top of page
In English

"Työuupumus on turhaa - poistetaan se. Löydetään yhdessä tilalle uusia keinoja, millä vaikuttaa hyvinvointiin."

Onko organisaatiosi valmiina rohkeaan harppaukseen kohti uudenlaista työhyvinvointia ja huippusuorituksia?

Työhyvinvointi on kiinni monesta asiasta kuten johtamisesta, tiimien yhteishengestä ja työkulttuurista, mutta jos nämä ovat kunnossa tai ainakin siedettävällä tasolla, siltikin kaikilla on aina kiire ja ollaan jaksamisen rajoilla.

Oravanpyörä kuvaa lähes jokaisen työssäkäyvän ihmisen arkea. Ihan kuin kaikki olisivat todella pysähtyneet juoksemaan paikallaan, pääsemättä eteenpäin.

Kun työelämä uuvuttaa ja kiire ahdistaa, missä on vika?

Tee investointi organisaation tehokkuuteen ja hyvinvointiin

Palautumisen Fire Up -ohjelma ei ainoastaan auta parantamaan työntekijöiden elämänlaatua, vaan se myös vahvistaa yrityksesi kilpailukykyä ja tuloksia pitkällä aikavälillä.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää, miten voimme tukea organisaatiosi matkaa kohti tehokkaampaa ja tasapainoisempaa huomista.

 

Yhdessä rakennamme vahvempaa ja energisempää työympäristöä. Ota nyt ensimmäinen askel kohti huippusuorituksia ja hyvinvointia. 

 

Marja Putkisto
+358 50 3188 338

marja.putkisto@methodputkisto.com

Katso myös Marjan valmennukset >>

Meillä on ratkaisu, joka mullistaa tapanne ajatella palautumisesta

Huippusuoritukset syntyvät oikeanlaisesta rytmittämisestä.
 

Nykypäivän vaativassa ja digitalisoituneessa työympäristössä palautumisen merkitys korostuu entisestään.
 

Palautuminen on muutakin kuin lepoa ja vapaa-aikaa työstä. Yksin nämä eivät pidä meitä tasapainossa työn kanssa kauan.

Tutkimukset osoittavat, että energiset työntekijät eivät ainoastaan vähennä sairauspoissaoloja, vaan myös nostavat tuottavuutta ja luovat parempaa työilmapiiriä.

Yksilöllinen lähetymistapa

Jokainen organisaatio on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme valmennusta, joka on suunniteltu täyttämään juuri teidän tarpeenne ja tavoitteenne.

Tiedostava hyvinvointi

Autamme työntekijöitä tunnistamaan oman kehon ja mielen tarpeet, jotta he voivat palautua tehokkaasti ja vähentää stressin vaikutuksia.

Tieteeseen perustuva methodi

Valmennuksemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon palautumisen, unen ja hyvinvoinnin alalta, jotta voimme taata parhaat tulokset.

Käytännön työkalut

Tarjoamme käytännön työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat työntekijöitä integroimaan palautumisen osaksi päivittäistä rutiiniaan.
 

Mittarit tuloksille

Seuraamme ja arvioimme valmennuksen vaikutusta yrityksesi suorituskykyyn ja hyvinvointiin, jotta voimme varmistaa toivomienne tulosten saavuttamisen.

Miksi valita palautumisen valmennus?

Lue lisää blogeistamme

bottom of page