top of page
In English

Pioneeriryhmä testasi Marja Klubin


Marja Putkiston kehittämä Method Putkisto kehon- ja liikkeenhallinnan menetelmä jatkaa kulkuaan verkossa Marjan ohjaamana.




Marja Klubi tarjoaa sinulle uuden näkökulman kotiharjoitteluun. 100 pioneeria testasi Klubia puolen vuoden ajan ja 95% suosittelee Klubia ystävilleen. Miksi?


KOKEMUS


"Tähän haluaa sitoutua ja siihen voi luottaa. Olen paljon tuuminut tuntien pituutta ja tykkään kovasti näistä puolen tunnin tehokkaista tunneista, todellisia 30 min tehopläjäyksiä. Kaikki käy, osallistun anyway."


"Järjestän päiväni niin, että pystyn osallistumaan. On varmaan hyvä teroittaa, että kaikille tunneille ei ole pakko osallistua. Toki se on ilo ja kunnia, että voi osallistua kaikille tunneille."


"Minä todellakin pidän lyhyistä tunneista. Onlinessa ajankäyttö on tehokkaampaa ja tulos on selkeä ja tunnistettavissa. Kun harjoittelua on usein ja keskityn tekemiseen, niin tulos on sama kuin pidemmällä tunnilla."


"Usein ja pienin annoksin 25 minuutin harjoitteluhetki on minulle lahja. Silloin keskityn 100% omaan kehooni ja se on ihanaa. Marja ohjaa, kuinka teen liikkeet huolella. Opin, uusiudun ja

kehityn. Sama tuntuu tapahtuvan sitten muussakin elämässä. Saan enemmän aikaan!"



Miksi malli toimii?


Klubilaiset kertovat kokemuksistaan Marja Klubissa:


‘’Tähän haluaa sitoutua ja siihen voi luottaa. Olen paljon tuuminut tuntien pituutta ja tykkään kovasti näistä puolen tunnin tehokkaista tunneista, todellisia 30 min tehopläjäyksiä. Kaikki käy, osallistun anyway.‘’


 

‘’Järjestän päiväni niin, että pystyn osallistumaan. On varmaan hyvä teroittaa, että kaikille tunneille ei ole pakko osallistua. Toki se on ilo ja kunnia, että voi osallistua kaikille tunneille.‘’


 

‘’Minä todellakin pidän lyhyistä tunneista. Onlinessa ajankäyttö on tehokkaampaa ja tulos on selkeä ja tunnistettavissa. Kun harjoittelua on usein ja keskityn tekemiseen, niin tulos on sama kuin pidemmällä tunnilla.”


 

‘’Usein ja pienin annoksin 25 minuutin harjoitteluhetki on minulle lahja. Silloin keskityn 100% omaan kehooni ja se on ihanaa. Marja ohjaa, kuinka teen liikkeet huolella. Opin, uusiudun ja kehityn. Sama tuntuu tapahtuvan sitten muussakin elämässä. Saan enemmän aikaan!”

 

TIEDOSTA JA KÄYTÄNNÖSTÄ


”Tietoa on yllin kyllin ja tarjontaan voi hukkua. Marja Klubin arvo on siinä, kuinka Marja on 35 vuoden kokemuksella suodattanut oleellisen ja sen meille valmiiksi annostellut ja siksi tämä toimii.”


 

‘’On etuoikeus olla Marjan ohjauksessa. Hänellä niin valtavasti tietoa, helmiä pulppuilee hänen suustaan. Jotkin tukevat omaa kerättyä tietoa ja kokemusta, jotkut menevät vielä oman ymmärryksen yli. Hän on alansa mestari, jota kannattaa kuunnella.’’



ANNOSTELUSTA JA HARJOITTEIDEN VALINNASTA


“Ihmettelen aina miten Marja valitsee juuri minun tarvitsemani harjoitteet.”




TOIMIVUUDESTA


‘’Mitä ikinä Marja puhuukin ja teettää, ihan ihmeellisellä tasolla juttu oikeasti toimii!’’


 

”Tunnen kehittyväni koko ajan ja pidän siitä, että tunnit ovat monipuolisia, monitasoisia, valoisia, motivoivia…ja jopa filosofisia”


 

”Aistit tuntuvat aukeavan ja on jotenkin elämässä paremmin kiinni”


 

Keho vahvistuu pehmeästi soljuen lähes huomaamatta.”


