top of page
In English

Kysyttävää Marjan Klubista? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Keräsimme tähän usein kysytyt kysymykset. Jos jokin jää sinua vielä askarruttamaan, olethan meihin yhteydessä. Autamme sinua mielellämme.


Marja Klubissa kaikki on suunniteltu sinulle valmiiksi huolella: teemoitettu, annosteltu, rytmitetty ja varioitu. Tämä varmistaa jatkuvan edistymisen ja taitojen kehittymisen.


Mitä Marja Klubi sitten tarkoittaa käytännössä?

Harjoittelua, josta rakentuu rutiini.


Mistä Klubi-harjoittelu koostuu?

Ohjelma etenee kuuden viikon teemajakso sykleissä, Kukin harjoittelujakso sisältää Body ja Face -harjoittelua, joka arkipäivä. Lataa infopakkaus >

Harjoitteluintensiteetti varioituu vuodenaikojen mukaisesti.  


Mitä jos en pääse kaikille tunneille?

Ei hätää, prosessi jatkuu, vaikka et pääse joka tunnille. Sinulla on tuntitallenteet käytössäsi. 


Mitä on aktiivijaksojen välissä?

Aktiivijaksojen väliin on sijoitettu lyhyempi erilailla kehoa ja mieltä lähestyvä ohjelma, eri kautta samaa asiaa lähestyen (verkkokurssit, täsmäkurssi, audiot, katso). Tällä jaksolla edellinen jakso siirtyy syvään oppimiseen. 


Mitä ovat täsmä- ja verkkokurssit?

Täsmä- ja verkkokurssit ovat lyhyitä, tiettyyn teeman kohdennettuja ohjelmia, jotka sisältävät aina verkkomateriaalia (ohjevideoita, kuvia ja audioita). Ne voivat sisältää myös live-ohjausta. 


Onko tarjolla aina samat kurssit?

Täsmä- ja verkkokurssit sekä muu tukeva materiaali uusiutuu kausittain. Tämä lisätarjonta on suunniteltu tukemaan aktiivijaksojen harjoittelua.


Tuleeko minun pysyä tahdissa koko ajan?

Sinun ei tarvitse huolehtia, jos et ennättäisi tekemään kaikkea. Materiaali on käytössäsi aina etukäteen ilmoitettuun päivämäärään asti ja voit edetä omassa aikataulussasi.


Voinko hypätä Klubiin mukaan kesken kaiken?

Voit liittyä Klubi-jäseneksi koska vain. Heti liittymisen jälkeen saat käyttöösi kaikki sen kuukauden materiaalit.


Mistä löydän Klubin materiaalit?

Liittymisen jälkeen saat sähköpostiisi pääsyn Klubi-asiakassivulle. Sieltä löydät tuntien aikataulun, zoom-linkin, tallenteet ja Marjan inspiroivat kirjeet. Sieltä löydät myös lisämateriaalit.


Miltä Klubin tuleva kesä näyttää?

Kesä on täynnä virkistävää, huoltavaa ja kehotuntemusta syventävää ohjelmaa. Kirsikkana uutuuskurssi kasvoille. Tilaa koko ohjelma täältä >


Jäikö kysyttävää? Lähetä meillä sähköpostia helppi@methodputkisto.fiAiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page