top of page
In English

We Love You Summit

Hehku kilpaa kevätauringon kanssa!

Supertarjoukset ovat voimassa su 7.4.2024 klo 24 asti.

Stressi tuhoaa ulkonäköä, mutta palautuminen kaunistaa. 

Olemme koonneet sinulle kattavan valikoiman kauneuden kokonaisuuksia, jotka takaavat tehokkaan palautumisen ja upean ulkonäön - ja vielä uskomattomaan hintaan!

Katso tallenne kevään 2024 We Love You -summitista täältä >>

Nyt 99 €
norm. 147 €

Kevään 

kauneuspaketti

Tässä suosikkimme! Haluatko löytää tien kohti säteileviä kasvoja ja itsevarmaa ryhtiä? Mitä jos aloitat matkasi kaulan kiinteydestä ja päätyä kasvojen ilmelihasten kohotukseen – kauneuden perusteiden ytimeen asti?

 

Tämä kokonaisuus koostuu 3 osasta:
 

1. Aloita Kaunistavista ryhtiharjoitteista, kahden viikon suositusta klassikkoverkkovalmennukssa. Se tarjoaa liveohjausta ja tallenteet, jotta voit oppia ja kehittyä mukavasti omassa kodissasi. 

 

Aloitus maanantaina 13. toukokuuta 2024. Lue lisää tästä >>

 

2. “Sinun kasvosi loistamaan” -tallennepaketti sisältää neljä inspiroivaa videota:

  • Pää ryhdin kruunuksi

  • Kasvojen ilme kirkkaaksi

  • Eroon niskakyhmystä

  • Hehku ja loista


3. Uppoudu Face UP -kirjan harjoitteisiin. Se tarjoaa konkreettisia ohjeita ja syvällistä ymmärrystä siitä, miten voit parantaa ulkonäköäsi ja samalla tuntea olosi entistä itsevarmemmaksi.

Nyt 217 €
norm. 406 €

Marjan kaunistava
superpaketti

Arvostatko kauneuden heijastumista sisältä ulospäin? Haluatko oppia luonnollisen kasvojenkohotuksen salat ja löytää oman kauneutesi? Rakenna perusta jatkuvalle kauneudelle. 

 

Tämä kokonaisuus koostuu 3 osastasta:   

 

1.  Marjan yksityistunti (online)

Kehitä olemustasi Marjan yksityistunnilla verkossa.


2. Osallistu Face Up - Kasvojumpalla kauniiksi, kuuden viikon superohjelmaan, joka sisältää Marjan live-valmennusta. Opi, kuinka kevyillä liikkeillä voit muotoilla kasvojesi lihaksistoa ja tasapainottaa niiden ulkonäköä. Koe kauneus, joka näkyy ulospäin, tuntuu hyvältä kehossa ja istuu persoonaasi.

 

3. Uppoudu Face UP -kirjaan ja valitse siitä vielä kokonaisuutta tukevia vinkkejä ja harjoitteita,  jotka kaikki vievät sinua kohti parasta olemustasi. 

52 €
norm. 127 € / 2 kk

Palaudu ja vahvistu

paketti

Tunnistatko tarpeen lisätä energiaa elämääsi? Koe, kuinka päivittäinen palautuminen voi vaikuttaa kauneuteesi ja hyvinvointiisi. 
 

Kokonaisuus koostuu 2 osasta:
 

1. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kahden kuukauden intensiiviseen harjoitteluun Putkisto Cloud Studiolla, yhdessä Method Putkisto -ohjaajiemme kanssa. Putkisto Cloud Studio tarjoaa harjoittelusessioita kuutena päivänä viikossa, ja saat tallenteet käyttöösi päivittäin.

Näiden sessioiden sisältö kattaa monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja:

  • MP pilates

  • MP syvävenyttely

  • MP kasvoharjoittelun perusteet.
     

2. Lisäksi saat kirjan "Palaudu 5 viikossa", jonka avulla voit syventää ymmärrystäsi palautumisprosessista ja saavuttaa lisää energiaa arkeesi. Saat sähköpostiisi ohjeet kirjan lunastamiseen.
 

Hyödynnä tarjous ja ota ensimmäinen askel kohti energisempää ja kauniimpaa elämää!

Loista kilpaa auringon kanssa ja tartu tarjouksiin nyt!

bottom of page