top of page
In English

Tarkista ensiksi löytyykö kysymykseesi vastaus tästä.

Miten ostan verkkokurssin tai Marja Klubin / Putkisto Cloudin jäsenyyden?

 

Verkkokurssit ostetaan kotisivuiltamme verkkokaupasta täältä. Viikkoharjoitteluun voit liittyä ensimmäisen kerran joko Marja Klubin sivulla täällä tai Putkisto Cloudin sivulla täällä. Kun olet ostanut yksittäisen verkkokurssin tai liittynyt ensin klubin / Cloudin jäseneksi, lisäämme sinulle kuhunkin palveluun kuuluvat oikeudet Appissa, Groupeissa ja sivuillamme.

 

En muista salasanaani, mitä teen?

1) Klikkaa sivujemme Kirjaudu-nappia.

2) Kirjoita kirjautumiskenttiin sähköpostiosoitteesi ja salasana (kirjoita salasanaksi mikä tahansa sana). Klikkaa sitten Kirjaudu nappia.

3) Nyt sivusto ilmoittaa salasanan olevan nollattu ja kehoittaa tilaamaan uuden salasanan.

4) Klikkaa sitten Unohditko salasanasi? -linkkiä ja kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi.

5) Klikkaa lopuksi "Aseta uusi salasana". Nyt salasanan vaihtolinkki lähtee sähköpostiisi.

 

Koitin palauttaa salasanan, mutta se ei tule sähköpostiin

Tarkistithan tarkasti myös roskapostit ja esimerkiksi Gmailissa kaikki tarjous-kansiot? Todennäköisesti viesti on eksynyt näihin kansioihin. Huom! Jos olet luonut tilisi alunperin kirjautumalla Googlen kautta, tulee sinun kirjautua sisään myös Google-tunnuksilla, jotka ovat oma gmail-osoitteesi ja siihen liitetty salasana. Et voi palauttaa Gmailin salasanaa palvelumme kautta. Joskus sähköpostin palvelimen suojaustaso voi olla niin korkea (esimerkiksi organisaatioiden omissa sähköposteissa) että ne estävät järjestelmäviestien kulun. Ole meihin yhteydessä helppi@methodputkisto.fi jos et edellisillä ohjeilla pääse kirjautumaan.

Verkkokurssilla on tekninen ongelma

Mikäli käyt verkkokurssia puhelin Appin kautta, tarkista onko Appiin ilmestynyt päivityksiä ja tarvittaessa päivitä ne. Kokeile käynnistää puhelin uudelleen. Jos nämä eivät auta, tarkista puhelimesi käyttäjärjestelmän versio (alla) ja niiden mahdolliset päivitykset. Pääset kursseille myös www-selaimella, kirjautumalla kotisivuillamme sisään. Kun mikään edellisistä keinoista ei auta, lähetä meille viestiä helppi@methodputkisto.fi.

 

Method Putkisto App ei toimi puhelimessani

Jos käytät Appia ensimmäistä kertaa, varmistathan että puhelimesi järjestelmäpäivitykset ovat ajan tasalla. Huom! jos käytät iPhonea, vain iPhone: iOS 12.4 ja tätä uudemmat versiot ovat tuettuja. Android-laitteilta vaaditaan Android 7.0 tai uudempi. Jos puhelinmallisi tai käyttöjärjestelmäsi on tätä vanhempi, suosittelemme kurssien avaamista www-selaimella (puhelimella, tabletilla tai tietokoneella). Jos Appissa ilmeni ongelmia yhtäkkiä, tarkista onko siihen tullut päivityksiä ja kokeile avata puhelin uudelleen.

 

Miten avaan kurssin www-selaimella? 

Kirjaudu sisään kotisivuillamme ja klikkaa sitten “My programs / Verkkokurssini”. Pääset kursseille www-selaimilla sekä puhelimella, tabletilla että tietokoneella.

 

Olen ostanut verkkokurssin, mutta en ole saanut siitä mitään tietoa

Uusien kurssien kohdalla lähetämme ilmoittautuneille infoa kurssin aloituspäivää edeltävällä viikolla. Muussa tapauksessa tekniset ohjeet kurssille liittymiseksi lähtevät automaattisesti tilauksen yhteydessä. Tarkistathan roskapostin ja muut kuten Tarpeettomat- ja Tarjous-kansiot sähköpostistasi. Tarvittaessa ota yhteyttä helppi@methodputkisto.fi. Suosittelemme sallimaan markkinointiviestit omassa profiilissa kurssin ajan, jotta kaikki tarpeellinen informaatio tavoittaa sinut.

Haluan maksaa kurssin tyky-seteleillä. Miten toimin?

Kirjaudu sisään tykysetelin palveluntarjoajan sivuilla, kuten Smartumin tai ePassin palvelussa. Kohdista maksusi kohteelle "Method Putkisto Finland Oy". Lähetä meille tämän jälkeen kopio maksun kuitista toimisto@methodputkisto.com, ja kerro mille kurssille olet tulossa - lisäämme sinut mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

bottom of page