia kehossani. Palautumista parantaa syvävenyttely ja hengitysharjoitukset. Uskaltaisinko väittää oman kokemukseni perusteella "kireä mieli asuu väsyneessä ja kireässä kehossa. 


En olisi jaksanut tehdä työtäni hevosalalla ilman tätä menetelmää!

MITEN MUKAAN? 


Method Putkisto-menetelmä tarjoaa apua tehokkaampaan kehonhallintaan, jonka avulla sinä kehityt yhä paremmaksi ratsastajaksi! Ilmoittaudu postituslistalle!