top of page
In English

Zaida Hämäläinen

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP 3D Kasvoklinikka -ohjaaja, MP Kevytohjelma -ohjaaja

Method Putkisto Faceup ohjaajaharjoittelija, Method Putkisto Individual trainer ohjaajaharjoittelija.

Minua kutsutaan Hyvinvoinnin Alkemistiksi, sillä katson ihmistä kokonaisuutena ja pyrin löytämään holistisen, kokonaisvaltaisen ratkaisun ihmisen kehon, mielen ja hengen saamiseksi tasapainoon.

Työstän käymäni koulutukset aina oman kehon (ja mielen kautta), ja koen niiden mahdollistamat muutokset, sillä koen että vain niin voin näyttää asiakkailleni tietä ja tiedostaa kuinka matkalla voi muuttua. Aikanaan omat suolisto-ongelmat veivät minut opiskelemaan ravintoterapeutiksi, omat selkäsäryt toivat Method Putkiston pariin. Jokainen koulutus jota matkan varrella olen käynyt läpi, on vain vahvistanut ”työkalupakkia” jonka tuon asiakkaiden avuksi.

Aloitin Method Putkiston ohjaamisen onlinessa ja pikkuhiljaa laajensin henkilökohtaisiin valmennuksiin livenä ja nyt myös livetunteihin itäisellä uudellamaalla ja Helsingissä. Edelleen rakastan onlinetuntien helppoutta ja sitä että asiakas voi halutessaan kerrata tunnin tallenteelta.
Pyrin aina henkilökohtaistamaan ohjauksen jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan, siksi koen asiakkaiden onnistumisen ilon ja oivallusten löytämisen parhaaksi mahdolliseksi sydämen palkaksi.

Nähdään tunneilla!

Zaida Hämäläinen
bottom of page