 

Totta on, että Marja kun valmentaa juuri sinua, olet ”vaarassa” muuttua!”


 

“Kasvoissa huomaa konkreettisemmat muutokset eli esim. depressorit ovat selvästi aktivoituneet ja juonteet pienentyneet.”


KIIREESTÄ


”Viikko-ohjelma rytmittää viikkoa ja jostain kumman syystä poistaa kiirettä.”


 

“Tämä ei ole mikään viikon juttu ja siksi ei todellakaan kaadu tuntiin eikö kahteen. Joka alue toistuu loogisesti monta kautta monta kertaa ja osa- alueet yhdistyvät ihan uskomattoman hienosti. En ole koskaan missään nähnyt ja kokenut tällaista.”



TUNNELMASTA


”Ei kannata unohtaa, kuinka kivaa klubilla on. Se on kuin kuin tuulahdus Lontoosta/suuresta maailmasta ja mielenkiintoisella tavalla.”



TASA-ARVOISUUDESTA


‘’Harjoittelu on tasa-arvoista. Kilpailua ei ole, ikään ei voi vedota, vartaloita ei verrata eikä harjoittelu vaadi edes matkustamista. Tunnelma on uskomaton, online on ihan huippu!’’



SALLIVUUDESTA


‘’Homma ei kaadu siihen, jos et pääse joka tunnille. Ei ole edes syytä osallistua kaikkeen. Sallivuus ja kevyempi asenne tuottaa tuloksia.’’


 

“Työstämme pois suorittamisen painetta. Mieli kulkee mukana ja alitajunta rakentaa uusia asioita. Siksi klubin ideaa ei huomaa viikossa tai kuukaudessa. Esimerkiksi tammikuussa ihmeteltiin, miten tämä menee ja keväällä juttu välähti. Asiat toistuvat kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Poissaolo ei aiheuta putoamista. Kun sitten pääseekin osallistumaan, huomaat eron ja voit ymmärtää tämän harjoittelumallin.”



KUULUMISEN TUNTEESTA


“Voit ihan hyvin olla mukana anonyyminä ja vaikka nimimerkillä ja kaikki on hyväksyttyä. Voi myös tosi paljon nauttia siitä, että voi kuunnella ilman, että itse on aktiivinen ja aidosti tuntea kuuluvansa joukkoon.”


 

‘’Vaikka vakavista asioista puhutaankin, ajatusten vaihto on helppoa ja luontevaa. Ajatuksia voi jakaa tai olla anonyymi, mutta aina tuntee kuuluvansa joukkoon.”


 


“Klubiin on hienosti aseteltu klubi-alusta, jossa voimme ihan oikeasti tutustua toisiimme, myös ulkomaalaisiin klubilaisiin.”



SIJOITUKSESTA


Ja mikä parasta, maksat kaikesta tästä vain parin kahvikupillisen verran viikossa.”


KIITOLLISUUDESTA


“Ihanaa kun online mahdollistaa sen, että saamme nauttia Marjan ohjauksesta!”


 

30 vuoden Lontoon vuoden jälkeen jälkeen tapaan teitä suomalaisia päivittäin ja on ihanaa kun suomen kieli ja eri murteet pulppuavat Studiossani. Ilo on molemminpuolinen. Kiitos sinulle, että saan kanssasi työskennellä, sillä asioiden arvo nousee vasta kun niitä jakaa. Ei muuta kuin - eteenpäin! Marja


Marjan Klubin yhteisö





Vaikka olemme onlinessa, Marja Klubi on ryhmä, jossa on helppo olla. Osa haluaa olla kasvotusten ja osa ruutujen takana. Kuitenkin klubiin rakentuu tuttuus ja tekemisen energia välittyy edelleen. Osallistujat myös vilpittömästi nauttivat toistensa seurasta aina, kun on mahdollisuus tavata. En usko tämän olevan sattumaa. Siksipä haluan tarjota kaikille mahdollisuuden tavata toisia klubin jäseniä ainakin Marjan mestariluokissa ja retriiteissä Vanajanlinnassa ja Turkin Dionysoksessa. Kun sitten tapaamme, tunnemme jo toisemme ja uusia samanhenkisiä ystäviä tulee elämäämme. Marja


Kuten huomaat, klubi elää ja hengittää ja sen olemassa olosta onkin nyt hyvä kertoa muille.



Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page