Ei mikään tavallinen laihdutusohjelma

30 päivässä

notkeaksi ja keskivartalo kuosiin

Tulossa uudelleen syyskuussa.

Elina 30pv.jpg
Nauti rakastetun klassikon uusitusta rakenteesta.

Saat monipuolisen digikurssin, jonka rinnalla kulkee useita etäharjoittelutunteja lisensoitujen ohjaajien ohjauksessa. Niiden avulla voit upota neljän viikon ohjelmaan, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän syvävenyttely-, syväjumpaajumppa- ja  syvähengitysharjoittelua. Nämä yhdessä luovat kokonaisuuden, joka solakoittaa kehosi, kohottaa ryhtisi ja tekee liikkumisestasi kevyttä.

Seuraava aloitus tulossa syyskuussa.

Voit liittyä mukaamme ilman aikaisempaa kokemusta. Harjoitteet voit tehdä kotona ilman erityisiä välineitä.

Kurssissa oli parasta kun se oli sopivan mittainen projekti, jossa olisi mahdollista saada tuloksiakin aikaan ja se pakotti minut päivittäin keskittymään kehooni ja itseeni, mitä en ole juuri tehnyt. Tuloksia alkoi tuntua jo muutaman tunnin jälkeen kun kävin kävelyllä: jotenkin tunsin keskilinjan tuen ja askeltaminen tuntui erilaiselta, tehokkaammalta. Vähitellen myös tasapaino parani ja koko kehon liikehallinta ja liikkuvuus myös. Kankea olkapäänikin notkistui!

Sakari 

Ennen kurssia oli ollut nivelkipuja ja jäykkyyttä monissa, sekä isoissa, että pienissä nivelissä. On hieno havainto, kun keskuslinja ja -tuki on löytynyt. Huomaan, että näiden vaikutus kaikkiin liikkeisiin ja liikkumiseen on elämän a ja o! Lantion liikkuvuus on parantunut, reisiluun liikkuu paremmin kuopassaan, lonkkien kulumakivut on lähes poispyyhkäisty. Entinen rautakankiselkä alkaa muotoutua korkkiruuville!

Helena

"Tämä oli aivan upea kokemus. Uniikki kokemus. Aivan parasta olivat nettiyhteydellä "kotiin tulevat" ohjaajat ja selkeä hyvät ohjeet. Lempeä ja mutta niin tehokas venytys. Aika itselle sekä ohjelman vaikutus omaan kehoon ja mieleen. Oppi venytyksistä, itsetuntemuksesta ja myös itsehyväksynnästä!  Oli mieluisaa osana tätä ryhmää.

Riitta

Teho-ohjelma toi ratkaisun vuosia kestäneeseen ongelmaan

Mari Juntunen ei ollut kokeillut Method Putkistoa aikaisemmin. Hän lähti 30 päivän teho-ohjelmaan mukaan ystävän suosituksesta. Kuukauden aikana hän pääsi hoitovirheen tuomasta liikkumattomuudesta takaisin liikunnan iloon! Alla oleva klippi on otettu helmikuussa kuvatusta Talk Show`sta, jossa Mari oli vieraana kertomassa omasta teho-ohjelma kokemuksestaan. Katso koko haastattelu tästä

Saavuta haaveittesi vartalo!

Ohjelma avaa tien haaveittesi vartaloon kohottaen sen uuteen kuosiin.

Sen tulokset:

 • koet liikkuvuutesi parantumisessa, kun nivelten jäykkyys ja lihasten kireydet poistuvat. 

 • näet ulkomuodostasi, vartalosi ääriviivoista, vyötärölinjan pidentymisestä ja hartialinjan avautumisesta. 

 • tunnet olotilassasi, kun aineenvaihduntasi vilkastuu, olosi virkistyy ja sinulla on hyvä olla kehossasi. 

30 pv badge.png

Kuvassa Tanja Kaavinen nauttii MP Nousevan Auringon -hengityksestä

Tanja-nouseva-aurinko_edited.png

Ohjelman kehittäjä Marja Putkisto kertoo

"Olin 24 vuotias kun tajusin, että kiristävät lihakseni vetivät minua kasaan ja estivät minua liikkumasta. Halusin venyttää jokaisen lihaksen pidemmäksi kunnes luut liukuvat kauemmas toisistaan. Tämä oli Metodin alku ja pätee yhä tänään. Kaipuu olla vapaa liikkumaan on elämäni missio ja 30 päivän teho-ohjelma sen fyysinen toteutus."

