top of page
In English

Lievitä stressiä ja kaunistu  

Marja Putkisto kutsuu sinut vieraakseen elokuun 2024

maksuttomaan verkkoseminaariin

torstaina 8.8.2024 klo 18.00-19.00

Tunnistatko, että teet paljon, mutta et saa toivottuja tuloksia harjoittelussa? Tuntuuko keho jäykältä tai pämpöttääkö vatsa? Onko selkä kipeä tai loppuuko voimat kesken päivän? 

Palauta kehosi sen parhaaseen malliin. Ota projektiksi SINÄ! Tee vähemmän mutta oleellista, ja taidolla. Pehmeällä harjoittelulla voit vahvistua enemmän. 

 Tutustu Marjan luomaan harjoitusmenetelmään, joka lupaa sinulle enemmän - ja paljon vähemmällä!

Ota 35 vuoden tieto ja kokemus käyttöösi!

  • ​Kiinteytä kasvoja 

  • Kuinka kaunistua toimistossa

  • Ryhdin kaunistava vaikutus

  • Kauneusmeditaatio

  • Aivojen merkitys kauneudelle

  • Kauneus eri iässä

 

... ja paljon muuta. Tapahtuman kruunaa Kauneuden Gaala, jossa muun muassa tapaat ihania asiakkaitamme kansainvälisesti ja alan konkareita. Katso tarkempi ohjelma tästä >>

Osallistu ja koe seuraavat kasvojumppasessiot:

Kauneuden vallankumous MethodPutkisto-ohjaaja

Nappaa mieletön tarjous kevään kauneuspakettiin

Tapahtumaan rekisteröityneille olemme varanneet mielettömän hinnan kevään kauneuskokoelmaan, joka sisältää kolme upeaa kasvokurssia.

Kurssit ovat kevyitä ja helppo toteuttaa arjen keskellä.

Sopii sinulle, jolla aikaa on vähän etkä halua tehdä turhaa. 

1.

RYHDISTY

Kaunistavat ryhtiliikkeet -

verkkovalmennus

2 viikkoa

Aloitus ma 28.3.2022

Tällä kurssilla opit 12 helppoa ja tehokasta Method Putkisto -kasvoharjoitetta, joilla ryhtisi paranee ja kasvosi tasapainottuvat. Näiden harjoitteiden tulisi kuulua jokaisen arkeen.

Tutustu >>

2.

KIINTEYDY

Kaksoisleuasta yhteen leukaan-

täsmäkurssi

5 päivää

Aloitus su 10.4.2022

Tällä kurssilla keskityt leukalinjan muotoiluun ja sen kohotukseen. 

Tutustu >>

3.

KAUNISTU

 

Kauneuden klassikko ABC -

verkkovalmennus

3 viikkoa

Aloitus ma 9.5.2022

Tällä kurssilla opit 29 klassista Method Putkisto -kasvoharjoitetta, eli kauneuden aakkosta. Näillä harjoitteilla virkistät ja kohotat kasvosi hetkessä. 

Tutustu >>

Yhteishinta vain 99€

Normaali hinta 297€. Säästösi huikeat 67%.

Saat tarjoushintaan oikeuttavan koodin sähköpostiisi.

 

Toimi heti, sillä tämä super-tarjous on voimassa vain 7 päivää tapahtumasta, su 27.3.2022 klo 21 asti.

Ohjelma

La 19.3.2022 klo 9.30 - 14.20

 

Klo 9.35 - 9.55 Näillä 5 askeleella aloitat päiväsi hehkeänä

Tässä sessiossa koet viisi askelta, joilla herätät aistiesi avulla kasvosi uuteen päivään. Viritä oma aistimaailmasi ja mielikuvasi ja huomaa, kuinka voit nopeastikin virkistyä, rauhoittua, energisoitua, avautua, terävöityä ja kohottautua. Kohtaa uusi päivä hehkeänä. 

Tarvitset jumppamaton, teemme harjoitteita lattialla ja istuen.

 

Ohjaajanasi Method Putkisto Lumo&Voima ja Kasvoklinikka -ohjaaja Liisa Mäntynen.

Klo 10 - 10.10 We Love You Summitin avaus

Mitä on kauneus? Voiko sitä edistää ja miten sitä voi mitata? Miksi kauneutta tarvitaan, varsinkin nyt?

 

Marja Putkisto avaa kevään 2022 We Love You -Summitin. Miten sinä kannat kauneutta, miten sitä käytät ja miten elät kauneutta edistäen?

 

Marja Putkisto on Method Putkisto -menetelmän kehittäjä ja koko Method Putkisto 3D luonnollisen kasvoharjoittelun konseptin kehittäjä. 

Klo 10.10 – 10.30 Mitä ovat kaunistavat ryhtiliikkeet? 

 

On suorastaan hämmästyttävää, miten pienillä asioilla voit vaikuttaa kauneuteen! Koe, kuinka voit nopeasti virkistyä.

 

Tässä sessiossa saat käsityksen niistä asioista, jotka luovat   pohjan kauniille ryhdille. Koe 5 liikkeen maistiainen upouudesta kasvojen verkkovalmennuksestamme. 

 

Ohjaajinasi toimivat Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -ohjaajat.

