top of page
In English

Lyhyet harjoitussessiot ja toistot tasapainottavat kehon ja mielen perinteistä harjoittelua tehokkaammin. Marja Klubissa tapaamme 25 minuutin ajan aamuin ja illoin.

 

Elvyttävillä KEHO & MIELI -harjoitteilla palaudutaan päivän rasitteista, lisätään kehon liikkuvuutta ja notkeutta sekä parannetaan vartalon mallia ja kohennetaan ryhtiä.

Kaunistavilla KASVOharjoitteilla pidennetään niskaa, lisätään pään verenkiertoa, rentoutetaan hartioita ja poistetaan aivosumua. Niillä kohotetaan kasvoja, virkistetään silmiä ja kiinteytetään kaulan ihoa.  

LIVE-sessiot aamuin ja illoin

Seuraavan jakson teema alkaa ma 15.4.2024

Aistien tasapainoon ja

syvävenytellen solakaksi

 • Keskitymme aistijärjestelmää tasapainottavaan harjoitteluun. Aktivoimme ja pidennämme vyötärölinjaa sekä kiinteytämme roikkuvaa vatsaa ja rentoutamme vatsahermoja. Lue lisää >>
   

Herätä aistit ja kohota kasvot

 • “Tämä harjoitusjakso innostaa minua eniten siksi, että nämä pienet harjoitukset ovat avain kasvojen lihaksiston syvemmälle muutokselle. Näitä ei kannata todellakaan ohittaa!” - Minna. Lue lisää >>

Marja Klubin avoimet ovet

su 5.5.2024 klo 16.30-17.15 (online)

Tämä tilaisuus on sinulle, joka pohdit Marja Klubin jäsenyyttä. Klubi-emäntämme opastavat sinut kädestä pitäen Klubin harjoitteluun ja toimintaan, alkaen teknisistä ohjeista ja edeten siinä miten harjoitteluun voi parhaiten valmistautua. Suosittelemme! Tilaisuus on maksuton.

Tule tutustumaan ja aloita harjoittelu!

Hinta

 • Marja Klubi

  85€
  Joka kuukausi
  Alle 3 euroa päivässä
   

Marja ohjaa sinua käyttämään kehoasi uudella tavalla. Opit itsenäisyyttä kehon ja mielen huoltamiseen ja harjoittelurutiinisi muuttuu pysyväksi. Tallenteiden avulla voit lisäksi harjoitella silloin kun sinulle sopii.


Katso klassiset usein kysytyt kysymykset Marja Klubista.