Parasta ohjelmassa

 • Kehotuntemuksesi syvenee. 

 • Harjoittelusta rakentuu rutiini, jota jää kaipaamaan.

 • Ohjelma antaa, mitä lupaa.

Tämä maailmaa ihastuttanut superklassikko on aina tuore ja nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Se hämmästyttää vaikuttavuudellaan jokaisen. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat siihen sitoutuneet ja nauttineet sen tuloksista. Koe sinäkin tämä todeksi!

Kuvassa klassinen MP Perhos-venytys

Method Putkisto Klassinen Perhos-venytys

Ei enää uupumusta, lihasten kiristystä tai jäykkyyttä.

Kaipaako kehosi liikettä? Saatko ranteet ristiin niskan takana? Joustaako rintakehäsi? Pidätteletkö hengitystäsi? Kuinka selkäsi taipuu? Ovatko hartiasi nousseet korviin? Pystytkö linjaamaan itsesi ryhtiin? 

Jos kehosi on jumissa, ajatustaan ei kulje.

Luulitko, ettei joustava, helposti liikkuva, kivuton keho ole sinulle mahdollinen?

 • Kun lihakset kiristyvät, ne lyhenevät ja rajoittavat normaalia liikkuvuutta.

 • Kun ryhti huononee, hengitys muuttuu pinnalliseksi ja aineenvaihdunta hidastuu. Tunnet olosi väsyneeksi. 

 • Kun ryhtiä tukevat syvät tukilihakset heikkenevät, liikkumisesta tulee raskasta.

Lähdin mukaan huonossa hapessa. Pelotti lähteä mukaan. Voimat olivat poissa, keho ei tuntunut omalta. Energiaa ei ollut juurikaan mihinkään.  Nyt päätin kääntää lehden ja hypätä matkalle mukaan. Halusin saada voimat takaisin, hyvänolon ja löytää kehoni uudelleen. Toivoin kurssilta lisääntyvää energiaa, hyvää oloa ja iloa. Lisäksi, että löytäisin taas kehoni keskipisteen, saisin jäntevöitettyä vartaloani ja osaisin nauttia kehostani. Sain sen mitä lähdin hakemaan ja itse asiassa enemmänkin.

Tiina

Osallistuin koska oli silloin niin pirun jäykkä ja kireä olo ja oikea lonkan alue oli tosi kipeä. Halusin nähdä onko tästä apua niihin. On kyllä auttanut!

Silja

 Entisen monipuolisen liikkujan koko keho oli jumissa, entinen liikkuvuus oli kadonnut, ryhti kumartunut. Kurssilta odotin ja sain innostusta, kannustusta ja työkaluja huoltaa kehoa,

Pirjo

Tämän kaiken sinä saat

Digikurssi

 • 50 kohdennettua harjoitetta 

 • Marjan tarkennetun ohjeistuksen, videot ja audiot 

 • Harjoitekuvat ja -videot

 • Harjoittelun ohjeet ja Marjan ajatuksia harjoittelua siivittämään

 • Varaa ohjelmaan omaa aikaasi 2-8 h/viikossa, 4 viikon ajan 

Neljä viikkoa ohjattua harjoittelua, online

 • 11 lisensoitua ohjaajaa tukemaan sinua matkallasi.

 • 9 liveviikkotuntia online, voit valita sinulle sopivimmat ajat tai nauttia runsaasta kokonaisuudesta.

 • Tuntien kesto on 60min ja 90min.

 • Ohjaajien isännöimät “kysymys & vastaus” -hetket 10 min ennen tuntia

 • 4 tuntia, jotka on suunnattu erityisesti ratsastajille

 • Joka viikko 3-5 tallennetta tunneista

Asiakassivusto

 • Ohjeet harjoitteluun

 • Ennen ja jälkeen -kyselylomakkeet 

 • Taulukot omille mittaustuloksille

 • Pääsy asiakassivustolle aukeaa oston jälkeen. Pääset siis aloittamaan harjoitteluun tutustumisen heti ilmoittautumisen jälkeen! 

Oletko sinä kevään 2021 dynaamisin syvävenyttelijä?

