top of page
In English

Uuden vuoden GET UP hyvinvointipamaus onlinessa to 6.1.2022

Uuden vuoden GET UP hyvinvointipamaus onlinessa to 6.1.2022

torstaina 18. marraskuuta 2021

Aloita uusi vuosi hyvinvoinnilla! Tule mukaan maksuttomaan Body & Mind - inspiraatiotapahtumaan. Koe Method Putkiston teho minisessioissa. Näe kehosi ja itsesi uusin silmin. Kuule inspiroivia muutostarinoita. Voita huikeita palkintoja ja lunasta tarjoukset. Katso, mitä asiakkaamme kertoivat tapahtumasta.

Lokakuusssa pidetty We Love You -summit oli menestys. Näin te kerroitte tapahtumasta:

"Sain paljon ja kokonaisvaltaisesti tietoa siitä, miten kauneuden saa omiin hyppysiin sisäisesti ja ulkoisesti."

"Hyvä fiilis. Monipuolisuus. Selkeys. Tallenne."

"Sain konkreettisia ohjeita kasvojen hoitoon. Iloiset ja innostavat ohjaajat ja juontajat selkeällä tyylillään opastivat tällaista aloittelijaakin niin, että pysyin mukana harjoituksissa. Oli hyvä, kun sai katsoa ohjeita uudelleen jonkin aikaa. Todella tyytyväinen!"

"Oli ihanaa päästä osallistumaan ja kokeilemaan kasvojumppaa ja kuulla hyviä terveellisiä ruokailuvinkkejä. Ohjaajien ohjaustaitoja oli ilo seurata ja siitä seurasi into kuulua tähän porukkaan. Muutos mitä kasvojumpalla oltiin saatu aikaan oli upeaa! Todella hieno before and after - kuvakooste. Viimeisenä, muttei vähäisempäni, oli ilo nähdä ja kuulla itse Marja Putkistoa ja osallistua hänen ohjaamaan kasvojumppaan. Cheers! <3"

"Sai keskittyä rauhassa kotona. Tuntui kuitenkin siltä, että olisi ollut ohjaajien kanssa samassa tilassa. Sain myös paljon uutta tietoa. Kiitos."

Rekisteröidu mukaan tästä:
https://www.methodputkisto.fi/kauden-avajaiset

bottom of page