top of page
In English

Merkityksellistä työtä - kannattavaa liiketoimintaa

Me kaikki tiedämme, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Myös hyvinvointi lisääntyy jakamalla, joten annetaan kaiken sen, mitä Method Putkiston ohjaajakoulutuksessa opimme ja koemme, siirtyä myös muiden elämään. Haluamme, että jokainen ihminen ymmärtäisi kehon tuntemuksen ja hyvän ryhdin merkityksen ja voisi iloita joustavuudesta, ketteryydestä, parantuneesta ulkonäöstä ja olemisen keveydestä.


Ohjaajana sinulla on avaimet parantaa kokonaisvaltaisesti ihmisten hyvinvointia ja samalla vahvistaa omaa talouttasi.Liiketoimintaosaaminen osana ohjaajuutta


Sen lisäksi, että Method Putkisto Instituutissa koulutuksen keskiössä ovat luonnollisesti eri lajien sisällöt sekä niiden ohjaamisen ja valmentamisen taidot, saat myös taidon viedä hyvinvoinnin osaamistasi menestyksellisesti eteenpäin. Liiketoimintakoulutuksessa autamme sinua löytämään juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivan tavan tuottaa Method Putkisto -palveluita asiakkaillesi ja saada siitä itsellesi tavoittelemasi tulot.


Koulutuksen kokonaisuus koostuu yhteisistä koulutuspäivistä sekä jokaisen opiskelijan henkilökohtaisesta sparrauksesta. Yhdessä käymme läpi yritystoiminnan perusteita kuten visiota, kilpailutilannetta, asiakashankintaa, tavoitteita ja tulosten seurantaa sekä yrityksen toimintatapoja. Yhteinen keskustelu laajentaa jokaisen näkemystä ja antaa uusia ideoita oman liiketoiminnan aloittamiseen tai jo olemassa olevan toiminnan selkiyttämiseen tai laajentamiseen. Kannattaa muistaa yleinen totuus: voittajat oppivat toisilta, häviäjät eivät keneltäkään ja keskinkertaiset itseltään. Koska keskinkertaisuus ei ole kovinkaan tavoiteltavaa, oppikaamme siis toisiltamme.


Henkilökohtaisissa sparrauksissa keskitymme sinun tilanteeseesi ja selvitämme halutessasi hyvinkin yksityiskohtaisesti sekä lähtötilannettasi että mahdollisuuksiasi nyt ja tulevaisuudessa. Etsimme yhdessä sinulle sopivan asiakassegmentin ja sovimme tavoista, joilla parhaiten saat kontaktin haluamiisi asiakkaisiin. Rakennamme koko ajan Method Putkiston kokonaisuuden yhteisöllisyyttä ja siten myös kumppanuuksia ohjaajien välille, joten toisilta oppiminen jatkuu ja on saumatonta.


Vahvuutena tunnettu brändi ja sen antama tuki


Method Putkisto -ohjaajana et joudu aloittamaan liiketoimintaasi ”tyhjältä pöydältä”, sillä brändin alla toimijana sinulla on jo paljon valmista. Method Putkisto on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu suomalainen kehonhallinnan brändi.


Saat käyttöösi palvelukonseptit, joilla on nimi ja sisältö ja joita markkinoidaan myös Method Putkiston nettisivuilta ja somealustoilta. Nämä täydentävät sinun omaa markkinointiasi, jonka tueksi Method Putkiston markkinointi laatii ja ylläpitää ohjeistusta.


Marja Putkiston innovatiivinen tuotekehitys tuottaa jatkuvasti uusia palvelukokonaisuuksia, mikä mahdollistaa palvelutarjontasi monipuolistumisen ja laajenemisen. Ohjaamistasi tukevat myös Method Putkiston verkkokurssit, joiden avulla asiakkaasi saa lisää työkaluja kehonsa yksittäisten ongelmakohtien ratkaisemiseksi.   


Ohjaajana olet osa Method Putkisto -yhteisöä ja ohjaajatietosi löytyvät myös MP:n nettisivuilta.


Mistä aloitan?


Method Putkiston brändin alla tapahtuvan liiketoiminnan voit aloittaa jo opiskeluaikanasi. Saat oikeuden käyttää Method Putkisto ohjaajaharjoittelija -nimikettä ja myydä ohjaajakoulutuksessa saamaasi osaamista. Aloitat lyhyistä minitunneista ja osaamisen lisääntyessä myös palvelusi sisältö laajenee. Näin pääset hyvin alkuun ja ohjaajakoulutuksen lopussa sinulla on jo valmis asiakaskunta.

Sinun ei suinkaan tarvitse aloittaa yksin. Online-ohjausta pääset harjoittelemaan yhdessä muiden opiskelijoiden ja ohjaajien kanssa Putkisto Cloud Online Studiossa. Tämä antaa sinulle kokemusta ja varmuutta myös siitä, miten rakennat liiketoimintamallisi pidemmällä aikavälillä.


Method Putkiston liiketoimintamallit


Rakentaessasi omaan elämääsi sopivaa toimintamallia sinulla on tänä päivänä todella monta erilaista mahdollisuutta. Ensimmäinen päätös syntyy vastauksesta kysymykseen: haluanko toimia osa-aikaisesti vai haluanko saada ohjaamisesta koko toimeentuloni. Jos et ainakaan heti halua luopua nykyisestä päivätyöstäsi, osa-aikainen liiketoiminta on loistava tapa aloittaa ja sillä on mahdollista saada hyvä lisätulo.


Toinen iso kysymys on, haluanko ohjata onlinessa vai paikan päällä vai teenkö näistä hybridimallin.


Method Putkisto tarjoaa sinulle yhteisiä online-alustoja, joissa toimit yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Jo mainitun Putkisto Cloud Online Studion lisäksi voit osallistua ohjaajien yhteisiin kampanjoihin, joista tunnetuin tällä hetkellä on Method Putkisto 30 päivän teho-ohjelma Kaunis ja solakka vartalo.


Onnistuneen ohjaamisen varmistamiseksi meillä on tarjolla myös digitaalisen markkinoinnin ja online-esiintymisen koulutusta.


Näkyvimmin Method Putkisto -brändiä edustavat Method Putkisto Studiot. Studiot ovat paikallisia kokoontumispaikkoja ja niiden laaja palveluvalikoima tarjoaa asiakkaille harmonisen ja yhteisöllisen Method Putkisto -harjoittelukokemuksen. Varsinkin silloin kun haaveenasi on kokopäivätoiminen Method Putkisto -ohjaajuus, studioyrittäjyyteen kannattaa tarttua hyvissä ajoin. Päämääräsi selkiytyy ja saat työrauhan liiketoimintasi kehittämiseen.  

                     

Tule mukaan Method Putkiston asiantuntevaan ja inspiroivaan yhteisöön vahvistamaan yhteistä missiotamme kaikille kuuluvasta hyvinvoinnista.


Pirjo Jokipii
Tutustu Instituutin ohjaajakoulutusten avoimiin oviin la 13.4. klo 17.00 alkaen ja löydä oma polkusi parempaan elämään. Klikkaa tästä ja astu kohti tasapainoisempaa ja iloisempaa elämää.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários