top of page
In English

Kysyttävää Marjan Klubista? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Marja Klubissa kaikki on suunniteltu sinulle valmiiksi huolella: teemoitettu, annosteltu, rytmitetty ja varioitu. Tällä varmistamme kehittymisesi nousujohteisesti.


Mitä Marja Klubi sitten tarkoittaa käytännössä?

Keräsimme tähän usein kysytyt kysymykset. Jos jokin jää sinua vielä tämän jälkeen askarruttamaan, olethan meihin yhteydessä. Autamme sinua mielellämme!


Mistä Klubi-harjoittelu koostuu?

Harjoitteluohjelman pohjana toimivat kuuden viikon teemajaksot, joita on vuodessa yhteensä kuusi. Nämä jaksot on suunniteltu vuoden kierron mukaan. Kukin harjoittelujakso sisältää Body - ja Face- harjoittelua, joka arkipäivä.


Mitä jos en pääse kaikille tunneille?

Ei hätää, sinulla on tuntitallenteet käytössäsi. Jokaisen aktiivijakson ensimmäiset Body- ja Face -tunnit ovat koko jakson ajan käytettävissä. Kurssin edetessä muut tunnit ovat aina 7vrk katsottavissa.


Mitä on aktiivijaksojen välissä?

Aktiivijaksojen väliin sijoittuu aina pieni tauko. Voit käyttää sen kertaamiseen tai syventyä Klubissa tarjottaviin täsmä-ja verkkokursseihin.


Mitä ovat täsmä- ja verkkokurssit?

Täsmä- ja verkkokurssit ovat lyhyitä tiettyyn teeman kohdennettuja ohjelmia, jotka sisältävät aina verkkomateriaalia (ohjevideoita/kuvia/audioita). Ne voivat sisältää myös live-ohjausta ja ohjaajinasi voivat olla Method Putkisto -ohjaajat.


Onko tarjolla aina samat kurssit?

Täsmä- ja verkkokurssit sekä muu tukeva materiaali vaihtuu kausittain. Tämä extra-tarjonta on suunniteltu tukemaan aktiivijaksojen harjoittelua.


Tuleeko minun tehdä kaikki tämä?

Sinun ei tarvitse huolehtia, että et ennättäisi tekemään tätä kaikkea. Materiaali on käytössäsi aina etukäteen ilmoitettuun päivämäärään asti ja voit edetä omassa aikataulussasi.


Voinko hypätä Klubiin mukaan kesken kaiken?

Voit liittyä Klubi-jäseneksi koska vain. Heti liittymisen jälkeen saat käyttöösi kaikki sen kuukauden materiaalit.


Mistä löydän Klubi-materiaalin?

Liittymisen jälkeen saat sähköpostiisi pääsyn Klubi-asiakassivulle. Asiakassivulta löydät tuntien aikataulun, zoom-linkin, tallenteet ja Marjan inspiroivat kirjeet. Sieltä löydät myös EXTRA-materiaalit.Jäikö kysyttävää? Lähetä meillä sähköpostia helppi@methodputkisto.fiAiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page