Ohjelman jälkeen arvomme palautteen antajien kesken 150€ lahjakortin Marja Putkiston kursseille ja huomioimme parhaan tuloksen ( Huom! Tämä ei ole kilpailu, vaan oman kehon tuntemuksen syventämisen sukellusharjoitus.)

 

Näin ohjelma etenee ja kehosi muuttuu

Method Putkisto syvävenyttely-, syväjumppa- ja syvähengitys-harjoitteet tehdään pääasiassa lattialla ja liikkuva osuus tehdään seisaaltaan. Harjoittelun intensiivisyys lisääntyy ja muuttuu viikosta toiseen. Katso viikko-aikataulu! Oston jälkeen saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot viikko-ohjelmasta ja lisäohjeet.

1.
viikko

Laskeudut ohjelmaan ja orientoidut harjoitteluun.

Minimi 2 harjoituskertaa

Aloitamme alkumittauksilla, joista voit todeta lähtötilanteen. Viikko jatkuu ohjelmaan orientoitumalla. Jatkat tutustumista harjoiterepertuaariin ja ymmärrät mitä tuloksiin vaaditaan. Opit Method Putkisto tekniikkaa, jolla varmistat parhaat mahdolliset tulokset.

2.
viikko

Rentoudut harjoitteluun ja varioit tekniikkaa omalle vartalollesi sopivaksi.

Minimi 4 harjoituskertaa

Tällä viikolla voit jo rentoutua harjoitteluun. Huomaat pian, kuinka aineenvaihdunnan vilkastuessa hengitys tehostuu ja olosi virkistyy.

3.
viikko

Olet valmis hyppäämään syvemmälle ja kurottamaan pidemmälle. Intensiiviviikko.

Minimi 5 harjoituskertaa

Tällä viikolla näet ja koet muutoksia vartalossasi. Tunnet ja tulet tietoiseksi, kuinka kokonaisvaltaisesti lyhyet ja kireät lihakset vaikuttavat liikkumiseesi ja hyvinvointiisi.

4.
viikko

WOW! Tämä on se palkitseva tulosten mittaamisen viikko.

Minimi 3 harjoituskertaa

Nyt harjoittelu on nautittavaa, helppoa ja jokaisen harjoituksen vaikutuksen tuntee ja näkee . Loppumittaukset kertovat muutosmatkastasi lisää. Alkumittauksia vertaamalla voit todeta muutoksen määrän.

Terveisiä edelliseltä kurssilta

Hurahdin tähän aivan täysillä - Asiakkaan sanoin 

"Ensimmäinen viikko 30 päivän teho-ohjelmaa takana. Mulla olis niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa tästä, etten ehdi kirjoittaa kaikkia ajatuksia mitä just nyt virtaa... Mutta, mulla on nyt tunne että olen lähtenyt huikealle matkalle...kohti oman kehon tunteemista, terveyttä ja hyvää oloa. Ekat tunnit meni tuskaillessa, että mitä hittoa tää on... en osaa hengittää, en löydä mun kehosta näitä tukipisteitä, en tunne mun kehoa. Mutta silloin toisen tunnin aikana ohjaaja sanoi taikasanat, -hengitä vain omaan tahtiisi, ihan sama miten. Siinä hetkessä tajusin päästää irti mun suorittaja minästä ja päätin että annan mun kehon tehdä mitä ohjataan ja se menee niin parhain päin. Ja en tiedä mitä tapahtui, mutta kolmannella tunnilla tunsin, löysin ja mun keho osallistui upeasti. Kuulostanko hörhöltä? Ei haittaa, ihan sama, mä hurahdin tähän aivan täysillä. Tää on upeaa ja matka on vasta alussa!" Asiakas -Niina

AE2970EC-A492-4766-8251-4E350EC03CA5.JPG

Hienoja oivalluksia - ohjaajan sanoin​

"30 pv teho-ohjelmassa mennään kolmatta viikkoa ja paljon on jo tapahtunut. Ihan huikeita juttuja sain kuulla asiakkailta tänään. Ja ihan mielettömiän hienoa palautetta myös, meinas tulla tippa linssiin. Kiitos! Hienoja oivalluksia on tehty omasta kehosta ja asiat on myös siirtyneet arkeen ja muuhun elämään. Se jos mikä on hieno juttu. Ja tämä kaikki on siis tapahtunut online" Yksi ohjelman ohjaajista, Anniina

Lue blogikirjoituksia 30 pv kokemuksista