top of page
In English

Method Putkisto verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä

 

Näitä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan Method Putkisto Finland Oy:n (Method Putkisto) verkkokaupassa (Verkkokauppa) tapahtuvaan tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

Verkkokaupan tuotteita myydään 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle Suomeen.

 

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä tilaus- ja toimitusehdot eivät rajoita Kuluttajan pakottavaan lainsäädäntöön perustuvia oikeuksia.

 

Method Putkisto Finland Oy:n www-sivuston sisältö ja digituotteet (videot, tekstit, kuvat, logot ja grafiikka) on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Sivuston sisällön kopioiminen ja jakelu on kiellettyä.

Verkkokurssien peruutusehdot 

 

Tekemäsi ostos on päätös ja oston jälkeen sähköistä/digitaalista tuotetta ei voida palauttaa. Jos kuitenkin koet, että palvelu ei vastaa odotuksiasi ole yhteydessä toimistoon toimisto@methodputkisto.com 

Varastotuotteiden palautusoikeus

 

Method Putkisto pyytää sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä tuotteen palautuksesta ja korvaamisesta etukäteen asiakaspalveluun sähköpostitse: toimisto@methodputkisto.com

 

Tuotteen voi palauttaa ilman postimaksua postin välityksellä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuote katsotaan vastaanotetuksi, kun se on toimitettu asiakkaalle kuitenkin viimeistään edellä kohdassa 6 tarkoitetun asiakkaan sähköpostiin lähetetyn tilausvahvistuksen vastaanottamisesta.  Tuotteen on oltava käyttämätön ja pakkauksen ehjä. 

Sähköpostissa tulee olla dokumentti, jossa on palautettavan tuotteen nimi, 

asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja asiakasnumero esim. laskukopio. Method Putkisto toivoo, että lisäät dokumenttiin myös palautuksen syyn. 

 

Palautuksista ja noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme paketin lähetyskulut 9,00 €.

 

Voit palauttaa käyttämättömän tuotteen asiakaspalautuksena postin kautta osoitteeseen

 

ASIAKASPALAUTUS

Tunnus 629 965 / Method Putkisto Finland Oy

NettiVarasto Suomi

Tiilenpolttajankuja 6

01720 Vantaa

 

Ylivoimainen este

 

Method Putkisto ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Method Putkiston vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Method Putkiston ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon tilaushetkellä ja jonka seurauksia Method Putkisto ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

 

Ehtojen muuttaminen

 

Method Putkisto pidättää oikeuden koskien näitä tilaus- ja toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Päivitetty 13.4.2021

epassi_logo_new_color.png
SmartumPayLogoBLACK.png
8c97bf040c056ec8_800x800ar.jpg
Edenred-Color_Digital-use.png

Digituotteiden toimitus

 

Digituotteiden tilauksen käsittely kestää 1-2 päivää. Oston jälkeen saat sähköpostitse ohjeet kursseille osallistumiseen sekä tarvittavat linkit. Tarkista myös sähköpostisi roskaposti- ja tarjouskansio, joskus viestit saattavat ohjautua sinne. 

 

Live-ohjaukset välitetään jakelukanava Zoomin kautta. Method Putkisto Finland Oy ei vastaa mahdollisista jakelussa esiintyvistä teknisistä ongelmista eikä niiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Method Putkisto Finland Oy tekee parhaansa sen eteen, että live-lähetykset sujuvat moitteettomasti. 

Method Putkisto Finland Oy ei vastaa mahdollisista sivustoilla esiintyvistä virheistä eikä niiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Method Putkisto Finland Oy tekee parhaansa sen eteen, että kaikki sivustolla esitetty sisältö on ajantasaista ja virheetöntä. Jos huomaat korjattavaa, ole yhteydessä toimisto@methodputkisto.com

 

Tuotteiden toimitus (vaatteet, kirjat, pienvälineet)

Varastotuotteiden tilauksen käsittely kestää normaalisti 1-2 päivää ja toimittaminen 3 – 5 arkipäivää. Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi. Method Putkisto toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen. Tuotevaraston koosta johtuen joidenkin tuotteiden toimitusajat saattavat vaihdella. Method Putkisto ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

 

Käytämme Nettivarasto-palvelua tilausten toimittamiseen. Kun tilaat meiltä jotain, yhteystietosi ja nimesi sekä tilausta koskevat tiedot välitetään Nettivarastolle. Nettivarasto säilyttää ja käsittelee tietojasi tilausten jäljittämiseen ja tilausta koskevaan asiakaspalveluun.

Toimituskulut

Toimitamme tuotteet asiakkaille veloituksetta.

Maksutavat

 

Maksutapana verkossa ovat tavallisimmat maksukortit sekä Klarna: Korttimaksut, verkkopankkimaksu,  maksa osissa. Pääset valitsemaan haluamasi maksutavan tilauksen edetessä. Haluatko pilkkoa maksun eriin? Valitse ensin maksutavaksi Klarna, sen jälkeen pääset valitsemaan osamaksun, verkkopankin tai korttimaksun.

 

Digikurssit voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla; ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred. Käyttäessäsi näitä maksutapoja, ole yhteydessä toimistoon niin saat tarvittavat lisäohjeet toimisto@methodputkisto.com

bottom of page