Klo 10.35 – 10.45 Kauneus on aivojumppaa, onko näin? Kysytään asiaa aivotutkijalta

 

Asiantuntijavieraanamme on Matti Vartiainen (TtM) tutkija ja neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti. Matin erityinen kiinnostus kohdistuu aivovammapotilaiden kuntoutukseen. 

Klo 10.50 - 11.30 Näin me jumppasimme kauneutta. Inspiroidu asiakkaidemme tuloksista!

 

Asiakkaamme kertovat harjoittelun tuloksista ja siitä, miten teema “Ota kauneus omiin käsiisi” toteutui. Tulkitsemme ennen ja jälkeen-kuvia. Tule ja kuulet inspiroivia muutostarinoita ja sitä, miten kauneuden matka koettiin ja miltä se tuntui.

Klo 11.35 - 11.55 Kaunistavaa ravintoa, näillä vinkeillä syöt itsesi kauniiksi

Kauneus pintaa syvemmältä. Ihastuttava Zaida antaa sinulle viimeisimmät vinkit, kuinka syöt itsesi kauniiksi.

 

Tässä jaksossa funktionaalisen puolen ravintoterapeutti Zaida Hämäläinen pureutuu kauneutta ylläpitävään ravintoon ja pintaa syvemmältä.

 

Miten ylläpidät ravinnolla luustosi hyvinvointia ja rakennat  itsellesi sisäisen tukirangan. Entäs mitä ovat ne ravintoaineet, joilla voit päivittäin tukea ihon kollageenia ja kimmoisuutta.

Klo 12.00 - 12.20 Kiinteytä kasvojasi yhdessä Marjan ja Niina Backmanin kanssa

Tässä kasvoja kiinteyttävässä sessiossa pääset kasvojumppaamaan yhdessä Marjan ja Niinan kanssa. Opit kasvojen hoito- ja hierontatekniikkaa, jonka voit ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi ja kauneudenhoitoa. 

 

Kun siirrät sarjan aamurutiineihisi, tulokset voit todeta kaulan ihosta ja siitä, kuinka iho kiinteytyy, silmäpussit pienenevät ja kasvojen iho saa kauniin hehkun. 

 

Valmistaudu sessioon puhtailla kasvoilla. Voit käyttää hierontaan lempiöljyäsi/-seerumiasi. Marja on valinnut harjoittelua vauhdittamaan suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan SnowAnnan Vitamin A seerumin. 

 

Niina Backman on malli ja Radio Novalta meille kaikille tuttu juontaja. Niina on jo pitkään luottanut ihonhoitorutiineissaan SnowAnnan tuotteisiin ja Method Putkisto Kasvoklinikka -harjoittelukonseptiin.

Klo 13.10 -13.15 Mistä aloitan kasvoharjoittelun?

 

Meillä on sinulle uutisia! Avaamme ihkauuden Method Putkiston Inspiraatiovideo-pankin. Näillä kohdennetuilla, lyhyillä ja insproivilla videoilla on helppo aloittaa kauneusmatka. 

 

Ohjaajinasi videoilla toimivat Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -ohjaajat. 

Klo 13.20 - 13.45 Kauneusmeditaatio

 

Nauti ja kokeile Marja Putkiston 10 minuutin kauneusmeditaatio. Siinä voit kokea, kuinka mieltä ohjaamalla ulkonäkö muuttuu ja kaunistut.

Klo 14 Kauneuden Gaala

 

Marja avaa Sinä olet kaunis -kampanjan. Tapaamme ensimmäisen Method Putkisto Kasvoklinikka -ohjaajan Louice Curvenin ja kuulemme hänen ajatuksiaan siitä, miten syventää kauneutta. Kuulemme ensiesityksenä kauneudelle omistetun sävellyksen "Kauneus on sinussa" ja paljon muuta.

 

Tervetuloa tähän elämän makuiseen live-hetkeen! 

Teemme paljon turhaa ja uuvumme kaiken kiireen alla. Stressi puristaa ja nakertaa ulkonäköä, niin että peilistä katsovat väsyneet kasvot. Kauneushoidot ovat kalliita ja kuin huomaamatta rypistymme ja kiristymme.

Tässä maksuttomassa seminaarissa kehonhallinan asiantuntija Marja Putkisto tarjoaa sinulle valmennusta, faktoja ja ajatuksia hyvinvoinnista. Opettele konkreettisia venytys- ja hengitysharjoituksia ja kasvoja kohottavia harjoitteita. 

Marja lupaa, että voit saavuttaa vähemmällä enemmän. Kuule miten tämä tieteeseen ja vuosikymmenten kehitykseen nojaava metodi tarjoaa tuloksia, jotka ovat nyt  kaikkien ulottuvilla, kiitos online-mahdollisuuksien. 

Koe, inspiroidu, ylläty! 

Lievitä stressiä ja kaunistu -seminaari

Marja Putkisto on arvostettu suomalainen liikunta- ja hyvinvointialan asiantuntija sekä Method Putkisto -menetelmän kehittäjä.

 

Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa kehonhallintaan ja hyvinvointiin on auttanut tuhansia ihmisiä parantamaan liikkuvuuttaan, ryhtiään ja elämänlaatuaan.

 

Marjalla on pitkä kokemus alalta, ja hänen menetelmänsä ovat saavuttaneet laajaa kansainvälistä tunnustusta.​

Marja Putkisto

Marja Putkisto

Ilmoittaudu mukaan

bottom of page