top of page
In English

Olemme kouluttaneet menestyksekkäästi ohjaajia jo 30 vuoden ajan. Tule mukaan osaavaan joukkoomme! 

Method Putkisto on hyvinvointia ja liikkumisen vapautta. Menetelmän tulokset kiehtovat. Metodi tehoaa, toimii ja vaikuttaa monipuolisesti ihmisen hyvinvointiin.

ohjaajakoulutus-2023.jpg

Tämä ilmoitus ei ole vielä sitova. Kysy mahdollisuutta opiskella osissa.

Saat lähetyksen jälkeen sähköpostiisi valitsemasi koulutuksen aikataulun & soitamme sinulle.

Ilmoittaudu koulutukseen tai kysy lisää

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä.

”Päätin, että jokaisen tulisi löytää tuntuma kehonsa keskuslinjaan ja hengityksen virtaukseen – hetkeen jolloin keho ja mieli yhdistyvät.”

 Marja Putkisto

Kehonhallinnan koulutusta 30 vuotta

Koulutuksemme on ponnahduslauta alalle. Se antaa valmiudet tarjota ryhmä-  ja yksilöohjausta eri taustoista tuleville asiakkaille.

Koulutamme ohjaajia tarjoamaan ihmisille taitoa, jolla jokainen voi läpi elämänsä ylläpitää kehonsa toimintakykyisenä ja kokea liikkuvansa vapaasti.

Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta hyvinvoinnin, liikunnan tai terveydenhuollon alalta, mutta on erinomainen koulutus alalla toimiville. Koulutus sopii suoritettavaksi muun työn tai opiskelun ohella.

Opiskele ammatti, jossa itse voit hyvin ja tuotat hyvää oloa ja kauneutta asiakkaillesi

Haluatko kehonhallinnan huippuosaajaksi, palautumisen valmentajaksi tai kasvoharjoittelun ammattilaiseksi? Ryhdy hyvinvointialan menestyväksi yrittäjäksi. Opiskele Suomen kokeneimmassa kehonhallinnan koulussa, jossa sinulle tarjotaan myös yrittäjyyden ponnahduslauta. 

Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin.

Tarjolla on monipuolista koulutusta. Koulumme tarjoaa kuusi eri Method Putkisto lajia ja niihin kuuluvia erikoisohjelmia. MP originaali, MP Pilates (plus pilateslaiteet), MP kasvoklinikka (MP Face up), MP Kevytohjelma, MP Huippuliikkuja ja MP Palautumisen taito. Lisäksi ammatillista taitoa tukevat koulutukset, yksilöohjaus, online esiintymistaito, liikeanalyysi ja liikkeen rakentamiseen. 

Method Putkisto ohjaaja ja valmentajakoulutukset

Näin pääset mukaan

Koulutukset alkavat su 17.3.2024

Method Putkiston vahvuus on aktiivinen ja systemaattinen tuotekehitys, joka tuottaa sinulle jatkuvasti ajan tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Tämä takaa hyvän asiakastyytyväisyyden sekä asiakaskunnan pysyvyyden ja jatkuvan laajentumisen. 


 ”Järjestelmällisen tuotekehityksen arvo on ymmärrettyä suurempi. Liiketoimintakoulutuksessamme panostamme siihen, että opiskelijoiden kyky hyödyntää tätä ainutlaatuista mahdollisuutta paranee.” Pirjo Jokipii, MP liiketoiminnankouluttaja

Lue lisää tästä >>

Tuotekehitys


Kevään 2024 koulutusten seuraavat avoimet ovet, maksuton verkkolähetys

lauantaina 25.5.2024 KLO 17.00 - 17.30. Saat tallenteen sähköpostiisi.

Uusi ura MP 3D Kasvoklinikka ohjaajana?

Koulutus sopii sinulle,

  • joka haluat uuden ammatin/uran syvävenyttelyn ja kehonhallinnan ohjaajana

  • joka haluat toisen tulonlähteen

  • joka haet uusia tapoja toimia nykyisessä ammatissasi

  • joka haluat kohentaa ryhtiäsi ja oppia tuntemaan oman kehosi

  • joka haluat tehdä työtä, joka tuottaa sinulle ja asiakkaallesi hyvinvointia

  • jota inspiroi liikkeen parantava vaikutus.

Koulutus on monimuoto-opiskelua ja se kestää noin yhden vuoden. Se sisältää sekä lähi- että etäopetuspäiviä. Koulutusta syventää työnohjaajan kanssa monitoroitu, oman kehon kautta tapahtuva oppiminen (= oma harjoittelu), observointi- ja avustustunnit sekä asiakkaille tarjottavat harjoitustunnit.

Koulutus keskittyy notkeutta ja liikkuvuutta lisäävään ja kehoa tasapainottavaan ja hoitavaan harjoitteluun.

Method Putkisto -koulutukset ankkuroidaan anatomiaan, fysiologiaan ja biomekaniikan lainalaisuuksiin. Harjoittelua ja ohjaamista selkeyttää Method Putkiston pedagoginen opetusmenetelmä, joka tekee ohjauksesta tarkkaa ja parantaa tuloksia.

Koulutuspaikka

Fyysisiä Method Putkiston koulutuspaikkoja ovat Method Putkisto Studiomme ja MP Pop Up Studiomme (Helsinki, Tampere, Muurame, Kuopio, Nilsiä) sekä Vanajanlinnan kartano (Hämeenlinna).

KAKSOISPÄTEVYYS - lue suositusta kaksoispätevyydestä. Kun valitset ensimmäisen koulutuksesi rinnalle toisen lajin, säästät koulutusten yhteishinnasta jopa 2500€.

 

KURSSI KERRALLAAN - Koulutus on mahdollista aloittaa verkkokurssi kerrallaan sekä ajallisesti että taloudellisesti kevyemmin. Kysy lisää.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa opiskelusta

"Olen oppinut PALJON! Mitä enemmän sisäistän, sitä enemmän haluan oppia lisää ja tarkemmin. Tie on vasta alussa."
- Kirsti

"Opinnoista olen saanut paljon lisää omaan työhöni ja ajatteluuni. Kyseessä on tapa lähestyä liikettä kokonaisvaltaisesti, ei irrallinen liikuntamenetelmä. Kokeileva ilmapiiri ja uudet ajattelumallit ovat olleet koulutuksen parasta antia minulle."
- Jarmo K.

"Olen saanut yritykseni lajivalikoimaan monipuolisuutta ja samalla oma ohjaaminen on tullut mielekkäämmäksi kun repertuaarissa on useita, toisiaan tukevia osa-alueita."
- Hanna

Palautetta ohjaajakoulutuksesta

Opiskele Method Putkisto

ohjaajaksi kehonhallinnan huippu koulussa

Lyhytkoulutukset

bottom of page